4.5 - En enda person

1.6K 92 24
                                    

Någon månad senare
5 mars 2017

Martinus perspektiv

Jag förde enkelt den rykande pinnen emot min mun, dragandes in den giftiga röken i mina lungor. En slags lugnhet la sig över mig så fort röken nådde mina lungor. Det med att jag mådde dåligt bara försvann.

Hannah & jag har inte haft någon som helst kontakt. Eller hon har faktiskt försökt att kontakta mig men jag har valt att inte svara. Det kommer bara bli jobbigare om jag fäster mig vid henne igen. Även fast jag redan är väldigt fast i henne. Fan vad jag hatar kärlek alltså.

Jag vek långsamt upp lite av min tröjärm, synades de små ärren jag skapat nu i nästan en månad. Sedan Hannah flyttade vilket var någon gång i februari. Jag saknar henne så jävla mycket alltså. Det gör liksom ont inuti mig fysiskt.

Att jag inte mår särkilt bra har media snappat upp hur snabbt som helst så kommentarer på Twitter & instagram om rökning & att jag dricker är inte ovanligt nu för tiden. Men ärligt talat bryr jag mig inte.

14:16

Hannahs perspektiv

Jag rörde mig bland alla människor i Malmö, medan tankarna bara låg på en enda person. Martinus.

Mina tankar stannade av att min mobil plingade till. Jag drog enkelt upp den ur fickan på min vårjacka, seendes hur jag fått en notis ifrån Expressen. Jag skulle precis stänga ner den när jag läste underrubriken.

EXPRESSEN                                  nu
Populära popduon Marcus & Martinus - rökning? 

Jag svepte snabbt tummen över skärmen, slagandes in min 4-siffriga kod.

MARCUS & MARTINUS
Den populära popduon Marcus & Martinus har varit i länder som Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Finland, England m.m. Popduon består av Marcus Gunnarsen (15) och Martinus Gunnarsen (15). Martinus Gunnarsen i popduon har sätts röka och även dricka av vissa fans och reportrar. Han har även varit väldigt frånvarande sedan en månad tillbaka enligt deras fans. Varken Martinus Gunnarsen eller Marcus Gunnarsen har velat ge någon kommentar.

Publicerad idag 14.23

Jag stängde långsamt ner min mobil, kännandes hur ångesten kom krypandes inuti mig. Detta är ju för helvete mitt fel. Eller han var otrogen så tekniskt sätt är det hans men jag valde att lämna honom. Hur jävla dum i huvudet kan man vara?

---
Men Hannah då

Cold but beautiful Where stories live. Discover now