51.bölüm

5K 148 11
                                    

Kağanla dün yaşadıklarımızın ardından artık çok rahatlamıştım. Artık içimde endişeye dayir hiç bir şey yoktu. Artık emindim o asla bana ihanet etmez beni yarı yolda bırakmaz. Çünkü çok farklı evet içimde korku vardı ama dün gece her şey yoluna girdi onun sözleri dokunuşu her daima beni mutlu etti. Kağan diğer erkekler gibi deyil o Onur gibi deyil.

Şuanda üzerimde kırmızının açık tonlarında bir elbise vardı yine şaçlarımı dağınık topuz yapmıştım. Ve şaç tutanlarımı yine bırakmıştım. Koltuklardan birine yayılmış vaziyette meyve yiyordum. Meyve tapağımı elime almış lezzetle meyveleri yiyordum diyer elimde taze sıkılmış portakal suyu vardı. Sonra merdivenlerden bovuluyla inen Kağanın kız kardeşi pınarı gördüm. Yüzünde incinmişlik bunalmış bir ifade vardı. Ve oldukça ağır gözüken bavulunu merdivenden indirmeye çalışıyordu. Oturduğum koltuktan kalkarak onun yanına geldim. Meraklı bakışlarımla nereye gidiyorsun dedim soru sorarmışcasına o ise net bir cevapla konuştu.

_
Artık burada işim kalmadı birazcık babamlarda kalıcam doğuma gelirim.

Dedi.

_
Abinin haberi varmı dedim.

O ise evet cevabını verdi. Bavulluyla

birlikte kapıdan dışarı adım attı. Onun neden gittiğini az çok tahmin ediyordum galiba bana alınmıştı. Çünkü yüzünde öyle bir ifade vardı onun bana söyledikleri yüzünden ona hep mesafeli davranmıştım oda bu davranışımı yanlış anlamış ve bana alınmıştı. Kahretsin ki böyle yapmamalıydım onu kırmıştım...

Koltuklara geçip yine yayılmış bir vaziyette oturmuştum tam portakal suyumu yudumluyacaktım ki kapının çalmasıyla bardağı sehpanın üzerine bıraktım. Yerimden kalkmadan gelen kişiye baktım. Çünkü aşırı derecede yorulmuş ve bacak ağrıları çekiyordum. Kapıdan içeriye Duru gelince Duru!!!! diye sevinç çığlığı attım. Yine çoçuklar gibiydim. Neşeli..

Hoşgeldin dedim yüzüme yaydırdığım gülümsemele Duru ise her zamanki gibi Neşeli haliyle bana sarılıp hoş bulduk dedi bende onun sarılmasına karşılık verdim. O ise
karşımda ki koltuğa oturarak hatrımı sormaya
başladı soru sorarcasına ve bacaklarını bacak bacağa attı.

_eee Kağanla nasıl gidiyor?

Güzel diyerek geçiştirdim. Yaşadığım o günleri Kağana olan şüphelerimi söylemeyi gizliyerek söylemeyi düşünmüyordum.

_Peki senin ilişki durumun nasıl yani Erdinçle. Artık kimle desem.

Duru_
Eee şey ben aslında yeni birisi ile çıkıyorum yani artık Erdinç bitti benim için o beni terk etti günde bitti ilişkimiz.

Gözleri dolmuştu yüzünden yine kara bulutlar geçiyordu.

_iyimisin Duru?

_iyiyim sadece biraz eski anılarım canlandı gözümde ama artık Erdinç benim içim bitmiştir.

Galibi Duru Erdinçi aklındanda kalbinde çıkarmıştı onun için geçmişi deyil geleceği önemliydi Duru için geçmiş deyil şimdiki zaman önemliydi. Konuyu deyiştirerek eee yeni erkek arkadaşın kim bakalım. Dedim.

Duru_
Adı Selim ünlü iş adamın oğlu 25 yaşında çalış...

Diyecekken sözünü yarıda kestim yüzümde şaşırmış merak uyandıran bir ifade belirdi Duru bu halimi görücekki Buket iyimisin dedi.

_
İyiyimde. Bu anlattıkların biraz fazla deyilmi yani yaşı büyük sen daha 18 yaşındasın. Dedim gözlerimi kocaman açarak.

_Duru
Canım arkadaşım aşkın yaşı olmaz.

Tam konuşucakken kapı çaldı. Gelen Kağandı yüzünde yine endişe vardı ama gülümsemesiyle bunu gizlemişti.

Yüzüme yaydırdığım tebessümle Kağanın boynuna sarıldım. Hoşgeldin dedim.

Ve birlikte salona geçtik. Herkezin yüzü düşmüştü. Her kez sanal alame dalmıştı sanki kafalarında düşenceler vardı. Akılları başka yerlerdeydi..

Ordamısınız. Dedim şakaya vurarak.

Duru oturduğu yerden kalkarak ben artık gidiyim. Dedi. Elini omzundaki çantasının üzerine koyarak.

_Bende seni uğurlayım dedim sonra araya Kağan girdi. Ve kapıdan Duruyu uğurladık.

Ne oldu dedim Kağanın yüzüne bakarak üzgün gibisin?

Kağan_
Hiç pınara takıldı aklım üzgün gibiydi telefonda sesi sanki birisi onu üzmüş kırmış gibiydi.

Buket_
Galiba pınar yaşadıklarından sonra ağır geldi burada kalmak.

Kağan_

Anlamadım yaşadıkları derken

Buket_
Anlattıkların

Kağan
Şimdi hatırladım. Evet yaşadıkları zor günler eski günler galiba profesyonel bir yardıma ihtiyacı var.

Galiba diyerek sırtını okşadım ve içimden geldi gibi davranak ona sarıldım ve içimden şunları söyledim sanırım pınarın durumundan benim biraz şuçum. Vardı....

Not:arkadaşlar biliyorum yeni bölüm çok geldi. Kusara bakmayın umarım beğenmişsinizdir bu bölüm ile ilgili düşüncelerinizi yazmayı unutmayın yazım yanlışım varsa özür dilerim sizi seviyorum kocaman öpüyorum)....





















ZORAKİ EVLİLİK (FİNAL OLDU)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin