GERÇEKLER ACITIR

13 1 2
                                    

Hiç sevildiğinizi hissedip sonra her şeyin yalan olduğunu öğrendiniz mi ? Alya bir hafta boyunca Behram' dan haber alamadı. Neden o zaman gözleri dolmuştu? Ya da onu aramama sebebi neydi? Pekte  artık umursamıyordu . Ne de olsa herkesin yanında ona bağırıyordu. Alya Behram'dan korkuyordu ama asla ona da sımsıkıya bağlı olmayacaktı. En önemlisi okulu vardı. 

ALYA'DAN  

Zühre'nin yanına gidiyordum. O da o mal yüzünden bana darılmıştı. Hepsi onun yüzünden hayatımı mahvetmeyi çok seviyordu. Sonra ortalıktan kayboluyordu. Şimdi ne yapsam acaba yaaa? En iyisi arayayım. Haydi bismillah ! Allah'ım sen yar ve yardımcım ol...🙏🏻

- Alo! Zühremmm ...

-Efendim ! Buyurun Alya Hanım.

-Alya Hanım mı ? Zührem böyle yapma . Ne olur yaaa.... Biliyorsun sen benim değerlimsin. Olaylara gel sen asıl! 

-Gene o psikopat beygir ne yaptı?

-Ben Berilay ile konuşurken arkamdan bir anda çıkıp geldi. Nasıl korktum resmen aklım çıkıyordu.

-Bende sana ulaşamayınca onu aradım. Başına bir iş geldi diye. O da tabi kendini çok iyi belli etti. Egoist manyak! Bana ama ilk defa iyi davrandı. Dedi gidince söylerim. Telefonunu açar.

- Hayrı alamet değil, bakalım ne olacak?

- Dua et sana yazanları bulmasın. Manyak gibi deli olur. Kafanı bir güzel yapar. Aklın hayalin durur. Hahahaha.... Ben derse gireceğim. Sende kalk yemeğini ye. Kendine dikkat et. Öğlen on iki gibi yanına geleceğim. Bak hazır ol. Tamam mı ?

- Yaaa...!!! Tatliş kız ... Sen gel yeter ki..

- Görüşürüz.

-Görüşürüz.

Alya kendine ne kadar itiraf etmese de Behram'a çok alışmıştı. 

Acaba bir  şey mi olmuştu? Ya da duydu mu ? Karşı komşu çocuğuna olan sempatisini veya inşallah olmaz ama lisede ki aşkını...En iyisi o aramadan acaba arasamıydı? Akşam veya gece onu arayacaktı. Ve ağzını arayacaktı. Sonra aklına Belinay geldi. Hemen onu aradı.

-Belinay ?

-Efendim Alya.

-Ne yapıyorsun?

-Oturuyorum. Ama dur sana bir şey demem gerekiyor. Çok önemli. Şok olacaksın. Beni kim aradı biliyor musun?

-Kim aradı?

-Burak aradı. Hani şu lisede ki var ya. Kız çok tatlı olmuş. İnstagramdan takipleşiyoruz.

-Ne kadar güzel. Bundan banane .Sevgilisi vardı. Ayrılmış galiba. Sonra gelip sana yazmış.

-Bende ilk onu anlamadım. Ama sonra söyledi. Seni merak ediyormuş. Ve seni görmek istiyormuş. Ama çekiniyor. Yaptıklarından dolayı. Dedi ben ona çok yanlış yaptım. Yüzüm yok onu göreyim.

- Allah Allah! Yeni mi aklına gelmişim. Kas yığının, egoist megelomanın aklına gelmişim ha.. Deseydin ya geçti Bolu pazarı sür eşeğini Niğde'ye...

- Sende naz yapma . Alya biliyoruz, hala onu seviyorsun. Ayrıca o psikopattan kurtulursun.

-İşte boşuna demiyorum. Senin beynin boş çalışmıyor. Benim zeki arkadaşım! Adı üstünde psikopat, şizofren. Hatta haddinden fazla da takıntılı. Ama bu aralar ortada yok. Yine de Burak'ı riske atamayız.

- Yani o olmasa , kabul edersin.

- Neyi kabul ederim?

- Neyi olacak Burak'ın çıkma teklifini.

- Yaaa. Behram biliyorsun ki telefonu dinliyor. İnsanları tehlikeye atmak istemiyorum.

O sırada Belinay Behram'ın duyması gerektiğini düşünüyordu. Amacı  arkadaşını kurtarmaktı. Bu psikopatta ancak böyle bırakırdı. Şimdi önündeki tek engel Alya idi. Telefonu kapatıp , gizlide aldığı o telefonu aramaktı. İçine bir ürperti girmişti. Vazgeçmeyecekti. 

-Alya benim işim var. Kapatmam lazım. Bildiğin üzere sınava tekrardan hazırlanıyorum.

-Tamam. Hadi git, çalış!

BELİNAY'DAN

Şimdi ben arayıp ne diyeceğim. Evet ilk şey demeliyim. Ben Alya'nın arkadaşı falan. Derse numara mı nerden aldın ? İşte orda biraz yalan atacağım. İnanır inşallah. Bismillah!

Çalıyor. Çaldıkça kalbim çıkacak. Allah'ım ya inanmaz. Benim başıma bela olursa? O zaman ayvayı yerim.

-Alo!

-Alo! Merhaba Behram.

-Söyle Belinay! İşim var. Çabuk söyle ne diyeceksen.

-Sennn benim numaramı nerden biliyorsun. Asıl şaşırdığım bir şey diyeceğimi nasıl bildin?

- Siz bilmiyor musunuz? Ben sizin hakkında her şeyi biliyorum.

-Ne demek bu ?

- Eski sevgilin benim arkadaşımdı. Ayrıca onla neler yaptığını da biliyorum. Ama merak etme daha Alya 'ya bir şey demedim. Aramızda ;)

- Sen ne saçmalıyorsun.

- Ve Alya'nın senin hakkında bir çok şey söyledi. Mesela onla aynı evde kaldığını bir süre.( Bunu Behram bilerek söylemişti. Halbuki yalan söylüyordu.)

- Ne saçmalıyorsun. Öyle bir şey olmadı. O şerefsizle aynı havayı solumam bile! Alya seni sevmiyor. Kesin bunu duydun! Dokundu demi! Yediremedin! Ve o sevdiği çocuk ona döndü. Geri geldi. Tekmeyi yemeden arkadaşımdan ayrıl. Bari güzel bir şekilde ilişkinizi bitirin.

Behram işte bunu beklemiyordu. Bu kız da ki cesaret... Gerçekten kafayı yemişti. Aynı kızgın boğalar gibi soluyordu. Alya'yı sadece bir hafta boş bırakmıştı. Ne demek başka birii... Bunu ona o yapamazdı. Zaten acı çekiyordu. Aslında Alya'yı sevmiyordu. Takıntısı olmuştu. Hiçbir kız ona posta koyamıyordu. Ya da bu kadar samimi olmuyordu. O zaten Yaren'i SEVİYORDU!


Evet! Tekrardan yazmaya başladım. Diğer kitabım da arkadaşıma ait. Lütfen ona da bakalım. Diğer bölümde bakalım ne olacak her şey birbirine girmişti. Sevdayı anlamak zordur. Takıntı mı ? Sevda mı? Bunu her ilişki sonunda kendimize sorarız. Sizde düşünün sizin sevdanız nedir ? Vote atmayı unutmayalım:)

İki HayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin