×11×

1.6K 135 24
                                    

Nu am putut inchide un ochi noaptea trecuta. Inca ma mai gandeam la Dante si la..iubita lui. Stiam ca relatia dintre noi nu ar fi putut sa fie decat elev-profesor, dar poate ca era mai bine asa, poate nu a fost sa fie, dar m-a amagit prea mult; si eu care credeam ca lui o sa imi daruiesc trupul. Nu am ce regreta, sau am? Regret ca m-am indragostit de un asemenea om.

Am oftat prelung si m-am ridicat in sezut luandu-mi fata in palme. E timpul sa nu mai sufar. Probabil ca lui nici nu ii pasa de mine, probabil in momentul asta este cu iubita lui si probabil ca eu nu o sa mai intervin in viata lui; asta-i sigur. Intr-adevar, eram trist, dezamagit, dar nu puteam lasa asta sa ma macine tot restul zilelor ce vor urma. Trebuia sa fiu si eu fericit, nu?

Am mers la baie si mi-am sprijinit podul palmelor pe marginea chiuvetei. Puteam observa in oglinda cat de hidos aratam, nu pot lasa aceste cearcane la vedere, asa ca am deschis dulapiorul din dreapta mea si am cautat fondul de ten al mamei. Stiu ca asta este o prostie, dar merita sa incerc. Nuanta se potrivea cu culoarea pielii mele, poate era putin mai inchis, dar se potrivea. Am aplicat putin pe o pensula si am inceput sa intind pe toata fata. Ce-i drep era ca nici nu se cunostea. Dupa ce am terminat mi-am asezat parul si am iesit din baie. M-am imbracat cu un hanorac ce imi trecea de fund si o pereche de blugi. Mi-am luat ruxacul si am iesit salutand-o pe mama.

Se pare ca soarele nu voia sa se arate, ceea ce imi convenea. Mi-am tras gluga si am inaintat vazand masina lui Dante ce incetineste. Tipul asta clar este nebun. Am privit in spatele meu si puteam observa o femeie imbracata cu o rochie scurta, stramta pe corp, ce tinea in brate un bebelus invelit in scutece. Dante opri masina, iar satena intra. Mi-am marit ochii si m-am intors continuandu-mi drumul. Poate ca ea este iubita lui si are si un copil. Am simtit un gol imens in stomac si ochii incepand sa ma usture; i-am sters repede si am inceput sa alerg pana am ajuns in curtea scolii. Se pare ca toti au intrat deja in scoala. Masina lui Dante intra pe portile imense si parca langa celelalte vehicule. Dante conori din masina. Se pare ca ma observa. Am intrat in scoala apoi in clasa mea. Prima ora, mereu luni, matematica. Ce putea sa fie mai frumos de atat.

Dupa cateva minute, Dante isi facu aparitia. Dupa cum il stiu eu, el nu ar fi intarziat, dar acum a venit cu 30 de minute mai tarziu. Probabil acea satena este de vina.

-Buna, copii!

-Buna, domnule profesor, spun ceilalti.

-Astazi aveti zi libera, trebuie sa rezolv niste treburi, iar directorul a spus sa mergeti acasa, imi arunca o privire ingrijoratoare la observarea expresiei mele triste, dar si scarbita.

Ceilalti impachetau foarte repede, printre care si eu. Voiam sa merg cu cineva inainte sa raman iar singur cu el, dar era prea tarziu. Am oftat vazand ca(,) clasa este goala, dar era destul de plina vazand zambetul cald al lui Dante; imi umplea inima de fericire dar trebuia sa rezist unei asemenea tentatii.

M-am ridicat si ma indreptam spre iesire, dar talia mea fu inconjurata de bratele sale lungi, in timp ce gatul imi era incarzit de respiratia lui.

-Ai de gand sa imi dai drumul? Nu am chef de tine acum.

Surase scurt, dar aceste vorbe nu il clinti deloc. Ma intoarse cu fata la el, se lasa pe vine si ma privi atent.

-Hei, nu sunt chiar atat de scund.

-Te-ai dat cu fond de ten? intreaba el inca privindu-ma.

-Ce te face sa crezi asta? imi intorc privirea in alta parte. Degetele sale lungi si subtiri imi cuprinsera barbia intorcandu-mi fata din nou la el.

Surade si se ridica in picioare.

