O fac !

699 53 28
                                    

Eu- A-A-Alo ?

Navarro- Ce mai faci tu draga Bev .

Eu- Bine . De ce m-ai sunat ?

Navarro- Am auzit ce i s-a intamplat noului tau iubitel . Asa ca am o propunere .

Eu- Si care ar fi acea propunere ?

Navarro- Eu il aranjez pe cel care i-a facut asta iubitului tau si il ajut sa se vindece , iar tu ,in schimbul la asta , te întorci inapoi la noi . Deci ?

Eu- Ma mai gandesc si iti spun raspunsul diseara . Bine ?

Navarro- Ok .

Am închis apoi am inceput sa ma uit fix intr-un loc . Am intrat la Cole in salon . E plin de vanatai , de bandaje , zgarieturi si are buza spartă  . Ohhhh Doamne ! Toate astea doar pentru mine . Merg spre el si ma aplec sărutand-ui buzele . Ma asez pe scaun si ii iau mana intr-a mea . O duc usor la buze si o sărut . Doctorul a spus că isi va reveni in cateva ore . Sper sa fie asa .

....

Sunt pe holurile spitalului , plimbandu-ma de colo dincolo , band o cafea . Cole inca nu s-a trezit . Simt ca mor . Astept aici deja de 3 ore . Intru inapoi in salonul lui si ma opresc in usa . Stau cu mâinile pe langa mine si ma uit la el . Imi vine sa tip la el să se trezească dar stiu ca nu ar ajuta cu nimic . Merg spre scaunul de langa patul lui si ma asez la loc . Imi pun capul pe o porțiune de pat liberă si ma uit la chipul lui linistit . Închid ochii si din greseala atipesc .

.....

Simt o mana care ma mângâie pe par . Deschid usor ochii si primul lucru pe care il vad sunt ochii lui Cole . Mă ridic instant si il iau in brate :

Cole- Auch , ma doare .

Eu- Scuze , scuze , scuze .

Cole- Nu-i nimic .

Spune apoi ma ia inapoi in brate . Stăm asa cateva minute apoi ne sărutăm . In minte imi vine conversatia pe care am avut-o cu Navarro . Cred ca o voi face . Îl las pe Cole cu doctorul in salon si ies afară . Merg afara si ma asez pe o bancă . Scot telefonul si ma uit la el ceva timp . Îl deblochez apoi il apelez pe Navarro . Cum aud ca a raspuns spun :

Eu- O fac !

Navarro- Serios ? Te întorci ?

Eu- Da . Fac orice pentru ca (,) Cole sa se faca bine si ca Derek sa intre la închisoare .

Navarro- Perfect . Atunci , cand iese iubitelul tau din spital , veniti la mine . Mai stii unde este marele barlog , nu ?

Eu- Normal ca stiu . Doar mi-am petrecut o vreme din copilărie acolo .

Navarro- Ok , păi , ne vedem atunci , blondino .

Eu- Tot pe porecla aia ai rămas blocat ?spun eu râzând

Navarro- Da .

Eu- Ok , păi ne mai auzim , daddy .

Navaro- Oooo, ti-ai amintit de porecla ?spune râzând

Eu- Paaa.

Navarro- Paaa.

Închid si intru inapoi in spital . Merg spre salonul lui Cole si intru . Ma asez pe patul care era langa cel al lui Cole si atipesc .

.....

Cole pov.

Mă trezesc si ma simt amețit . Mă uit în jur si o observ pe Bev dormind pe patul alaturat . Zâmbesc cand ii vad fata angelică . O asistenta intra in salon si spune tare :

Asistenta- Bine ca v-ati....

Eu- Shhhh, nu vreau sa se trezească , sigur e obosită .

Asistenta- Ok , am inteles . Haideți cu mine sa va schimb bandajele .

M-am dat jos din pat si am inceput merg in spatele ei . M-am asezat pe patul din încăpere iar ea mi-a dat bandajele jos si mi-a curățat rănile apoi mi-a pus bandaje noi .

Asistenta- Odata la doua zile va dati bandajele jos si va curatati ranile apoi va puneti bandaje curate , bine ?

Eu- Ok , multumesc .

Merg inapoi in salon iar pe noptieră e o foaie . Se pare ca e fisa mea de externarea . Merg spre patul in care doarme micul meu înger si o mangai pe fata . Aceasta deschide lenes ochii si se uită zâmbind la mine .

Eu- Hai iubito , trebuie sa plecam .

Bev- Bine .

Se ridica , îsi ia geanta apoi plecam . Ajungem acasă la mine iar eu o intreb .

Eu- Vrei sa dormi la mine ?

Bev- Sigur .

Mergem la mine în camera iar eu ii spun sa imi caute un tricou curat deoarece , cel de pe mine e plin de pete de sânge . După ce am iesit din baie , am mers spre ea si i-am luat tricoul din mana , dand-ui un sărut . Îl iau pe mine apoi ma asez în pat , facand-ui semn sa faca si ea la fel . Încep sa ma joc cu parul ei , sarutand-o din cand in cand pe frunte . După cateva minute adormim amândoi , asa îmbrătisati cum eram .

#CORECTAT

M-AM INTOOOOOOOORS . SINCER , CAT LA SUTA V-A FOST DOR DE MINE ? CA MIE UNA MI-A FOST 💯% DOR DE VOI . CUM DIN PACATE SORA MEA A PLECAT INAPOI , VOI REVENI LA PROGRAMUL MEU NORMAL .

Fratele vitreg sau iubitulWo Geschichten leben. Entdecke jetzt