•15•

12.4K 231 14
                                    

Kusura bakmayın bölüm epey bir geç geldi. İlham hiç gelmedi. Ve böyle bir bölüm çıktı. Aslında kurgu da hiç böyle bir bokluk yoktu ama cinsellik bölümü öne kayınca kalanını kurgulamadığımdan böyle birşey oldu. Saçmalamış olabilirim ama sonuçta bu benim ilk hikayem. Hatalarımı özellikle cinsellikle ilgili hatalarım dolayısıyla özür diliyorum.

CİNSELLİK-ARGO İÇERİR.

Sabah okul için kalkmak kadar kötüsü var mı? Gözlerimi açıp yanıma baktım boştu. Kesin duştaydı Batu. Dün gece yaşananlar çok özeldi. Ve ben buna cesaret edebilmiştim. Yatakta doğrulup baktım. Yerde iki tana valiz ve ayak ucumda deri çanta. Deri çantanın içindekileri görünce gözlerimi irileştirmeden edemedim. Hemen yağı kalkıp iç çamaşırlarımı üzerime geçirdim. Çantanın içinde pasaport, silah, mermi ve bir tomar dolar vardı.

Ne oluyor yahu! Aşağıdan gelen buğulu sesler bağırdıklarını ortaya koyuyordu çünkü ses buraya gelemezdi. Acil bir durum vardı. Duş alacaktım ama ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu hızla üzerime bornoz tarzı geceliği geçirip, odanın içinde ki banyoya ilerledim. Kapıyı açtım boştu. Kesinlikle acil bir durum var. Hızla aşağı indim. Herkes endişeli bir yüz ifadesiyle oturuyordu. Karşılıklı ikili koltukta birinde Beril ve Giray oturuyordu. Diğerinde ise Batu vardı. Hızla Batu'nun yanına geçtim.

Batu "Buradan gidiyoruz. " dedi. WTF?! "Ne oluyor sabah sabah ?" dedim. Giray ve Beril hiç konuşmadan bizi izliyordu. "Bora'nın ortağı varmış. Bende düşünüyordum bu çocuk nasıl geçiniyor diye, o adamlarını nasıl tutuyor diye. " bir süre durdu ve derin bir nefes aldı. "Demir, Turkiye'nin en büyük uyuşturucu satıcısı, dış ülkelerden getiriyor yada kendi yerlerinde yetiştiriyor. Bora ve Demir bu işte ortakmış. Şimdi ise Demir bizim peşimizde."

Bir saniye bizim peşimizde mi! Hassiktir. "Bizi bulacaktır ailelerimizden destek isteriz ne bileyim ama orada bizi bulursa tamamen yalnız olacağız" dedim. Ahh okulun ilk günü bu yıl ki üniversite sınavı şuan beni boğuyordu. Bizim peşimizde Türkiye'nin en büyük uyuşturucu satıcısı var benim düşündüğüm şeye bak.

"Anlamıyorsun Simge o, bizim ailelerimizi yutacak derecede tehlikeli. Yapabilecek pek birşey yok. Gitmek zorundayız. Orada kuzenim Can'ın yanın da eğitim göreceğiz. Kendimizi savunmayla ilgili bizim bildiğimiz şeyler var ama siz tamamiyle savunmasızsınız . Can silah kaçakçılığı yapıyor bize yardım edecek." "Ailelerimiz koruyamıyorsa o nasıl koruyacak?" dedim. "Benim babam öyle bir iş yapmıyor yada senin ailen ama Can böyle şeylere alışık bu yüzden bugün Amerika'ya gidiyoruz."

Daha fazla konuşmayacağını tahmin ettiğimden soru sormadım. Beril imalı bir şekilde bana bakıp göz kırptı "biz giyinelim" dedi. Göz devirip yukarı çıktım.Yukarı çıkıp kapıyı kapadık. "yaptınız mı biz yaptık çok büyülüydü."dedi hem sırıttıyordu hem gözleriyle gözlerime bakmıyordu. "bence şuan daha önemli işlerimiz var" dedim. Ve Boş valizi aldım "hadi ama" dedi. üff snane be slk. havalarındayım cidden. "ay evet Beril şimdi git ve valizini yerleştir"

Alayla "Ben sen uyurken yerleştirdim. Batu malum senin yorgun olduğunu ve uyandırılmamanı istedi. Uçak öğlen 2 de." dedi öküz bu kız ya. Odadan çıkıp aşağı indi insan yardım eder e be öküz! Kafamı yana sallayıp iç çamaşırlarımı en alta dizdim. Sütyenlerimin en altta ezilecekleri pek umurumda değildi. Şahsen artık Batu ile yataken dar sütyenlerden kurtulmuştum. Gizlimiz saklımız yoktu nasılsa!

Ev kıyafetlerim,spor için eşofman, günlük kıyafetler falan derken korunma hapları gözüme çarptı. Elime alıp alsammı diye düşündüm. "Al bence lazım olacak" dedi alayla öküz. "Ne ara geldin sen" Haplarımı sütyenlerin yanına sıkıştırırken yüzümü buruşturdum. "O kadar dalgınsın ki fark etmedin" dedi.

Seni İstiyorum -Düzenleniyor-Where stories live. Discover now