47.Bölüm

4.7K 156 6
                                    

Sabah uyandığımda kalbimde bir ağrı hissettim. Hemen telefonuma baktım bir mesaj gelmişti mesai açıp okudum. Gelen mesaj gizli kişidendi.

Selam güzelim nasılsın uyandınmı miki fareli pijamaların çok güzel. Unutma ben burdayım.

Delircem ya ya bu adam benden ne istiyor off öfkelenerek telefonu kapı  olan tarafa attığımda. Kağan kapıyı açtı. Telefon yere düşmüştü ve o şaşkın gözlerle bir yerdeki telefona birde bana bakıyordu.

_
Buket ne oluyor burada telefonu niye fırlattın?

Onun soru karşısında ne diğeceğimi bilemedim.

_Şey ben ben şey.

_Sen ne Buket yoksa bir şey mi saklıyorsun benden!!!!

_Hayır saklamıyorum sadece sinirlendim. Alarum susmadı ben de  yere fırlattım.

Neyse diyip yerden telefonu alıp bana uzattı.

_
Neyse ki kırılmamış.

_Evet

_Neyse Buket ben duş alıcam diyerek başımdan usulca öptü ve Seni seviyorum dedi.

Diyerek dolaptan siyah buliz ve bir eşofman çıkardı. Ve banyoya girdi.

Allahım ben ne yapıcam hayatımı böyle tutsak gibi yaşıyamam.

Yataktan pijamalarımla kalkıp dolabımı açtım. Aynada ki görüntüme baktığımda zombiye dönmüştüm. Dolaptan turunumsu nar çiçeği renginde çiçekli bir elbise çıkardım. Elbiseyi giydiğimde üzerime oturmuştu eve bahar havası getirmiştim. Şaçlarıma şekil yapmadım doğal haliyle bıraktım. Doğal olmayı seviyordum yüzüme  bir şey sürmedim sadece dudaklarıma patlatıcımı sürdüm.  Ve odadan çıkıp aşağa inmek için merdivenleri kullandım. Salona geldiğimde perihan hanım kahvaltı sofrasını hazırlamış çayları dolduruyordu.

_
Günaydın Buket hanım.

Diyerek  bardağıma çay doldurdu ve bende sandalye ye  oturdum karşıma baktığımda pınar iştahla yemeğini yiyordu. Ne ara gelmişti.de  yemek yiyiyordu. Bu kadar  hızlıydı yani derken Kağan geldi duştan çıktığı için şaçları ızlaktı.. Kurutmamıştı saçını şaçını salladığında şaçındaki ıslaklık yüzüme geldi. Bende yüzümü buruşturdum. Kağan da iştahla yemeğini  yemeğe başladı. Yani bu kadar mı benzerdi bir kardeşin özelliği. Bu kadar olmaz yani

Afiyet olsun diyerek masadan kalktım. Ki. Telefonumdan mesaj gelmişti. Artık şu telefonu kırıp atıcaktım. Ekran tuşuna basıp mesajı okudum.

Selam bebeğim yada selam tatlım mı demeliydim.

Tuşlara basıp mesaj gönderdim. Yeter artık sapık adam ne istiyordu benden.

Yalvarırım rahat bırak beni düş yakamdan kimsen söyle.

Az kaldı seni öğleden sonra vereceğim adresde bekliyorum. Madem bu kadar sabırsızsın görelimmi seni sakın  peşine birini takma.

Tamam ver şu lanet adresi

Saat 5:00 da su parkının oralarında eski bir gece kondu var orada bekliyor olucağım seni.

Galiba bu yer bana tanıdık geliyordu ama hatırlayamıyordum. Sanki beynim durmuştu peki hala Buket yapabilirsiniz sende bu cesareti görüyorum git ve o sapık ama gününü göster..

Saat Nihayet 5:00 olmuştu gitmek için hazırdım üstümde yine sabah giydiğim üstüm vardı nar rengi çiçekli bir elbise bu elbisenin üzerine siyah deri ceketimi giydim. Kağan nereye gidiyorsun diye sorunca ne diceğimi bilemedim ve Duruya. Gidiyorum dedim. O sapığın yanına gittiğimi söylesem ne olacağını tahmin bile edemezdim. Kağanı geçiştirdikten sonra beyaz spor converselerimi giyip dışarı çıktım.

Bahçeden taksi geçince kolumla taksi deyip taksiyi durdurdum Taksi geldiğinde taksinin içine oturdum ve. Gideceğim adresi verdim. Sapık adamın verdiği adrese geldiğimde ücreti ödeyip taksiden indim. Ve adımlarımı hızlandırıp gece konuya geldim. Yani pek gece kondu sayılmazdı. Kapı Aralıkta örümcek ağları vardı. Duvarlar kırık döküktü duvarların Dip boyası akmıştı. Ve....

O sesi duydum. Şimdi hatırlamıştım burayı burası orasıydı. Onurun beni tutsak ettiği yerdi hayır olmaz arkamı dönüp ona baktım. Biraz değişmişti. Yeşilimsi Gözleri daha da koyulaşmıştı sakalları çıkmıştı. Üstünde kopşonlu bir buliz. Vardı.

_
Hatırladın mı burayı. Eskiden çok aşıktık birbirimize

Sonra ben seni terk ettim.

Ama sen benim olucaksın anladın mı seni ona yar etmem

Diyer beni kendine çekti tam beni  öpücük Ken ona okkalı bir tokat geçirdim.

Asla asla!!!!  Ben senin deyilim hele senin o süs bebeğin hiç deyilim ben Kağanı seviyorum dedim son bir nefesle.

Onu seviyorum.....


Not:selamlar babyler sonumda beklediğiniz kişi bölümler yavaş geliyor fakat bende toparlamaya çalışıyorum hikayeyi sizleri seviyorum by)))))...

























ZORAKİ EVLİLİK (FİNAL OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin