28. Bölüm: Sevgilim

583 302 57
                                    


"Gökyüzündeki yıldızların her biri seni seviyorum dese bile, anlatamaz sana olan sevgimi!"

••••••••••

"Tamam madem ki bu kadar kıskanıyorsun beni, gel benim sevgilim ol. Gel benim sevgilim ol ve her dakika kim bana ne mesaj atmış falan kontrol et!" Dedi. O konuşurken ben titreyerek zor ayakta durmaya çalışıyordum çünkü ayaklarım beni taşımıyordu. Az önce çıkma teklifi mi etmişti o?!

"Gökçe benimle sevgili olur musun?"

"Evet!" Dedim bir anda. "Evet, senin sevgilin olurum!" Diye bağırdım. Gülümseyip yaklaştı ve beni öptü. Dudaklarını dudaklarıma bastırmasıyla gelen heyecan dalgası geri çekilinceye kadar devam etti.

Ayrılınca "Seni seviyorum!" Dedi gülümseyerek. "Ben de seni seviyorum!" Dedim ve sarıldık. Beni tutup etrafında döndürmeye başlayınca çığlık attım. "Yaa! Rüzgar düşücem şimdi!" Dedim boynuna daha da sıkı sarılırken. "Düşmezsin. Ben senin yanında olduğum sürece senin düşmene asla izin vermem!" Dedi ve durdu. "Ya başım döndü!" Dedim sağ elimi başıma götürürken. Güldü. "Gel buraya!" Dedi beni kolunun altına alırken. Gülümsedim ve dediğini yaptım. Saçlarımı öptü ve "Seni pişman etmeyeceğim!" Dedi. "Umarım!" Dediğimde bana baktı. "Güvenmiyor musun?" Dedi gözlerini kısarak.

"Ben sana güveniyorum ama etrafa güvenmiyorum!" Dediğimde parmaklarını parmaklarımdan geçirip elimi tuttu ve ilerlemeye başladı. "Ya nereye?" Dediğimde "Gel oturalım!" Dedi ve ileride bulunan bir banka geçip oturduk.

Cebinden telefonunu çıkardı ve "Şimdi onu arayacağım. Sen bir hiç konuşma başta. Sonra konuşursun!" Dediğinde kafamı salladım ve Rüzgar numaranın üzerine bastı ve numarayı tuşladı. Birkaç çalış sonrasında telefon açıldı. "Rüzgar?" Dedi bir kız sesi. Yüzümü buruşturup Rüzgar'a baktım. Eliyle bir dakika dedi ve konuşmaya başladı. "Bak sana bir şey soracağım ama bana doğru cevap ver!" Dedi. "Tamam!" Dedi kız telefonun diğer ucundan.

"Ben tam hatırlamıyorum ama biz seninle ne zaman tanışmıştık?" Dedi bana bakarken. "2 yıl önce. Bir partide." Dedi. "Peki biz seninle en son ne zaman konuştuk? Veya buluştuk?" Dedi bu sefer. "Beni sorguya mı çekiyorsun sen?" Dedi kız. "Sen bi bana cevap ver. Açıklama yapacağım!"

"Biz seninle zaten toplamda iki kez tek buluştuk. Ama en son ne zaman buluştuk dersen geçen yazdı." Dediğinde Rüzgar gülümseyip bana baktı. Dediği gerçekten de doğruymuş. "Peki geliyor musun sen bu gece bana? Hallettin mi o kızı?" Dediğinde Rüzgar'ın elinden çektim telefonu ve konuşmaya başladım. "Ben şimdi seni bir hallederim görürsün!" Dedim sinirle. "Sen de kimsin?" Dediğinde gülümseyerek "Rüzgar'ın sevgilisi!" Dedim. "Bana bak bir daha sakın benim sevgilime mesaj atma. Mahfederim seni. Hayır yani kendini ne zannediyorsun anlamadım da!" Dediğimde telefonu yüzüme kapattı.

Tam tekrar arayacaktım ki telefonu elimden çekip aldı. "Bu kadar yeter!" Dedi. "Ama!" Demiştim ki "Ama falan yok. Ayrıca sen nasıl da güzel 'Rüzgar'ın sevgilisiyim' dedin öyle!" Dedi gülerek. "Hoşuna mı gitti?" Dedim ben de gülümseyerek. "Çok! Bir daha söylesene?" Dedi. "Rüzgar'ın sevgilisiyim ben. Senin sevgilin!" Dedim gülerken. "Ben niye şu an sana eriyorum!" Dedi ve bana sarıldı. "Bilmem!" Dedim gülerek. "Bence bunların hepsi aşktan!" Dedi ve ayağa kalktı. "Ne oldu?" Dediğimde bana baktı gülerek sonra etrafa baktı.

"Hey millet duyun duyun ben kızı çok seviyorum!" Diye bağırına ben de ayağa kalktım. "Rüzgar ne yapıyorsun?" Dedim gözlerim büyümüş bir zafiyette. "Ben ölüyorum bu kıza. Aşığım ben aşık!" Diye bağırınca elim ile ağzını kapattım. "Rüzgar deli misin?" Dedim gülerek elimi çekerken. "Hayır Gökçe aşığım. Hem de sırılsıklam aşığım!" Dedi. "Ya, deli!" Dedim ve sarıldım ona.

AŞK RÜZGARIWhere stories live. Discover now