18. fejezet

966 67 1
                                    

Kendall
Megtaláltuk őt... a szívem összeszorult, amint megláttam őt. Nem tudtam megszólalni. Nem tudtam, mert sírtam... Logan a földön én pedig rögtön rohantam hozzá. Magamhoz szorítottam, de már késő volt, mind láthattuk a vér mennyiségéből, ami körülötte volt. A jobb kezén lévő mutató ujja véres volt. Felnéztem a falra és egy szó díszelgett ott: "Szeretlek." A könnyeim megállíthatatlanok voltak, nem tehettem semmit ellenük. Szerettem őt, nagyon szerettem, de elvesztettem, mert egy barom voltam. Soha nem fogok még egy olyan személyt találni, mint ő. Remegő kézzel emeltem fel a kést, de ekkor a többiek is megérkeztek.
-Kendall!-kiáltotta el magát Carlos.
-Miattam halt meg!-ordítottam fájdalmamban.-Nem tudok nélküle élni! Meg kell halnom nekem is!

James
Minden egy másodperc leforgása alatt történt... Tehervonat kiszedte a barátunk kezéből a kést, ezzel megmentve az életét, de ő csöppet sem volt hálás. Csak szorította Logan sápadt testét magához. Nem érdekeltük őt, egy szót sem szólt és nem engedte el a szerelmét. Kendall Schmidt, akit olyan jól ismertünk többé nem volt önmaga. Soha többé nem láttuk nevetni és soha nem is lettünk híresek.

Logan
Letettem a kést és elsétáltam, kisétáltam az életükből. Történhetett volna ez így is, de nem így volt. Akkor és ott megöltem magam, de még az utolsó gondolatomat még megosztottam azokkal, akiket hátrahagytam. Tudtam akkor, hogy fájni fog nekik és tudtam, hogy rosszul cselekedtem, de már késő volt... nem léphettem vissza. Csöndben, fájdalmasan, de vége volt az életemnek.

What the Hell? [BEFEJEZETT]Donde viven las historias. Descúbrelo ahora