Facem pace toti ori apas !

340 26 7
                                    

Simt doua prechi de maini care ma ridica din pat . Ma uit panicata la cele doua gorile care ma cara si ma uit in spate unde alte foua gorile fac la fel cu Derek . Cele patru gorile ne scot afara fin casa si ne baga intr-o dubă . Derek ma ia in brate parca vrand sa ma faca nevazuta in pieptul lui . Ma uit mai bine la cei doi care stau in fata noastra si ii recunosc imediat :

Eu- Udy ? Clay ? Ce se intampla ?

Clay- Seful e tare suparat pe tine .

Eu- Poftim ? De ce?

Clay- O sa afli .

Tac din gura si il strang mai tare in brate pe Derek . Cand masina se opreste baietii ne iau de maini si ne dau jos din masina . Intram in cladire si mergem spre biroul lui Navarro .

Navarro- Puteti sa plecati baieti .

Acestia ne dau drumul si ies .

Eu- Pot sa stiu si eu ce se petrece cu tine !?

Navarro- Acelasi lucru vreau sa stiu si eu despre tine ! De ce esti cu Derek !? Parca il urai !

Eu- L-am iertat ! Ok !? Mi-a explicat totul !

Navarro- Mi-ai jurat ca nu te mai intorci la el !

Eu- Oh te rog , de parca tu nu ti-ai incalcat promisiunile fata de mine .

Navarro- Bav , Derek nu e doar dusmanul meu , e si fiul meu....

Spune acesta usor si se incordeaza . Camd aud parca imi pica fata . Stiam ca Derek are doar mama dar nu ma asteptam ca el sa fie tatal lui .

Derek se uita uimit la Navarro .

Eu- Si atunci de ce sunteti rivali !? De ce nu faceti pace !?

Navarro- Pentru ca mama lui nu ma mai vrea ! De cand a ramas insarcinata a dat toata vina pe mine dar a spus ca pastreaza copilul pentru ca e nevinovat apoi s-a despartit de mine !

Derek de duce la el vrand sa ii dea un pumn . Am vazut un postol pe canapea si l-am luat . L-am dus la tampla si am tipat :

Eu- Stop ! Opriti-va ! Ori facem pace cu toti ori apas !

Derek- Bev , stai cuminte , nu te prosti !

Navarro- Pentru prima data sunt de acord cu el !

Eu- Pana nu va iertati si pana nu faceti pace eu nu imi fau pistolul de la tampla . Aveti 30 de secunde la dispoziție !

Se uita unul la altul apoi se imbratiseaza barbateste si isi dau mana . Fac pace apoi se intorc spre mine care deja eram cu mainile pe langa corp fericita .

Eu- Era asa de greu ?

Derek- Un lucru nu inteleg . Daca tu esti tata , atunci cel cu care iese mama cine e ? Ca eu am.crezut ca el e tata si vor sa se impace .

Navarro- Fiule , mama ta e o femeie cu un infinit de fete .

Derek- Ma duc dupa ea !

Porneste nervos spre iesire iar eu incerc sa il prind din urma . Urc in masina si imi pun rapid centura . Acesta porneste nervos , in spatele nostru fiind masina lui Navarro .

Cand ajungem ne dam jos din masina si mergem spre intrarea in casa . Intram insa e liniste in casa . Mergem la etaj si se aud gemete si strigate din camera mamei lui Derek . Acesta intra peste ei iar ei incearca sa se acopere .

Derek- Esti o femeie jegoasa . Atatia ani te-am crezut . Atatia ani i-am fost rival tatalui meu fara ca eu sa stiu ca e .

Mergem in camera lui si isi arunca hainele in cele doua valize pe care i le-am deschis . Se uita la mine apoi vine si ma ia in brate . Ma saruta pe tampla apoi isi infunda nasul in gatul meu . Imi trec mainile prin parul sau apoi imi infasur mainile in jurul gatului sau . Ne desprindem din imbratisare apoi imi da un sarut si isi ia valizele . Imi da mie cheilie ca sa deschid masina si coboram scarile . Cand ajungem mama lui incearca sa il opreasca insa Derek se comporta indiferent si merge inainte . Isi pune bagajele in portbagaj si urcam in masina . Mergem la mine acasa si isi aseaza bagajele intr-un colt al camerei . Ne asezam in pat iar el se lasa mai jos decat mine si isi aseaza capul pe pieptul meu . Imi duc mainile in parul lui si incep sa ma joc in el in incercarea de al calma . Il vad ca s-a linistit si doarme . Imi inchid si eu ochii si incerc sa adorm .

Nu apuca sa dor mai mult de o jumatate de ora ca cineva suna la usa . Il dau usor jos pe Derek de oe mine ca sa nu il trezesc si ma dau jos din pat . Ies din camera inchizand usa cu grija . Cobor scarile si merg spre usa . Deschid iar in fata nea apare un Cole cu ochii rosii , cearcane , parul ravacit , haine sifonate si care miroase a tigari si alcool de la o posta . Ma lipeste de perete si incearca sa ma sarute dar eu imi tin buzelr stranse . Se retrage de la buze si coboara spre gat . Incrp sa tip dupa ajutor apoi ii aud pasii lui Derek oe scari . Se opreste la cativa metri de noi apoi ia o vaza si i-o sparge in cap . Se pune peste el si vrea sa il loveasca dar il opresc :

Eu- Derek , nu face vreo prostie , a baut si e si drogat .

Ofteaza apoi se ridica si ma ajuta sa il asez pe canapea . Avea alte lovituri care sangerau . Merg si iau trusa medicala apoi incep sa ii curat ranile . Dupa ce termin il invelesc cu o pature subtire si merg inapoi in dormitor cu Derek . Nu mai am somn . Ma asez in fund rezemata de tablia patului cu picioarele desfacute , Derek punandu-se pe burta cu capul pe abdomenul meu . Dau drumul la televizor si ma joc cu parul moale al lui Derek . El adoarme la loc iar eu ma uit la televizor .

......

Merg in living cu Derek unde Cole geme de durere .

Eu- Hei , esti bine ?

Cole- Da , dar cum am ajuns aici ?

Eu- Pai....ai venit si ai incercat sa ma....violezi....Derek te-a lovit dar l-am oprit inainte sa se ajunga la mai mult fiindca aveai deja multe alte rani . Te-am pus pe canapea si ti-am curatat ranile .

Cole- Oh Doamne ! Imi pare rau Bev ! Scuze frate , nu stiu ce-a fost in mintea mea !

Derek- E ok . Erai drogat si beat , era si normal .

Dau mana apoi Derek il ajuta sa se ridice . Mergem in bucatarie iar ei se aseaza la masa . Eu pun mancare in farfuri si le asez pe masa . Mancam apoi ii dau o pastila lui Cole . Mergem in living si incepe sa ne explice de ce era in stadiul in care a venit .

Fratele vitreg sau iubitulDonde viven las historias. Descúbrelo ahora