BİR YIL SONRA

84 19 0
                                    

Efe ile hep konuşur olduk ama nedense okulda benden korkuyor. Bana bunun açıklamasını yaptı ama saçma. Bir insan evladı neden bu kadar çok utansın ki tamam bende utangacım ama sevdiğim birine yaklaşırım. Sizce de saçma değil mi ?
Belinay'ı sorarsanız bu Candar'dan kurtulamadı o yüzden onla çıkmaya başladı. Aslında ona iyi davranıyor ama duyguları aşırıya kaçıyor işte ne yapacaksın manda olunca insan benimle dalga geçiyor her zaman , seni alyans yapar parmaklarımızda süs diye gezdiririm diyor sığır. Neyse bu gün Efe ye dedim telefonda konuşacağız. Aa ! Bu arada bizim sınıfta değil artık başka bir sınıfta nedeni annesi öyle istemiş. Bu çocuk saçma, bir de onla konuşmaya çalışıyorum mal ya bu!
Numaramı da sürekli siliyor. Ben yolluyorum o siliyor. Bu şekilde devam ediyoruz. Ben numaramı ona göndereyim.

Arıyor şükür yarabbi sonunda 🙏🏻

- Alo!

-Alo Alya! 

-Merhaba! Efe nasılsın ?

-Elhamdüllah, iyiyim sen nasılsın?

-Bende iyiyim. Ne yapıyorsun? 

- Aslında Alya ben senin tanıdığın kişi değilim. Ben Behram Efe'nin kuzeni seni gördüm ve beğendim. Ama öncelikle tanımak istedim. Ben de biraz güvensizlik var da rahatsız etmiyorum inşallah ?

-Nasıl ya ! Şaka mısın oğlum sen ! Nasıl ben tanıdığın kişi değilim ne saçmalıyorsun ! Ben aylardır kiminle görüşüyorum ? Kafan mı güzel bu neyin salaklığı neyin nöron eksikliği ! Bir daha beni rahatsız etme polise veririm seni salak !

BEHRAM'DAN 

-Bu kız ne sanıyor kibar olduk diye mi bu hareketler beni tanımaya başlıcak artık Candar 😈

-Abi haklısın ama biliyorsun Alya sıkıntıya gelemez ya da onu elinde tutamazsın. Bağlanmaktan korkan bir kız. Lise sondayız yapma abi yazık kızın kaderi ile oynama .

-Oğlum o benim tabi ki benden başka kimse zarar veremez. Daha o iyi yönümü görsün şu lise bitsin sınava girsin şunun şurasında ne kaldı uzaktan takip edeceğim. Efeden uzak durur kesin bu yüzden sen onun yanında olacaksın ve Belinay'dan haber alacaksın ne yapıyorlar nereye gidiyorlar her şeyden haberim olacak. Arada kontrol edeceğim ve Belinay'ın ağzını ara birini seviyor mu veya bunun zayıf yönlerini öğren. Her şey daha yeni başlıyor...

Aslında Behram'ın ki takıntı idi diye düşünüyorsunuz çünkü seven insan bunu mu yapar diyorsunuz. Behram'ı veya Alya'yı tanımıyorsunuz. İkisi de zamanla anlayacak bazı şeyleri inşallah o zamana kadar Alya ya bir şey olmaz malum kızımıza ters bazı şeyler. Behram'da normal olmadığına göre 😏 Hadi hayırlısı diyelim ne aşklar yaşanacak ve bitecek

İki HayatWhere stories live. Discover now