15. fejezet

820 72 3
                                    

Adrien
Mikor Logan benyitott sírt és én automatikusan magamhoz öleltem. Igaz, hogy vérzett az arcom még mindig, de mst nem érdekelt.
-Mi történt?-suttogtam a fülébe, miközben a hátát simogattam.
-Szakítottunk...-nyekeregte Logan és mégjobban magához ölelt.
-Miért?-kérdeztem. Nem értem, hisz tegnap még szerették egymást.
-Nem szeret többé... neki barátnője lett miközben én kómában voltam és igazából őt szereti.-magyarázta, miközben leültettem az ágyra.
-Logan... ha ezt tudtad, akkor miért feküdtél le vele?-értetlenkedtem.
-Mert én szeretem őt...-suttogta maga elé bámulva. A könnyei lassan folytak végig az arcán, de nem törölte le őket. Azért jött hozzám, hogy megvígasztaljam? Hát, legyen... lefektettem az ágyra, majd csókolgatni kezdtem a nyakát és a lábai közé furakodtam. Nem ellenkezett, de végig sírta az aktust és egy apró nyögést sem tudtam kipréselni belőle.
-Jól vagy?-kérdeztem, mikor felpattant mellőlem és kisietett az ajtón. Nem válaszolt, így utána mentem. Mikor hátulról megöleltem ellökött magától.
-Ne érdekeljen, hogy hogy is vagyok... megvoltam neked, szóval hagyj békén.-motyogta, majd elrohant. Lesokkolva álltam ott és alig vettem észre azt a három srácot, aki körülvett engem.
-Mit tettél vele?!-kiabált rám az exe.
-Mi közöd van hozzá?!-sziszegtem.-Te megcsaltad, szóval ne érdekeljen!
-Neked semmi közöd, ahhoz, hogy mi történt köztünk...-motyogta a szöszi, mire elnevettem magam.
-Ő mostmár az enyém... lefeküdt velem is, nem csak veled.-bemosott egyet a szöszi, de még sem lepődtem,  hisz az első találkozásunkkor is ez történt.-Akárhányszor is ütsz meg, az igazság ugyanaz marad.
-Nem tenne velem ilyet Logan...-mormogta a szöszi.
-Szakítottatok, szóval megteheti.-jelentettem ki, majd meg akartam keresni Logant, de a két másik srác elkapott és bevonszolt a szobámba.-Engedjetek!
-Hagyd, hogy ezt megbeszéljék!-szólított meg az alacsonyabbik srác.-Nagyon szeretik egymást, csak éppen hullámvölgybe kerültek.
-Ezt most nem gondoljátok komolyan, ugye?-nevettem ki őket.-Tegnap, miután jól megdugta Logant a haverotok fogta és lelépett, mint ahogy egy ribanc tó szokás.
-Debütálnunk kell és figyelnünk, hogy ne bukjunk le...-kezdte el magyarázni a magasabb srác.
-Azért basznak nyitott ajtónál és balhéznak a folyosó közepén?-kérdeztem, miközben bal szemöldökömet érdeklődve feljebb húztam a másiknál.

What the Hell? [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now