KAVGA

12.9K 477 21
                                    


Uraz arabayı durdurdu. Tam inecekken kolumdan tuttu. "Pelin... biliyorum eskiden sana çok kötü davrandım. Çok özür dilerim. Lütfen... beni affet. Ben sana aşık oldum pelin. Eğer bir gün Can'ı sevmekten yorulursan ben her zaman burdayım. Bunu bil." Dedi ve arabadan inip gitti. Bendr indim. Kilitlemedi. Bende hemen odaya girdim. Üstümü değistirip pijamalarımı giydim. Saçlarımı topladım ve yatağa girdim.

Dışarda kavga sesleri gelirken gözlerimi açtım. Saate baktığımda saat daha gece 3'dü hemen terliklerimi giydim ve dışarı çıktım. Kalabalığı aştım. Kavga edenleri gördüğümde hemen olaya müdahale etmeye karar verdim. "Durun!" Diye bağırdım ama kimse takmadı. Ama filmlerde böyle olmazdı. Can bağırdı "GEBERTİRİM LAN SENİ KIRARIM O ELİNİ BİR DAHA DOKUNAMAZSIN ONA." Uraz alayla kahkaha attı. "HA-HA-HA SENDE ONU ÜZME LAN O ZAMAN O SENLE Mİ MUTLU? GİDİP SENLE OLSUN O ZAMAN. AMA O SANA GÖRE BİRİ DEĞİL CAN YÜCEL." Kimden bahsediyolardı. Tabi bende jeton dört köşeli olduğundan sonradan düştü. O kişi ben miydim yoksa.

Can Uraz'ı yumruklamaya başladı. Hemen Can'ı aldım Uraz'ın üstünden "NE YAPMAYA ÇALIŞIYOSUN SEN?!" Can beni kolumdan tutup ormana sürüklemeye başladı. Kamptan uzaklaştığımızda kolumu bıraktı ve önüme geçti. "NE YAPIYORSUN BE SEN? SEVDİĞİN DEĞER VERDİĞİN KIZDA ORDADIR ŞİMDİ. KÜSMESİN SANA." Alayla baktı bana "HALA ANLAMADIN DİMİ? SEVDİĞİM KIZDA DEĞER VERDİĞİM KIZDA SESİN PELİN SU SEYHAN. SENSİN. BEN SENİ ESKİ HALİNDEN BİLE HOŞLANIYODUM. AMA SEN KİMSENİN DEĞER VERMEDİĞİNİ ZANEDDİYODUN. OYSA BEN SANA HEP DEĞER VERDİM. BEN SENİ HER HALİNLE SEVDİM PELİN." İnanılmazca baktım ona. Bana her halimle değer vermiş öyle mi? "İNANMIYORUM SANA EGER BANA HER HALİMLE DEĞER VERSEYDİN HER EZİKLENDİĞİMDE HER KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜĞÜMDE BENİ KORURDUN. ARKAMDA DURURDUN. NEDEN DURMADIN ARKAMDA? HA DOĞRUYA SENİN OKULDA İSMİN ÇIKMIŞ. KIZLAR SANA HAYRAN. KARİZMATİKSİN. EĞER BENİM GİBİ EZİK BİR KIZIN ARKASINDA DURDAYDIN BÜTÜN KARİZMAN YERLE BİR OLURDU ÖYLE DEĞİL Mİ?" Kafadını olumsuz anlamda salladı "Hayır, bu sefer sana daha çok yüklenirlerdi. Sırf seni koruyorum diye." Yaklaştı bana ve başımı ellerinin arasına aldı. "Ben seni seviyorum Pelin Su Seyhan." Dedi ve dudaklarıma yapıştı. Hiç birşey yapmıyodum. Yapamıyodum. Şu an ilk öpücüğümü veriyodum ona. Karşılık vermeli miydim? Şimdi değil. Dudağımdan ayrıldı. Üzgün gözlerle bana baktı. "Peki... peki ya sen... beni hala seviyor musun?" Seviyordum. Seviyorum. Seveceğim. Evet demek istesemde ağzımı oynatamadım onun için kafamı olumlu anlamda salladım. Birden sırıtmaya başladı hatta kahkaha atmaya. Beni kucağına aldı. Bunu beklemediğimden dolayı küçük bit çığlık attım. Ve bende gülmeye başladım. İşte şimdi çok mutluydum. Can durdu ve bana baktı bende o kahvelere baktım. Bakışları dudağıma kaydı "Peki... seni şimdi öpsem karşılık verir misin?" Gözlerimi kaçırdım hemen "Bunu evet olarak kabul ediyorum." Dedi ve tekrar öpmeye başladı işte şimdi karşılık verebilirim. Becerebildiğim kadar karşılık verdim ona. Dudağımın üstünde gülümsedi.

Nefesimiz kesildiğinde ayrıldı benden. Ve gözlerime aşkla bakmaya başladı. Bende baktım ona. "Bence eğer şimdi gitmessek bizimkiler endişelenebilir." Kafasını olumlu anlamda salladı ve beni indirdi ve elini bana uzattı. Bende elini tuttum ve kampa doğru yürümeye başladık.

Kampa vardığımızda herkes Uraz'ın başında toplanmıştı bizim geldiğimizi görenler bize bakmaya başladı daha doğrusu elimize Ömer öne çıktı ve yanımıza geldi. "Hayırlı olsun Mavişim." Arkasından Okan ve Ateş'te geldi. Okan elini omzuma koyup "Hayırlı olsun yenge." Dedi. Can kızgın gözlerle Okan'a baktı "Çek lan o elini!" Okan hemen elini çekti. Ömer'e döndüm "Bizimkiler nerde?" "Uyumaya gittiler." Kafamı olumlu anlamda salladım. Can'a döndüm. "Benimde uykum var. Bende yatcam iyi geceler." Kafasını olumlu anlamda salladı ve anlımdan öptü "İyi geceler güzelim." Gülümsedim. Gülümsedi. Odama geçtim. Ve sırıtarak uykuya daldım...

Selam millet. Yeni bölüm ile karşınızdayım. Emma_Moretz diye bir poncik bir kitap yazmaya başlamış. "Eziğin değişimi" tavsiye ederim çok güzel bir kitap kapağıda şuraya bırakıyorum;

 "Eziğin değişimi" tavsiye ederim çok güzel bir kitap kapağıda şuraya bırakıyorum;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Eziğin değişimiWhere stories live. Discover now