Capitolul 21

1.9K 70 8
                                    

Dupa cateva zile...

   Il uram. Asta o stiam cel mai bine. Il uram din tot sufletul pe Hank. Ajunsesem in barlogul lui ca si momeala iar el   destept fiind s-a prins astfel planul a esuat.  Eu trebuia sa  vin sa ma predau lui, momeala adica iar baieti trebuiau sa intre in  depozitul asta paraginit si sa ii fac felul dar nu el destept fiind s-a prins si are planul b. Intotdeauna nenorocitul acela de plan b.  Plan pe care noi nu il stim dar tot ne  spune despre el.

Eram cu toti in depozitul ciuruit de gloante si el ne radea in fata spunand ca   o data  ce el se duce dracu ne ducem si noi.  Nu inteleg  ce vrea sa spuna  cu asta si nici nu imi pasa caci pornesc  spre iesire cu Ed si Mike lasandu-i pe Red, Kai si Harry acolo sa termine treaba.

-Totul s-a sfarsit. spune Ed fericit 

- Si totusi simt ca   Hank mai are un as in maneca. soptesc eu

-Nu are Maya vrea doar sa ne sperie si atat. spune Mike prinzandu-ma intr-o imbratisare  

Scapasem. In sfarsit scapasem de Hank. Durerea din fundul nostru disparuse acum nu ne mai ramanea decat sa o luam pe Eva de la Bishop si  gata.   Eram in masina alaturi de baieti in  drum spre Heaven. Aratau  ca dracu  cu toti plini de praf sange si  hainele rupte pe ei dar erau fericiti iar asta conta.  M-am uitat la cretul meu si am zambit stiam ca  poate, stiam ca  il va invinge pe Hank.  Acum mai ramanea doar sa  vad cat voi mai sta prin preajma lui. Stiu  ca  nu ma iubeste, stiu ca  nu am niciun loc in inima lui si ca intr-o zi va disparea la fel cum a aparut in viata mea si anume brusc.

Am intrat pe usile Heaven-ului  si am vazut din prima capul blond al Evei si burta ei imensa am tasnit pe langa baieti si  in doar cateva secunde am fost langa ea.

-Doamne ce dor mi-a fost de tine. spun

-Dar am lipsit  cateva zile . spune ea

-Cateva zile dar pentru mine a fost  un secol. spun si o strang mai tare

-Maya usor imi omori baiatul. spune ea razand

-Cum de sti ca  este baiat ? intreb eu confuza

-Bishop a orodonat sa  fiu dusa la un control general chiar a mers si el cu mine. spune ea privirea sclipindu-i

-Maya nu sunt asa om fara inima. spune batranul vazandu-mi fata plina de uimire

-Multumesc. Nici nu sti cat inseamana de mult pentru  mine tot ce ai facut  pentru Eva si baietel. spun strangandu-l in brate in timp ce Eva il saruta usor si timid pe obraz iar el ii mangaie burtica. Daca nu as sti ca acest om este  un mafiot fara  suflet as putea spune ca el s-a atasat de Eva si de bebe in aceste zile.  

-Maya as vrea sa purtam o discutie foarte importanta, discutie ce a fost amanata prea mult.

Stiam la ce se referea.  Ziua in care fugisem din casa, fugisem de adevar si  acum el ma prinsese din urma. Nu poti fugi de el.  Doar imi doresc sa nu spuna ceea ce   cred eu.

-Ok. Spune.

-Nu aici si nu acum.  Esti obosita trebuie sa dormi si sa te alimentezi bine. Te voi cauta eu cand voi crede de cuvinta. spune iar eu aprob si plec spre  gasca mea aruncandu-ma in bratele lui Harry si rugandu-l din priviri sa ma care in brate  caci eu nu imi mai simteam  ca pot sa fac inca doi pasi fara sa cad.

Ultimele zile  ma epuizasera. Nu ma alimentasem bine si nici nu dormisem  bine statusem in permanenta cu baieti uitand de toti si de  toate. Nici acum nu imi aduceam aminte cand fusesem ultima oara la scoala sau cand mai dadusem pe  acasa.  Starile de rau se agravasera vomitasem mai mereu iar ametelile  astea  erau insuportabile.

Infatuation And Dangerous - PauzăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum