!9!

1.6K 161 44
                                    

YUKINE

Eram langa biblioteca din sufragerie. Ma uitam peste cartile lui. Eram curios sa vad ce citeste un profesor de matematica asa de exigent si dur. Erau carti cu poezii, multe. Pe langa astea, romane. Dupa copertile lor pareau unele decente, dar stiti cum se zice "nu judeca o carte dupa coperta". Asa este. Inca nu pot crede ca am dat buzna asa peste el. Adica imaginea nu era una rea, dar nici prea buna. Am luat o carte si am lovit-o de frunte, lasand in urama un icnet.

-Ce te face sa te lovesti singur?

-Nu imaginea cu tine gol, asta-i sigur. 

Ce tocmai am zis? Ma intorc pe calcaie cu spatele la el stragandu-mi buzele si inchizand ochii. Ce idiot sunt.

-Adica...Voiam sa vad daca doare, ma explic.

Ce naiba este cu mine?? "Voiam sa vad daca doare" ? Imi vine sa ma bat singur, mai rau.

El doar a suras scurt si s-a apropiat de canapea. Ma intorc usor spre el observand ca este intr-un maiou negru si pantaloni scurti. Lasa muschii bine definiti la vedere. Parul usor ud cadea perfect pe fata lui pana la ureche. Parca proful de mate nu mai arata asa de mult ca un profesor de mate. 

Ramasesem cu gura cascata in timp ce ma holbam la el.

-Inchide gura ca intra musca, spune amuzat de situatie.

-Eu...oftez si ma asez langa el pe canapea, bine inteles, la o distanta considerabil de spatioasa.

A luat prosopul ce il avea pe umeri si si-a sters parul, facandu-l sa fie ciufulit si atat de perfect.

-Te mai holbezi mult sau te duci sa faci si tu o baie? rade in continuare ciufulindu-mi parul.

-Cum fac baie..?

-Ai uitat cum se face? Te ajut eu daca ai nevoie.

-Nu..Nu!

-Okay, am inteles, imi da o imbratisare si ma trimite la baie.

Odata intrat in incapere, imi indepartez toate piesele vestimentare si intru in cada, tragand materialul colorat in jurul cazii. Am dat drumul la apa, potrivind-o. Am tresarit la contactul apei cu corpul meu, facandu-ma sa ma inmoi si sa ma simt bine, de parca as fii pe un nor. Aprope ca ma luase somnul.

Am oprit apa si m-am sters pe corp cu un prosop gasit pe dulapiorul de langa chiuveta. Dupa ce mi-am uscat corpul si putin parul, am constatat ca nu am haine. Am intredeschis usa si am strigat.

-Dante!!! Nu am haine!!!

-Iti aduc acum!!

Am inchis usa si m-am indreptat spre calorifer pentru a intinde prosopul. L-am intins si m-am uitat pe mana la gandacelul ce mi-o strabatea. Am strigat cat m-au tinut plamanii. Dante a intrat imediat, eu sarindu-i in brate.

-AM UN GANDAC PE MANA!

-Fricosule, era o gargarita. Si uite aici hainele.

Eram gol...in bratele lui. Am luat hainele si puteam simtii cum obrajii imi ard de jena. L-am impins pana la usa, inchizand-o. M-am imbracat cu tricoul si boxerii pe care mi-i aduse. Era un tricou ce imi venea ca o rochita. Chiar atat de scund sunt? Nu, sigur hainele lui sunt prea mari..si dupa cum se vede, si lenjeria. Am decis sa imi iau boxerii mei inapoi. Pana maine doar nu mor.

Am iesit pe usa si ma indreptam spre sufragerie.

-Nu vrei sa dormi in dormitor, printeso?

 Cum naiba sa nu il fi observ? ARE DOI METRII!!

-O sa imi fie bine si pe canapea..spun cu privirea in pamant.

-Ba nu!

Puteam sa ii aud pasii si sa ii vad picioarele ce s-au oprit in fata mea. Isi intinde degetele lungi si imi ridica barbia, privindu-ma direct in ochi.

-Patul este mai moale..imi zambeste si imi plaseaza un sarut apasat pe buze, musca-o pe cea inferioara cerandu-mi permisiunea pe care i-am dat-o destul de repede. Nu stiam ce sa mai fac. Mi-a prins fata in palmele sale si si-a introdus limba in lacasul meu. M-a dus pana in perete, impingandu-se in mine si adancind sarutul, ceea ce m-a facut sa gem. Simteam cum cateva lacrimi imi curg. I-am dat cu pumnii in piept, iar el a incercat sa ma linisteasca plimbandu-si maine pe talia mea si mangaindu-mi spatele. Erau niste atingeri protectoare, se simtea asta. Buzele sale le alinau pe ale mele lundu-mi durerea si gandurile urate. Dar totusi nu puteam sa fac asta cu profesorul meu.

L-am impins cu mainle pana acesta a decis sa se dea singur. Ma privea de parca ar fi vrut sa ii spun de ce am facut asta.

-Dante..Nu pot face asta..

Profu' de Mate [Yaoi]Where stories live. Discover now