70. Bölüm❤❤❤❤

4.7K 109 14
                                    

Multi medya:Buket Duru

Buket salonda ki büyük masanın olan sandalyeye oturmuş,  ellerini masaya koymuş üzgünce aglıyordu. Her nefes alışverişinde çektigi acılar daha büyüyordu sanki. Boguk bir sesle konuştu Buket; Neden Kağan neden? Niye ona öldügümü söyledin o daha bir bebek sence bunu kaldırabilirmi?

Kağan Buketin bu sorusu karşisinda kendini suçlu hissetmişti ama ne söyliyebilirdi ki genç adam sevdigi kadını öldü biliyordu.

Kağan yarı kızgın yarı hüzünlü bir sesle ne söyleseydim Buket annen yaşıyor ama yanımızda olamıcak mı deseydim kızımızı böyle bir yalanla mı büyütseydim. Yalan deyildi dedi Buket kırgın bir sesle ben ölmedim yaşıyorum. Kağan madem yaşıyordun neden çıkmadın karşımıza?

Soru soran gözlerle sevdigi  kadının gözlerine baktı.

Çok istedim fakat olmadı kazadan iki gün sonra deniz kayalıklarının üstünde kanlı bir şekilde buldular beni. daha dogrusu bir adam hastanede gözlerimi açtıgımda üzerimde kimlik falan yoktu. Ve dahası hiç bir şey hatırlamıyordum ne seni ne kızımızı sanki bütün yaşadıklarım kafamdan silinmiş gibiydi hiç kimseyi hatırlamıyordum  daha sonra vücüdumu hissedemedim yani felç kalmıştım kazadan dolayı sonra bir yıl geçti kafamda bir şeyler kazındı her şeyi kesik kesik hatırlıyordum ama felçtim yine ve bir ameliyata girdim beynimdeki timörü aldılar daha sonra bir yıl daha geçti ve iyileştim hani beni bir adam buldu demiştim ya o adam beni tedevi için yurt dışına götürdü işte bu yüzden Kağan bu yüzden gelemedim sizin yanınıza üzgünüm.

Kağan duydukları karşisinda şok geçirmişti bu duyduklarini hazmetmeye çalışıyordu. Sadece sen nediyorsun Buket!!!! diyeverdi.

Yani bu yüzden mi gelemedin bizim yanımıza Buket evet anlamında başını salladı. Ve Kağan Buketin yanından ayrılıp evden çıktı. Buket içinde zor herşey bunları anlatmak,  yaşamak ama dayanmaya çalışıyordu kızı için süzülen yaşlarını elinin tersiyle silip merdivenlerden yukarı doğru çıktı. Kızının odasının kapısının aralıgından Duru ve onun kucağındında kızını gördü. Ardında kapı kendiliginden açılınca Duru Buketin onların izledigini anladı.

Buket sen yaşıyosun ama biz seni gömdük gömdük kucağıda deniz ile kendini karyolaya bıraktı. Sen burdasın yaşıyosun!!!! Duru iyimisin ben yaşıyorum burdayım Durunun kucagından kızını alarak beşigine yattırdı. Daha sonra Durunun boynuna sıkıca sarıldı sırtını sıvazladı Duru hala yaşadıgı şoku atlatmaya çalışıyordu inanamıyordu arkadaşının yaşadıgına. Birlikte Denizin odasından ayrılıp terasa çıktılar ve masaya oturdular.

Demek yaşıyordun!!! Buket bize bir şey söylemeden bizim acı çekmemize göz yumdun. Genç kadın arkadaşının söylediklerine dayanamamış ve gözleri dolmuştu gözlerini sıktıgında yaşlar süzülmüştü. Her şeyi anlattı ona her ayrıntısına kadar ve Duru duydukları karşısında  hıçkırıklarını serbest bırakarak Bukete sıkıca sarıldı. Ve aglamasını sürdürdü.

Not: evet canlarım bölüm bu kadardı umarım hoşunuza gitmiştir ve finala az kaldı neyse bakalım onları neler bekliyor tahminlerinizi alayım merak ediyorum tahminlerinizi sizleri seviyorum byyy❤❤❤❤

ZORAKİ EVLİLİK (FİNAL OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin