Capitolul 28

2.9K 96 27
                                    


-Micule Romeo nu incerca sa    faci pe viteazul cu mine caci nu merge sunt  vulpoi batran.

-Hm... te inseli mosule tu  aici stai pe un teren minat un pas gresit si doar pocnesc din degete si esti ras de pe fata pamantului. Nu ma intereseaza  nici negru sub unghie cine esti sau ce pretenti ai tu  sti de ce ?  In New York nu fac legea poponari ca tine, New York-ul este al meu asa ca ia-ti accentul   ieftin de englez si dispari nu esti bine venit aici.

-Oh vai drag compatriot  nu  cred ca ai spus asta.  Doar imapartim acelasi accent... suntem ca si frati

-Gresit! Eu cu poponari nu am  de a face iar in legatura cu accentul la tine e fake    oi avea tu nume de englez  dar sti ceva  prin vene tot sange de scotian iti   curge.  Apropo   de nume sti asa il chema si  pe valetul meu tot Henry doar ca el era  adevarat englez nu imitatie  ca tine. scuipa  cu venin Harry si ma trage  inapoi in masina

Tot drumul m-am gandit la Henry la aparitia lui care nu prevesteste nimic bun.  Parca era vorba ca mai am doua  luni de libertate. De ce e aici? Ce vrea? 

M-am asezat in patul  nu foarte mare al lui Harry si am asteptat. Am asteptat ceva vreme sa  il pot auzi cum mi se adreseaza dar nu. El privea  pe geam pierdut avea o stare  meditativa si profunda. Harry era doar fizic intre acesti patru pereti   caci  gandul era departe, bantuia.

Am luat telefonul si am sunato pe bunica care spre suprinderea mea era fericita si incantata de   tot ce se intamplase. Oare   se razgandise ?  Ar fi minunat.   Inainte sa inchid ma anuntase ca pleaca  in Spania de urgenta si ca se va intoarce cu forte proaspete.

-A fost o seara plina. spun si ma ridic din pat  ducandu-ma langa el, m-am cuibarit   la pieptul lui  precum o pisica  si am asteptat  inca alte cateva minute bune pentru  un gram de atentie din partea lui, dar nu, atentia lui Harry   nu era focusata asupra mea asa ca am decis sa ma reasez la locul meu.

Dimineata ma gasit singura in  micul si saracaciosul apartament al lui Harry. M-am ridicat de pe canapea  dupa o ora lunga de asteptat  si m-am decis sa plec Harry probabil plecase demult iar de intors cu siguranta nu  o va face repede.

- Nu stiam ca am o vecina noua. se aude o  voce in spatele meu ce ma face sa tresar  si sa scap cheia din mana

-Kai...buna dimineata ce faci ? Eva e bine  ?intreb incercand sa scap de  brusca stanajeneala porvocata de dracu stie

-Buna dimineata ochii de violeta  bine tu ? Eva doarme de ce ?

-Intrebam. Eu bine ma duc acasa. Harry...

-Am auzit ca ai discutat cu Bishop. vine replica imediata a lui Kai

-Mda...de unde sti  ? intreb sfioasa

-Ochii de violeta nu doar eu stiu  tot Bronxul  stie de tine si Bishop. Hai sa intram caci  tare curios sunt sa aud  povestea reala si nu cea falsa in care tu si Bishop va  lingeati la masa. spune razand

...

-Deci sa inteleg   ca   Bishop o cunoaste pe mama ta ? Asta da chestie Maya. La naiba ! Fato tu ai devenit preferata lui Bishop! Si crede-ma ca  asta e cam imposibil.

-Nu!  Daca o cunoaste pe mama asta nu inseamna ca  am devenit preferata lui Kai. Plus ca am vorbit doar putin  atata tot. spun increzatoare

-Mai vedem noi. spune increzator si  el apoi pleaca lasandu-ma din nou singura in apartament

Cateva ore mai tarziu eram in sufrageria  matusi Tamara  stam pe canapea cu o stampila    ce scrie  VINOVATA.  Bunica Rosa  il injura   pe spaniola pe Oliver iar Henry ma  privea urat. Kyle sta langa mine si urla  la Henry  ca daca ma atinge  cu un deget  il  toaca marunt.

Infatuation And Dangerous - PauzăDonde viven las historias. Descúbrelo ahora