61.Bölüm Hiç bir gerçek Sonsuza Kadar Gizli Kalamaz

5K 171 30
                                    

BÖLÜM ŞARKISI:PİNHANİ NE GÜZEL GÜLDÜN O AKŞAM

Bu gece Kağan burada kalmıştı. Belkide bu geçirceğimiz son geceydi yarından sonra mahkeme vardı ne karar vericeğime ne hissediceğimi bilmiyordum ama bir karar vermiştim Kağandan boşanmıyacaktım çünkü bu benim hayatım ve benim kararımdı her şeyi o kadının karar vermesine gerek yoktu belki o bebek babasıyla birlikte büyüyemiyecekti ama bende kızımın geleciğini riske atamazdım Kağan beni o kadınla aldatmış olabilirdi ama zamanla onu affedebilirdim yada hiç affetmezdim kızım için buna katlanabilirdim.

Sabahın erken saatlerinde yatağımdan yavşa kalktım. Denizin beşiğine baktığımda Deniz beşinde yoktu endişelenip odan çıktım evin her tarafına baktığımda mutfakta Kağanı gördüm mutfakta kendi elleriyle Denize mama hazırlıyordu beni görünce yüzüne içten bir gülümse bıraktı. "Günaydın" deyip Denizi mama sandalyesinden kucağına alıp biboronu içirdi bende onları görünce içten gelen bir mutlulukla yanlarına koştum onlara sarılıcak ken kendimi engelledim ve içimden başladım. Ne yapıyordum ben ne çobuk  unutmuştum olanları hemen kendimi salı vermiştim.  Kendine gel Buket!!!!

İyimisin Buket diyen Kağanın yüzüne bakıp iyiyim dedim.

O ise sanki bana sarılıcak gibiydin dedi.

Hayır diyerek bağırdım. Sadece o bir refleksdi dedim. Bir anda oldu istemeden dedim mahçup bir tavırla

Sonra konuyu deyiştirerek  birlikte yani kızımızla beraber dışarı çıkalım mı nedersin? Son kez birlikte
Dedi

Bu kadar emindi  benimle boşanıcağına  oda istiyordu ayrılmayı
Düşüncelerimden ayrılıp ona döndüm tamam gidelim diye  yanıtladım.

Odada üstüme giyecek bir şeyler denerken ne giyeceğime karar verdim. Buz mavisi renginde yırtık bir pantolon giydim. Üstüme gelince  beyaz renkli sıfır kollu askılı bir üst tercih ettim. Denizi battaniye ye sararak kucağıma aldım. Ve aşağa indim. Kağanda hazırdı bebek arabasını nı getirmişti Denizi birlikte içine yerleştirdik. Ve Birlikte bahçeden ayrıldık.

Bebek arabasını o sürüyordu bende Denizi güldürüyordum. En çok Kağanla bana bakarken gülümsüyordu. Sonra Kağanla birlikte bir parkın önünde durduk ikimizde banka oturduk.

Her şeye rağmen seni çok sevdim sende beni hatalarıma rağmen sevdin ama sana bunu yaşattığım için kahroluyorum.

Lütfen beni affet sen benim hayatım daki tek kadınsın ben hiç peline öyle bir gözle bakmadım.

Aslında bir insanı seviyorsanız onu olduğu gibi kabul etmelisiniz çünkü hiç kimse kusursuz deyildir. Ben hep Kağanı olduğu gibi kabul ettim yinede onu bütün hatalarıyla onu affettim  Ve onu sevmeye devam ettim.

O anda Kağanın telefonunun çaldığını fark ettim ve arayanın Pelin olduğunu farkına vardım Kağan telefonu kapatıp yüzüme baktı ve şunları söyledi.

Pelin kaza geçirmiş hastaneye kaldırılmış.

Ne diyerek Kağana şaşkın gözlerle baktım. Durumu nasıl mış diye sordum panikle o ise ben hastaneye gidiyorum dedi. Bende geliyorum diyerek bebek arabayla onu takip ettim.

Hastaneye geldiğimizde Pelinin odasını öğrenip oraya gittik doktor odadan çıkıp bize döndü.

Evet hastanın yakınları sizmisiniz.
Kağan hemen evet biziz demişti doktor bey ise nesi oluyorsunuz eşimi Kağan hayır ben bebeğin babası oluyorum. Onun durumu nasıl

Öncelikle Pelin hanımın durumu iyi sadece vücudunda bazı yaralar var onun dışında bebek iyi fakat bazı testler yapmamız lazım yani sizden kan alıcaz

Kağan tabi alabilirsiniz. Deyince doktor bey hemşire hanım Kağan beyle ilgilenin dedi.

Kağandan kan almak için onu  götürmüşlerdi.

5dk sonra Kağan gelmişti onun ardından doktor bey gelmişti doktor bey elinde kağıtla şöyle söyledi.

Bakın Kağan bey nasıl söylüyeceğimi bilmiyorum fakat söylemeliyim bebeğin kanı annesi ile aynı olmadığı için sizden kan almıştık fakat sizinden aldığımız kan bebekle uyuşmuyor yani buda demek oluyor ki büyük ihtimalle bebeğin biyolojik babası siz deyilsiniz.

Kağanın yüzünden şaşkın bir ifade geçti sonra ise öfke. Birden nasıl olur böyle o bebeğin babası ben deyilmiyim.

Bundan emin olmak için dna testi yaptırmalıyız yani isterseniz dedi doktor bey emin bir sesle.

_
Öyleyse yapalım şu testi deyip doktor beye döndü.

Ve birlikte kan alma odasına gittiler.

Dna testini şonuçlarıyla birlikte doktor bey geldi.

Doktor bey
_
Evet Kağan bey %99 olasılık bebeğin biyolojik babası siz deyilsiniz.

Kağanın gözlerinden bir anda öfke geçtiti üzgün olmaktan ziyade daha çok aptal yerine kondu için sinirlenmişti çünkü o bebeğin kendisinden olduğunu düşünüyordu. Ve bende öyle düşünüyordum. Kağan için üzgünsemde gerçekler ortaya çıktığı için mutluydum.

Ama Pelin hepimizi kandırmıştı bizide pis oyunun içine alet etmişti sırf benim mutluluğumu kıskandığı için böyle kötü bir oyun oynayıp bizi ayırmıştı.

Kağan aniden Pelinin odasına gitti ve bende onun yanından onu takip ettim. Birlikte odaya geldiğimizde Kağan peline öyle bir bağırmıştı ki ben bile korkmuştum peline baktığımda beyaz teni solgun görünüyordu başında yüzünde çenesine kadar yaraydı güzelliğin zerre kalmamıştı artık Kağan onu azarlarken neden bunu yaptın diye bağırıyordu.

Nasıl bana yalan söylersin çocuk senden deyip kandırırsın ve başakasının çocuğunu bana__  ben senin yüzünden sevdiğim kadını kaybettim.

Pelin sinirli bir sesle şöyle konuştu
_
Çünkü seni seviyorum anladınmı senin için her şeyi yaparım ama o kadın seni sevmiyor sırt seninle parası için birlikte o kadınla birlikte oldukça mutsuz oluyorsun belki benimle evl_

Kağan ben karımı seviyorum seni sevmediğim kadar seninle sırf bebek için evlenicektim.

Ama sen beni kandırdın oyunlarına alet ettin. artık bizim hatımızda yoksun

Bende Peline dönüp hiç bir gerçek sonsuza kadar gizli kalamaz anladınmı dedim. Ve birlikte odadan çıktı. Herşey ortaya çıkmıştı ve Kağan suçsuzda

Seni üzdüğüm kalbini kırdığım için çok üzgünüm ona inanmamalıydım. Hata ettim Diyerek boynuma sarıldı.

Tek sözleriyse beni affet Buket olmuştu.....

Affet....

ZORAKİ EVLİLİK (FİNAL OLDU)Where stories live. Discover now