5.0 - 3 månader senare

1.6K 102 51
                                    

Martinus perspektiv

Jag kände hur en elektrisk stöt gick igenom hela min kropp, om & om igen. Skulle jag inte vara död nu?

"Han har en puls." Hörde jag en manlig röst ropa ut. Vem pratar dom om? Mig?

"Martinus du høre meg?"

Ja.

"Kan du svare på noen måte?"

Nej.

"Han vil overleve."

Tack & lov.

3 månader senare

Hannahs perspektiv

Så ni undrar nog vad som skett dom tre senaste månaderna eftersom jag inte berättat något? Martinus överlevde sitt självmordsförsök & allt blev frid & fröjd. Eller ja, inte riktigt. Vi bråkade en hel del & bestämde oss för att göra slut, så nu har vi inte haft kontakt på över tre månader. Det kanske är lika bra? Vi var inte bra för varandra.
Så nu står jag här, den tionde juni & har precis fått sommarlov. Vid exakt samma badplats där min syster gick bort för ungefär ett år sedan. Ett leende befann sig på mina ljusrosa läppar & vinden fanns i mitt blonda, långa hår. 

"Hannah kommer du?" Ropade plötsligt mamma.

"Jag kommer." Svarade jag, vändandes mig om för att möta Belle & mamma. Belles ljusa, lockiga hår låg slätt längst hennes axlar & en vit klänning var hon klädd i. Jag kunde inte göra något annat än att le, även fast djupt inom mig, visste jag att det fanns något som jag saknade.

KLART SOM FAN DENNA BOK INTE ÄR SLUT. Förut läste jag igenom kommentarerna igen & bara, jag är en elak liten jävel. Vissa gick på de & vissa inte dock :)

Cold but beautiful Where stories live. Discover now