Cosmar sau realitate ?

332 29 8
                                    

Deschid ochii dar in jur e totul negru . Ce se intampla ? Tin minte ca am stat de vorba cu Cole apoi am mai facut ceva ca sa imi ocup timpul dar mi s-a facut somn asa ca am mers sa ma culc . Si acum cand deschid ochii vad doar intuneric . Nu mai sunt in patul meu cald . Sunt pe o podea rece din ciment . Legata la maini de un stalp cred si cu banda izolatoare la gura . Am incercat sa imi dezleg mainile dar mai rau imi fac . O usa se deschide , lumina ce intra pe ea determinandu-ma sa imi incjid ochii . Cand am auzit cum usa s-a inchis la loc am deschis ochii . Cel din fata mea aprinde un bec ce lumineaza vag camera . Ma uit mai atent la el iar cel din fata mea e de nerecunoscut . Un Derek cu ochii negrii , par vraiste , vanatai pe fata , sange , tricoul rupt si care se clatina dintr-o parte in alta .

Derek- Nu-i asa ca e bine atunci cand o persoana doarme prea adanc si poti sa ii faci ce vrei ?

Spune el si rade in batjocura .

Eu- Derek ? Ce ai patit ?

Derek- Eu ? Nimic . Scumpul tau iubitel , Cole ? Multe . Pot spune ca si-a luat adio de la viata .

Eu- P-p-poftim ?

Derek- Nu pofti ca ti se apleaca .

Nu pot sa cred . El chiar a facut asta ? Nu . Nu . Nu . Nu ! Nu e posibil !

Eu- De ce ? De ce ai facut asta ? Cu ce ti-a gresit ? Doar eram cu tine , nu cu el . Ne-a explicat de ce era in strea aceea , la dracu' . La dracu' cu orgiliul tau , la dracu' cu mintea ta bolnava !

Derek- Of of of . Bev , Bev , Bev . Mereu am fost asa . Doar ca tu ai fost prea orbita de frumusetea mea .

Eu- Te urasc ! Urasc ce ai devenit ! Urasc ceea ce faci !

Simt cum palma lui face contact cu fata mea . Se lasa la acelasi nivel cu mine si isi pune mana in parul meu tragand de el foarte tare . A tras atat de tare , in acelasi timp tragandu-mi si palme incat m-a determinat sa urlu de durere . Cand s-a oprit m-am uitat la fata lui si l-am scuipat intre ochi . Acesta s-a sters apoi s-a ridicat . A mers spre una din celel 6 mese care rau aici si a luat ceva . S-a intors la mine si a zambit malefic . S-a apropiat si am putut observa ca tinea in mana un cutit . L-a apropiat de fata mea si a inceput sa imi faca mici taieturi . A coborat cu o linie de la obraz apoi in jos pe gat pana la linia dintre sâni . Mi-a taiat tricoul apoi blugii . Mi-a dat jos sutienul si sa inceput sa imi faca taieturi si pe sâni . Mi-a trasat trei linii pe abdomen apoi cateva pe picioare si mi-a taiat si chilotii . A zambit cand m-a vazut complet goala apoi s-a ridicat . A mers inapoi spre masa si a mai luat ceva . S-a intors inapoi la mine si mi-a asezat in fata o sticla de clor , una de otet , una de spirt , o lamaie verde si sare .

Derek- Cu ce vrei sa incepem ?

Intreaba apoi rade malefic .

Nu mai aveam putere sa vorbesc .

Derek- Ok , o sa alec eu .

Dupa ce spune asta ia punga cu sare si incepe sa imi presare pe rani . Urlu de durere in incercarea de al face sa se opreasca dar nu facea asta . A luat apoi lamaia si a taiat-o in doua . A inceput sa o storca pe rani . Dupa a luat spirtul . Urmatoarea sticla fiind otetul apoi cea de clor . Dupa ce a terminat a inceput sa dea cu picioarele in mine .

S-a indepartat apoi a luat o galeata ce era într-un colt al camerei si a aruncat-o peste mine . Mi-am scuturat capul si am incercat sa indepartez apa de pe fata si ochi . M-am uitat la el dar de data asta nu mai era Derek . Era Cole . Stai ce !? Cred ca am halucinatii .

Cole- Iti place tratamentul ?

Eu-.....

Cole- Raspunde !

Eu- N-nu...

Cole- Pacat . Pentru ca va fi si mai rau .

Dupa ce spune asta se indreapta spre o alta masa . Se intoarce la mine cu ceva patrat in mana .

Cole- Aparatul ăsta are 2.000 de volti . Imi va face placere .

Apropie aparatul de mine si mi-l pune pe burta . Simt cum mi de fire de electricitate imi strabat corpul . Repeta asta de cateva ori apoi iese din camera . Ce e ăsta ? Un cosmar sau realitate ? De ce mi se intampla asta ?

Fratele vitreg sau iubitulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum