DEGISIM

25K 836 278
                                    

Media: Kızımızın yeni hali

Sabah erkenden kalktım. Hemen üstüme bir şeyler geçirdim. Aşağı indiğimde abim yeni eve geliyodu. "Abi nerden geliyosun ?" " Senin okul işlerini hallettim." Bende gülerek "Sağol abi." Dedim ve sarıldım.

Kahvaltımı yaptıktan sonra bavulumu alıp havalimanına gittik. Işlemlerini hallettikten sonra abimle vedalaştım. Bavulumu alıp uçağa bindim. Telefon ve kulaklığımı çıkartıp uyumaya çalıştım.

"Hanımefendi." Birinin sesini duyduğum da uyandım" Almanya'ya geldik Hanımefend9i." Ben hemem kalkarak görevliye teşekkür ettim. Bavulumu alıp indim. İndiğimde teyzemi gördüm. Hemen koşarak ona sarıldım " Kuzum hoşgeldin!" Dedi. Annemin göstermediği sevgiyi bana hep teyzem gösterirdi. Ama işi çıktığı için Almanya'ya taşınmak zorunda kalmıştı. " Hoşbulduk Teyze." Dedim. Hemen bir adam bavulumu aldı teyzemle arabaya bindik. Eve doğru giderken teyzeme her şeyi anlattım. Tokat kısmı hariç. Eve geldiğimizde arabadan indim. Eve geldiğimizde kuzenim oturmuş koltuğa yayılmıştı. " Oo Pelin hoşgeldin." Dedi doğrularak " Hoşbuldum Barış." Dedim. Teyzem " Odan yukarda hazır tatlım." Dedi. Bende hemen yukarı çıktım. Eşyalarımı yerleştirdim. Banyoya gittim. Odaya geldiğimde masanın üstünde bir kutu vardı onu açtığımda üstünde bir not vardı Kuzum banyoda olduğun için rahatsız etmedim. Benim bir işim çıktı akşama gelicem. Barış'da arkadaşlarıyla dışarı çıktı. Kutuda telefon var içinde yurt dışı için sim kartı çıkardım. Diğer telefonunu da kullanabilirsin akşama görüşürüz.

Teyzen...

Oha! Çok sağol teyze Ya! Hemen aşağı indim. Televizyonu açıp biraz televizyon izledim. Telefon çaldığında telefonu açtım. " Alo abicim." " Alo prenses gittin mi?" Dedi meraklı bir sesle. " Geldim abi merak etme." " Tamam Su kendine iyi bak görüşürüz." Dedi. Bende görüşürüz dedim ve kapattım. Bir süre sonra zil çaldı. Koşarak kapıyı açtım. Karşımda bir tane meteor vardı. Pardon bir çocuk. "Buyrun." Dedim. O da gülerek " Ben Barıs'a bakmıştım. " " Ha! Şey... Ben onun kuzeniyim. Arkadaşlarıyla dışarı çıktı." Güldü " Pekala görüşmek uzere" bende gülerek kapıyı kapadım. Sonra odama çıkıp duş aldım. Hemen üstüme bir şeyler giyip aşağı indim. Kapı açılma sesi duyunca " TEYZE!" Dedim. " BEN GELDIM KUZI." Dedi Barış buraya doğru gelirken " Kuzi bir arkadaşın geldi. Seni sordu." " Nasıl biri?" Hemen ayağa kalkarak elimi kaldırdım " Böyle uzun baya. Esmer kahve gözlü." Dedim. Birden yüzü düştü bir küfür mırıldandı "Ne oldu kuzi" dedim. O arada teyzem geldi gülerek. " Merhaba gençler. Pelin,sana yarın için bir sürü randevu ayarladım. Sabah erkenden kalkıp bir spor salonu var oraya gidiyosun. Sonra ardından diyetisyene gidiyosun. Sonra gözlükten kurtulmak için gözcüye daha sonra cilt bakım uzmanına. Yani bu kadar." Dedi. Hemen koşarak teyzeme sarıldım " Çok,çok çok teşekkür ederim TEYZE." Dedim " Önemli değil kuzum. Hadi odaya yarın yorucu bir gün olucak." Hemen teyzemin dediğini yaparak yukarı çıktım. Yatağa uzanıp kendimi uykunun kollarına bıraktım. Zzz...

1 BUÇUK AY SONRA;

Sabah alarmın iğrenç sesiyle uyandım. Her sabah yaptığım gibi üstüme bir şeyler giydim. Buraya geleli 1 ay oldu ve ben tam 15 kilo verdim. Her zaman düzenli olarak herkesin dediğini yapıyodum. Hemen spor ayakkabılarımı giyip koşmaya başladım.

1 saate kadar spor yaptıktan sonra eve gelip maskemi yaptım. Maskem kuruyana kadar kahvaltı hazırladım. Diyet listesine baktığımda 1 kibrit kutusu kadar peynir,3 adet zeytin,1 dilim ekmek, 3 dilim domates, 3 dilim salatalık vs... yazanlarını tabağa koyduktan sonra yemeye başladım. Dış tellerimden ve gözlüklerden kurtulmuştum. Kahvaltı bittikten sonra banyoya çıkıp yüzümü yıkadım. Aynaya baktığımda sivilceler zamanla yok oluyodu. Bundan dolayı mutluydum. Yok bide mutlu olma...

Salona girdiğimde Barış gelmişti. Ama dayak yemiş gelmişti. " Aa! Kuzi ne oldu?" "Yok bisey Pelin." Bende umursamayarak dışarı çıktım. Burda Bir sürü arkadaşım var hepside değişime başladığımdan beri yanımda. Dövüş kursunda tanıştık. Selinay,Ömer,Buse ve Semih. Selinay ve Ömer sevgililer. Onlarda Istanbul'dan gelmişler. Selinay'ın konum attığı kafeye geldim. Buse'nin el salladığı yöne doğru ilerlemeye başladım. Ama masada benim tanımadığım biri daha vardı. " Merhaba gencolar" deyip oturdum. Onlarda merhaba dediler. "Ee tanıştırmicak mısınız?" Dedim. Tanımadığım çocuk " Merhaba ben Kayra. Buse'nin kuzeniyim." Dedi bende uzattığı elini sıkarak " Bende Pelin memnun oldum." O da güldü.

Sohbet ettikten sonra herkes dağıldı. Bende eve gelerek pijamalarımı giydim. Istanbul'a döndüğümde onlara bana yaptıklarını tek tek ödeticem. Görür onlar.

1 AY SONRA

Artık aynaya baktığımda kilolu sivilceli biri görmüyorum. Tersine cok güzel yüzü olan,fit biri görüyorum. Kendime bir sürü yeni kıyafet almıştım. Bugün Istanbul'a dönüyordum. Tek başıma gitmicektim. Selinay,Ömer,Buse,Semih,Barış ve Kayra. Kayra ile çok iyi anlaşmıştık. Hatta kan kardeş olmuştuk Kayra ile. Bavulumu alıp aşağı indim. Beni bekliyorlardı. Hep birlikte havalimanına geldik. İşlemleri halletikten sonra uçağa bindik. Üç üç oturmuştuk. Kızlar ön koltukta erkekler arka koltukta Barış ise bir arkadaşı ile karşılaşmıştı onla oturuyordu. Ben ortaya sağıma Selinay soluma Buse oturdu. Ben hemem kulaklıkları takıp müzik dinlenmeye başladım.

Birinin beni dürtmesiyle uyandım. " Hm?" " Güzellik hadi uyan." Bu Kayra'nın sesiydi " off. Tamam." Kalktım. Bavulumu alıp uçaktan indik. Derin bir nefes aldım. Oh! Mis! Özlemiştim. Hemen babamın yolladığı arabaya bindik.

Eve geldiğimizde arabadan indim. Kapıyı çaldım. Kapıyı abim açtı. " Meraba abi!" Deyip sarıldim. "Pelin?" " Efendim abi?" Dedim ayrılarak. "Çok güzel olmuşsun." Dedi " Ee çekil de geçelim" dedim. Oda çekildi hemen içeriye geçtim. " Abicim. Ben baya yoruldum. Hemen odama geçip uyicam. İyi geceler herkese." Dedim ve yukarı çıktım. Aman! Bavulu yarın yerleştiririm. Hemen yatağa atlayıp uzandım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.

Vee... Bölüm sonu. Umarım beğenmişsinizdir. Bir dahaki bölüme görüşmek üzere...

Eziğin değişimiWhere stories live. Discover now