TANITIM!

25.2K 893 249
                                    


Merhabalar sevdiceklerim keklerim :* Tüm aktifliğimle döndüm ve yarın size Devrim'in kitap oluşu ve yeni bölüm ile ilgili gereken açıklamaları yapacağım. 

Bu arada ŞANSIN KIZI adında çok eğlenceli yeni bir kitaba başladım. Tanıtıma bir göz atmak ister misiniz?

Dünyanın en şanslı kızıyla tanışın!

6 yakışıklı müzisyen gencin arasına düşmüş küçük bir kız! 6 Kuzen! Bros Before Hoes, BBH! Dünyaca adını duyurmuş erkek grubunun beş üyesi, ve djleri. Her dilde albümleri var, üstelik uluslararası geniş bir fan kitlelerine bile sahipler!

Ve bu grubun birbirinden tuhaf 5 üyesinin arasına düşen küçük bir kız! Onlarla yaşamak zorunda! Hayatlarında daha önce hiç çocuk bakmamış bu 6 yakışıklı ama beyinsiz genç, 12 yaşındaki küçük bir kızla ilgilenmek zorunda kalıyorlar!

Bir çocuğa bakmayı becerebilecekler mi?

Peki ya bu kız büyüyüp güzel bir genç haline geldiğinde, aynı evde yaşamaya nasıl devam edebilecekler?


-

Devrim kadar, hatta daha da eğlenceli, mizah, komedi dolu, aşk dolu, neşe dolu cıvıl cıvıl bir hikaye bekliyor sizleri. Beğeneceğinizden eminim. O zaman hemen gelip bir göz atın, favori karakterinizi hemen seçin. Kocaman, o güzel kalplerinizden öpüyorum :*

 Kocaman, o güzel kalplerinizden öpüyorum :*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
DEVRİM- Erkek Lisesinde Tek KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin