10. fejezet

953 76 5
                                    

Kendall
Bömböltem és ordítottam, míg ő nyugodtan feküdt ott és csukva voltak a szemei. Azt mondták az orvosok, hogy 4 hónap után nem fog felébredni és, hogy lekapcsolják a gépekről, mert már az agya is károsodhat ennyi idő elteltével... mindent értek, de önző vagyok és nem akarom hagyni, hogy elmenjen. Nem hagyhat egyedül engem, bár nem érdemlem meg őt.
-Kendall, neki így jobb lesz.-simított a kezemre Jo.
-Hagyj békén és ne érj hozzám!-sziszegtem, miközben lesepertem a karomról a lány tenyerét.
-Nem beszélhetsz így velem!-kiáltott rám, mire én szúrós szemekkel pillantottam rá.
-Igen, lefeküdtem veled, de én belé vagyok szerelmes!-kiabáltam, majd képzeletben fejbe vágtam magam, mivel a többiek erről a dologról nem tudtak. Mikor körbenéztem mindenki rosszalló tekintetével találtam szemben magam. - Tudom, hogy nem érdemlem meg őt, de mindenki követ el hibákat... én is ember vagyok szóval én is hibázhatok!
-De ekkorát?!-borult ki Carlos, majd felpofozott. - Hogy mondhatod, hogy szereted amikor megcsaltad?!

Logan
Még mindig nem volt körülöttem senki, csak a madarak csicsergését hallottam, de hirtelen eltűnt minden és sötétség vette át a helyét.
-Hogy mondhatod, hogy szereted amikor megcsaltad?-kiabálta Carlos és kinyitottam a szemeimet. Egy kórházi szobában ébredtem, senki sem vette észre, hogy fenn vagyok.
-Mert attól függetlenül, hogy lefeküdtem mással én még őt szeretem.-magyarázta Kendall.
-Te megcsaltál? - bukott ki belőlem a kérdés, mire mindenki felém kapta a tekintetét.
-Logan!-ölelt magához Terry, de nem is érdekelt, mert Kendallhöz egy lány sietett. Nagyon csinos volt és szép volt a mosolya... ők igazán összeillenek.
-Logan, én...-kezdett bele Kendall.
-Igazán szép pár vagytok, gratulálok.-mosolyogtam erőltetetten.-Összeilletek... jobban összeilletek,  mint te velem.

James
Logan arcán folytak a könnyek, ahogy kiejtette azokat a fájdalmas szavakat a száján... Kendall kétségbe esetten nemlegesen rázta a fejét, de Logan ekkor Terryhez hajolt és megcsókolta őt.
-Szeretlek.-mondta mosolyogva Terrynek, aki egy újabb csók után válaszolt is.
-Én is szeretlek.-ölelte magához Logant. Kendall letaglózva állt ott és nem szólt egy szót sem, majd hirtelen Jo ajkaihoz hajolt és a fenekébe markolt... Terry elmosolyodott, majd a bámuló Logan ajkaira hajolt és benyúlt a takaró alá. Logan vöröslő arccal nyögött fel és ekkor Kendall kisietett az ajtón, majd egy orvossal tért vissza, aki tolószékbe ültette Logant, majd elvitte őt.
-Ha hozzányúlsz egy ujjal is!-sziszegte Kendall Terrynek, aki csak elmosolyodott.
-Gondoltál volna erre azelőtt, hogy megcsalod.-kuncogott Terry.-Mostmár ismét az enyém lesz.

Logan
Szédültem és hányingerem volt. Soha nem akartam Terryt megcsókolni... egyszerűen rosszul vagyok attól a tömény alkohol íztől a számban.

What the Hell? [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now