Ikke party-type

214 13 2
                                    

Da jeg møtte Leah hadde hun et blikk jeg ikke greide å tolke. Vi så på hverandre en stund før brått klemte hverandre. Vi begge brøt ut i tårer. Hvor lenge vi sto sånn vet jeg ikke, men tid betydde ingen ting akkurat da. Etter en stund hvisket Leah: "Bor du virkelig her?" "Ja" svarte jeg.

Da vi gikk inn fikk vi Leah øye på alle guttene. "Oj" hvisket hun. Jeg begynte å le. "Fikk du alle disse deilige guttene også?" Nå fikk jeg latterkrampe. Leah kunne alltid få meg til å le. Vi bestilte pizza og tok maske. Det føltes godt å få snakket ut. Jack og guttene kom inn i rommet. "Vi stikker på fest" Leah så på dem. Deretter så hun på meg igjen. Når Leah gjorde sånn, viste jeg aldri hva hun tenkte.

"Får vi bli med?" Sa Leah. Jeg dultet til henne med albuene. Jack så på meg. Det ble stille skikkelig lenge. "Vil du det Emma?". Han så forundret på meg. "Noe du vil utdype" sa jeg ganske fornærmet. "Em, du er bare ikke sånn party-type. Jeg så nå enda mer fornærmet på han. Riktig nokk hadde jeg egentlig først ikke lyst til å dra, men etter å ha sett reaksjonen til alle, sa jeg måtte jeg si ja bare for å motbevise dem.

"Ikke party-type" sa jeg sarkastisk. Leah begynte å le. Jeg gikk riktig nok nesten aldri på fest, og foretrakk egentlig pizza og Netflix, men like vel ble jeg fornærmet. "Jeg er med" sa jeg ganske optimistisk. Nå brøyt Leah ut i latterkrampe. "Ok" sa Jack. Vær ferdig om 20 min da. "Skal du gi dem hele 20 min?!" Sa en av guttene jeg ikke viste hvem var. "Ja, Kasper". Så han het altså Kasper. Kasper er altså en sånn utålmodig person. "Vi kommer jo aldri til festen da" himlet Kasper med øynene. Leah's smil forsvant. "Bare 20?!?!?!" Nesten ropte hun. "Ja" sa Jack. "Kom dere ut av rommet da, vi skal skifte!" Nå var Leah stressa.

Adam lo litt. "Jeg vil egentlig foretrekke  å bli her inne " Jack knipset han i pannen.

Jack POV
Etter ca 15 kom Emma og Leah ut av rommet. De så fantastiske ut. Emma var kledd i en rød litt kort kjole og Leah var kledd i den samme bare hvit. Nevnte jeg hvor fantastiske de så ut?

Emma POV
Vi satte oss inn i en limo. "Har dere leid denne?" Spurte jeg Jack. Nei vi eier den. Jeg sperret opp øynene. Den var stor og romslig inni. Det var ikke så ekstrem lang tur til festen, tror i alle fal ikke det. Kan jeg bare synes det var for gøy i limoen. Vi stoppa utafor en villa, ikke like stor som vår. Jeg hadde blitt lit vant til å kalle den villaen min. Ikke helt, det føltes fortsatt rart.

Jack og gjengen stakk fort. Jeg og Leah ble stående alene. Jeg kunne se gleden til Leah's  i øynene hennes.  Jeg tok et dypt pust før jeg gikk inn.

Leah POV
Jeg kunne se at Emma var redd. Jeg var ganske oppspiltt. Jeg kan ha presset Emma litt til å dra på festen, men det var fordi jeg ikke greide å snakke om foreldrene hennes lenger. Jeg fikk så skyldfølelse. Om jeg hadde tiet stille ville de kanskje fortsatt vært i live.

Hvem i helvete er du egentlig?Where stories live. Discover now