-Te-am vazut mai devreme si vreau sa spun ca acea femeie este fosta mea iubita, spune pe un ton serios.

Am stat putin si mi-am adus aminte, bebelusul pe care il tinea in brate, a..avea un copil cu ea. Imediat ochii mi se umplura de lacrimi.

-A-aa..si aveti si un copil. Frumoasa relatie, spun cu vocea tremurandu-mi.

Surade si ma strange tare in brate.
-Acela era Lukas, verisorul ei.

Mi-am marit ochii si mi-am lasat capul in jos.

-A-atunci de ce nu....

Nu ma lasa sa continui si ma lua de gulerul hanoracului tragandu-ma intr-un sarut dominat de el. Acele buze moi imi alungau de tot grijile si durerea pe care o purtam in suflet. Imi era dor de acea senzatie, si imi era dor sa il simt aproape de mine chiar daca trecuse o zi, una chinuitoare.

-Yuki, nu mai am rabdare. Te rog ai incredere.

Stiam ce avea sa se intample. Urma sa imi daruiesc trupul omului ce m-a ranit atat de rau, il uram pentru asta, dar totodata il iubeam asa de mult.

A inchis usa si s-a indreptat spre mine lasand sacoul sa cada, iar cravata sa faca contact cu podeaua. Eram speriat, dar in acelasi timp relaxat.

Si-a desprins primii nasturi ai camasii lasandu-se peste mine, eu presandu-mi spatele de marginea catedrei. Mana lui patrunse lejer pe sub hanorac atingandu-mi direct pielea. Am tresarit si l-am privit. Puteam aduna din ochii lui tot curajul de care aveam nevoie. Nu aveam ce face decat sa ma las purtat. Mi-am inchis ochii si mi-am dat capul usor pe spate. Dante se presa mai mult pe mine, genunchiul sau intrand intre picioarele mele, am icnit usor. Buzele-i calde le frenatau pe ale mele, descizand cu permisiune usa ce ducea spre printul ce zacea, asteptand ca limba acestuia sa il invite la un dans pasional si erotic. Cele doua dansau, buzele lui Dante aproape devorandu-ma.

Autoarea pov.

Yuki era putin speriat, dar cu tot ce se intamplara inainte, el tot avea incredere in Dante.

Acum mainile lui erau plasate pe coapsele lui Yuki, ce urcau spre nasturele blugilor.

-Sper ca esti pregatit, spune Dante fixandu-l cu privirea.

Atat a mai spus si i-a indepartat blugii lui Yuki. Membrul intarit al lui Dante se simtea prin materialul subtire al pantalonilor.

Dante se puse in genunchi si ii saruta piciorul stang urcand spre boxerii lui. Yuki gemea infundat, formandu-i barbatului de jos un zambet. Inspira parful boxerilor si in urmatoarea clipa muscand incet membrul sfiosului ce scotea sunete neintelese de el.

Boxerii lui fura indepartati cu grija, urmand mai apoi ca membrul lui Yuki ce devenea usor usor intarit, sa faca contact cu gura pofticioasa a lui Dante. Limba lui facea cerculete pe capul acestuia, lundul putin in gura, iar apoi bucurandu-se de toata marimea lui. Gura lui fu acompaniata de mana dreapta ce se misca lin. Yuki deja era rosu la fata scotand gemete puternice; respiratia lui era sacadata.

Isi indrepta mana spre parul lui Dante, tragea usor, si din cand in cand ii tragea capul mai aproape.

Runda lui Dante se termina cu un sarut zgomotos, urcand la buzele micutului de sus impartasindu-i gustul dulceag. Saruturile deveneau zgomotoase si pline de pofta, salbatice.

Nerabdator, Yuki ii prinse madularul in mana mai apoi desfacandu-i cureaua si indepartand pantalonii acestuia. Il masa. Amandoi erau excitati la culme, dar si membrul lui Dante trebuia putin umezit pentru a crea o penetrare mai putin nedureroasa.

• • •

Dante se misca in interiorul micutului mai bine de 15 minute si deja Yuki se simtea terminat, iar Dante la fel. Erau extenuati, dar plini de placere.

Aventura lor se termina, Dante isi dadu drumul chiar in interiorul lui, iar Yuki in palma lui Dante, ce facea pentru ultima oara o miscare lenta pe membrul celui de dedesupt.

Profu' de Mate [Yaoi]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum