13. Taegi

998 86 5
                                    

Yoongi se trezește din cauză că simte o prezență prea cunoscută lângă el, în pat. Taehyung îl ținea strâns în brațe, având capul pe pieptul său. Chipul roșcatului era întreptat spre fața lui Yoongi, Tae având un mare zâmbet copilăresc pe chipul său, dormind în continuare.

-Yaa! Roșcatule! Ce faci tu în patul meu? întreabă blondul frecându-se la ochi, zgâlțâindu-l pe Taehyung pentru a-l trezi.
-Azi-noapte... am venit să îți zic că am avut un coșmar... și te-am întrebat dacă pot să dorm cu tine...
-Și?
-Și ai spus "Da"... zice V, fiind încă cu ochii închiși.
-Yaa! Roșcatule! Trezește-te! spune Suga, zgâlțâindu-l în continuare.
-Încă puțin te rog! Stau bine aici! spune Taehyung strângându-l mai tare pe Yoongi.

Fețele lor erau la o distanță foarte mică, astfel Sugă îi putea simți respirația lui Taehyung ce se lovește de obrazul lui fin și alb.

Nemairezistând tentației, Yoongi l-a sărutat pe roșcatul lui pe buze, rămânând cu fața foarte apropiată de el. Taehyung doar zâmbește, fiind conștient de acțiunea ce Yoongi o exercita asupra lui.

-Saranghe! aude TaeHyung, făcându-l să se sperie, să deschidă ochii și să sară ca ars în celălalt colț al patului. Am zis ceva greșit? întreabă Yoongi confuz de reacția băietului.

-Tu... Tu ești Min Suga? Min Suga care îmi spune mie că sunt enervant, care refuză să joace jocuri video cu mine pentru că știe că eu câștig mereu? Min Sugă care mă tachinează într-una?!
-Taehyung, ai pățit ceva? Te doare ceva? întreabă Yoongi îngrijorându-se pentru TaeTae.
-Sung bine... doar că... nu mi-ai mai spus până acum că ... mă iubești... este ciudat!

O pauză lungă se afla între ei, până ce Yoongi se apropia din ce în ce mai tare de Taehyung.

-Saranghe! spune Yoongi ajungând în fața lui Taehyung.

Roșcatul dă să spună și el ceva, dar blondul își duce o mână în spatele capului lui, apropriindu-l de el și sărutându-l apăsat.

Yoongi îi mușca buza inferioară a băiatului, făcându-l să geamă înfundat, provocându-i blondului o plăcere incontrolabilă.

În timpul sărutului, Suga l-a întins pe Taehyung pe spate, urcăndu-se peste el, sprijinit în brațe și genunchi.

Suga cobora cu săruturi pe linia maxilarului lui Taehyung, apoi în jos pe claviculă, oprindu-se la scobitura gâtului. A început să sugă un anumit loc, provocăndu-i lui V fiori fierbinți.

-Y-Yoon-gi... spune roșcatul, încercând să-l depărteze pe blond de el.

De îndată ce Suga realizează că ceea ce face îi indisplace partenerului său, se ridică, ținând rușinat si dezamăgit capul în pământ.

-Îmi pare rău, Taehyung... spune bosumflat.

Taehyung nu suporta să îl vadă pe Suga supărat sau bosumflat, așa că instinctiv se năpustește asupra buzelor lui, dărâmându-l.

Începe să îl sărute pe buzele lui fine, apoi trece la linia maxilarului, claviculă și într-un final aplicăndu-i lui Yoongi același tratament chinuitor.

-Tae-Hyung... suspină el, respirănd sacadat. Saranghe...

One Shot |KPOP | YAOIWhere stories live. Discover now