Capitolul 7

2.3K 69 13
                                    


-Doamne Maya ce te-ai schimbat !exclama matusa Tamara,asa face cand nu ma vede o perioada de timp  crede ca  m-am schimbat cand defapt sunt aceiasi Maya pitica si indesata.

-Matusa ti se pare sunt tot la fel. spun  sorbind din  cafea

-Pe naiba! Unde sunt Violet si Gideon ? intreaba matusa

-Probabil pe drum, stai linistita vor ajunge la timp sa isi  ia la revedere de la bunica Rosa si sa iti ureze un bun venit.  o linistesc eu

-Apropo de revenitul meu ma mamicule   Spania aia este plina de  barbati adevarati! Imi pare rau ca i-am lasat singuri. entuziasmul ei ma face sa stramb din nas   nu mi-o pot imagina pe matusa Tamara cu altul decat unchiul  Diego dar are si ea dreptul la viata, nu ?

-Oh Doamne matusa esti imposibila! spun iar ea incepe sa rada

-Am venit! Unde-i matusa ? vocea roscovanului se aude  pe hol

-Gideon, scumpule ai  sosit, inca esti  roscat parca spuneai ca vrei sa te faci  brunet ?

-Nici gand fetele sunt moarte dupa parul asta. spune mandru  Gideon si isi trece mana prin par

-Oh te rog nu incepe iar ! vocea lui Violet se face auzita

-Sa incep ce ?

- Cu increzutul tau.

-Uite cine vorbi.

-Hei copii calamati-va ce spune-ti sa  iesim la  o prajitura ? intreaba Tamara

-Oare gasim ceva deschis la ora asta este 9 seara. spune Kyle

-Hei eu am  o idee mai buna sa mergem la Heaven. spune Gideon

-Nici gand ! refuza Violet  iar eu ii multumesc din suflet nu as putea da ochii cu Harry acum  nici macar 24 de ore nu au trecut de cand...ei bine stiti si voi.

-Apropo Maya te-a cautat Paul azi la scoala ceva in legatura cu sambata seara in fine.

Intr-un final nu am mai iesit in oras ci am comandat  pizza  am privit un film, am ras, glumit. Iar  acum stau inchisa intre patru pereti   gandindu-ma la cuvintele lui.  Eva ma sunat  de cateva ori azi dar nu i-am raspuns  nu stiam  ce sa ii spun daca raspundeam, ar fi fost ciudata toata conversatia noastra. Ce era sa ii spun ca eu si Harry ne-am certat si ca lui nu-i pasa de mine ca ma considera o fetita mica si proasta ?

Am lasat balta  gandurile legate de el mi-am luat geaca, tenesi si am iesit afara  imediat ce am primit mesaj de la Eva prin care ma anunta ca are nevoie  de mine si sa  ajung de urgenta  in  parc.

Eva ma astepta pe banca  era agitata ii vedeam mainile ce  tremurau.  Pana am ajuns langa ea si mi-am dres vocea nu m-a observat. Si-a ridicat privirea din poala era speriata. M-am asezat pe banca  si i-am luat una dintre maini in mainile mele.

-Ce s-a intamplat ? am intrebato

-Maya...el s-a intors si la provocat pe  Harry la o lupta.

-Care el ?

-Hank.

-Si ce daca s-au mai luptat nu-i  mare lucru.

-Nu Maya nu e  vorba de o  lupta    ca aia ci una mai...

-Mai ?

-Asta e lupta vieti...unul dintrei ei trebuie sa moara in ring. o data  spuse cuvintele  inima m-ia ramas in loc  am uitat sa respir si sa clipesc impietrisem.

-Si a...

-Da!

-Opreste-l Maya, opreste-l sau baietii vor muri...vor muri cu toti  nu vreau sa fiu mama singura Maya. izbucneste intr-un hohot de plans violent  o strang in brate  si dau si eu drumul lacrimilor

Infatuation And Dangerous - PauzăDonde viven las historias. Descúbrelo ahora