Sagaaaa 🐶

2.9K 140 29
                                    

A doua zi , m.am trezit cu un miros de  cafea . M.am dat jos din pat si am coborât la bucătărie . Am intrat in bucătărie iar Justin era la aragz si gates la bustul gol . Eu m.am pus pe scaun si m.am uitat la el :

- Iti place ce vezi ?

- Mhm .(spun eu somnoroasa)

Se intoarce la mine si imi pune o farfurie cu doua ouă ochi si bacon . Imi pune un pahar de suc si imi da un pupic pe frunte . După ce mâncăm , ma duc in dormitor si aleg sa ma îmbrac asa :

 După ce mâncăm , ma duc in dormitor si aleg sa ma îmbrac asa :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Justin m.a striga de jos . Am coborât in living:

- Ce e ? De ce strigi asa ?

- Mai vrei sau nu să iti iei caine ?

- Daaaa .

Am iesit din casa si am urcat in masina . Am plecat spre mall . Cand am ajuns , ne.am dat jos din masina si am fost înconjurați de paparazzi . Puneau numai intrebari tâmpite . I.am ocolit si am intrat in mall . Am mers la un pet shop si am inceput sa ne uitam dupa căței.  Am găsit o cățelușa , este din rasa bison :

  Am găsit o cățelușa , este din rasa bison :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Dupa ce am cumparat.o i.am cumparat toate cele necesare . Am mers acasă si i.am pus sa mănânce si i.am aranjat locsorul . M.am pus pe canapea sa ma uit la televizor iar Saga a venit langa canapea si se chinuia sa se urce . Era asa mica pe lângă canapea . Am luat.o i brate si am inceput sa ma joc cu ea.  E asa de pufoasa , asa mica , asa fragilă.

Justin a intrat in living si mi.a spus :

- In seara asta mergem la o petrecere .

- La cat ?

- Păi e... 14:56 , la 17:00 plecăm.

- Ma duc sa ma pregateeeesc .

Am fugit pe scări ca o descreerata in timp ce Justin râdea ca nebunul . Am intrat in baie si mi.am făcut un dus . Cand am iesit,  mi.am înfășurat corpul cu un prosop si am mers in dressing . Am inceput sa ma învârt pe acolo dar nu găseam nimic . Justin a intrat si mi.a spus:

- Ce faci ?

- Nu găsesc nicio rochie.

- Hmmm.... ce zici de asta ?

Fratele vitreg sau iubitulWhere stories live. Discover now