•11•

9.8K 265 10
                                    

Selam arkadaşlar bölümler artık az gelecek. Sabırla bekleyecek olanlar için teşekkürler. Oylarsanız mutlu olurum.

ARGO VE CİNSEL TERİM İÇERİR!
Yanaklarımın kırmızılıkta seviye atladığını düşünüyordum. Batu hala bana bakıp sırıtırken."Korkunç rüya görüyordum altıma yapmışım ne bakıyorsun piç herif!" diye bağırdım. Hayır Batu anlarsa ki anladı alay konusu olurdum. "Korkunç rüyada inleyebiliyorsun demek ki?" of. Anlamıştı ama bozuntuya vermeyecektim. "Evet" diye fısıldadım. Üstüme çıkıp "Anlatın bakalım ateşli rüyanızı Simge hanım" dedi anlatıcaktım ama iç çamaşırımda ki ıslaklık rahatsız etmeseydi. Burası benim yada onun evi değildi ki böyle ıslak ıslak kalmıştım harika! "İç çamaşırımdan ötürü rahatsız oluyorum ne yapacağız?" dedim sakince "İstersen çıkarabilirsin" dedi hemde umursamayarak! Sanki önemsiz bir şeymiş gibi. ben seni sinirlendirmesini bilirim Batu bey! "Çapatay Ulusoy beni beceriyordu" dediğimde öyle bir baktı ki.

Hala altındaydım ki eli sütyenimin kopçasına gitti ve açamadı. O orada uğraşırken ben beceriksizliğinden keyif almıştım ama açarsa da hiç hoş olmazdı.

Açtığında sırıtıp çekti ki kollarım bacaklarının altındaydı hareketsiz şekilde dururken tepki vermedim.

Batu'nun Anlarımından

Hiç bir tepki vermemişti ki ben göğüslerini gördüğüm an sertleşmiştim. Ona bakarken tepkisini ölçtüm. Hiç bir duygusu yoktu? "Simge iyi misin?" dedim. Şoka mı girmişti acaba?

Sonunda konuşup "ne var Batu?" demişti. "Pozisyonumuzun farkında mısın?" dedim. Keyif alıyordum. "Evet" dedi ve devam etti "Kızlar sevgilileriyle birlikte oluyorlar sen göğüslerimi görsen ne olacak hem bende senin penisini gördüm?" ne ara görmüş olabileceğini düşündüm "Sen duşta beni mi izledin?" dedim "Hayır rüyamda - sonra ise konuşmayı bıraktı. Aptal bu kız demek Çağatay'ı değil beni görmüştü. Keyifle sırıttığım da hafifçe kızaran yüzüne baktım. Kulağına yanaşıp"Demek hazırsın artık rüyanda bile görüyorsan. Yakında beni her hücrende hissedeceksin ve adımı haykıracaksın" dedim ve kendimi yana attım.

Normalde sırtını göğsüme yaslardı ama bu sefer onu kendime çektim. Onun çıplak olduğunu hissetmek istiyordum. Ona doğru döndüm onu iyice kendime çekerken iç çamaşırında ki ıslaklık pantolonumun tam üstüne değdiğinde sertleştim. Aptal. Hiç aklına da gelmiyor. Yarı çıplak yatıyordu. Bende kalktım ve pantolonumu sıyırdım. Tekrar yattığımda onu kendime çektim. İşte şimdi birbirimizi hissediyorduk.

Seni İstiyorum -Düzenleniyor-Where stories live. Discover now