:8:

1.6K 170 18
                                    

Am mai stat putin de vorba. Este o persoana de treaba, sensibil si..adorabil, daca stai sa-l cunosti. A platit el totul si mi-a spus sa stau calm, nu trebuie sa-i inapoiez banii, si a mai spus "nu-l puteam lasa pe puiutul acesta micut sa moara de foame" aceste vorbe urmate de un sarut in crestetul capului.

Am mai stat pentru achitarea mesei si am plecat. Am iesit din restaurant si era destul de frig, asa ca Dante mi-a pus esarfa lui in jurul gatului. Mirosul esarfei avea mirosul lui (lol). Acel miros incantator ce imi invada narile , trezindu-mi toate simturile si ma facea sa ma blochez pentu o clipa gandindu-ma la scena aceea ce...din cauza mea s-a oprit..Dar poate nu e bine e facem. Cu siguranta nu este.

M-a trezit din visare inscenarea unui tuset ce imi spunea sa urc in masina. Imi deschide portiera si urc ridicandu-mi picioarele la piept, incalzindu-ma.

-Dau drumul la caldura. O sa-ti fie mai bine.

Am dat din cap afirmativ si mi-am intors privirea spre geam, sprijinindu-mi capul pe genunchi.

Opreste in fata unui bloc si coboara din masina, indreptandu-se pe partea cealalta a masinii pentru a-mi deschide portiera.
L-am privit ciudat apoi am intrat impreuna in bloc.

-Fa un dus ca sa nu racesti. Eu o sa te astept aici.

Imi arata unde este baia apoi se retrage.
Imi dau toate hainele joc ca mai apoi sa intru in cabina lasand stropii de apa sa ma rasfete, trezindu-mi toate simturile.

Am iesit dupa 20 de minute si mi-am imbracat hainele de mai devreme.

Am pornit in cautarea lui Dante. Apartamentul este destul de mare.
Si asa am dat buzna peste un Dante gol golut ce isi cauta haine..Minunat..

Reactionez dupa un moment si ies din camera cerandu-mi scuze de sute de ori.

Profu' de Mate [Yaoi]Onde histórias criam vida. Descubra agora