ETHEM

54 15 1
                                    

Alya kaçtığını sanıyordu ama farkında değildi. Nasıl bir hataya düştüğünü bilmesi gerekirdi. Behram onun için hem dokunulmaması gereken bir ateşti hem de onu herkesten koruyacak kurtarıcı idi .

BEHRAM

Bunun burada ne işi var? Bu kız da koşuyor Allah'ın belası kız onu korumak için geliyorum. Evine bırakıyorum. Bir de yardırıyor salak ya ! ( Ethem'e baktığı zaman Behram bulamadı ) Böyle işin amk nerde bu çocuk! Alya seni bulim var ya bittin kızım sen ne derdin var kaçıyorsun kovalama mı oynuyoruz ya da saklambaç mı !!! Hayır ben niye önemsiyorsam kendisi kaşındı.

ALYA

Kurtuldum!! Ha kendini ne sanıyor bu ? Neredeyim ben!! Bir de bu eksikti yanlış yola saptım. Eve gidince selam okunacak!!! Hayır tek tuhaf olan şey bu olsa gerçekten sokak lambaları da yanmıyor. Offff !!! Bu günü lanet günü ilan ediyorum. Halbuki ne güzel başlamıştı. Üniversite kazanmış hem de istediğim bölüm kime kısmet bu olur. Bence iyiydi de şu Ethem'i görmeden önce yani. Tek o mu sanki hepsi Behram yüzünden al  evimi öğrenmesin diye neler yaptım yolumu şaşırdım. Hayır ona neyse evime giderim tek tutturdu, bende geleceğim diye !!!! Sanki yatsıya misafir gelecek yatsıyı da geçti de ama neyse ne saçmalıyorum ben korkudan yine çenem düştü benim... Ama şuan yanımda olsaydı keşke korkmaya başladım hem sessiz hem karanlık ! Karanlık fobim de vardı söylemeyi unuttum galiba ;) O da ne !!!

ETHEM

Nasıl elimden Yaren'i aldıysa bende onun elinden şu küçüğü alacağım. Gel Alya Hanım sonuna yaklaş benim kilidim olacaksın. Behram güçsüz kalacak. Şimdi intikam vakti :)

4 Yıl Önce

Ethem ile Behram çok  iyi arkadaşlardı. Ama aralarında güvensizlik vardı. Çünkü Behram'ın ailesi ile Ethem ise sevdiklerini kaybetmesi gibi sorunları vardı. Behram ve Ethem öyle bir şanstır ki ! Aynı kıza tutulurlar o da yetmez iddiaya girerler.

Behram: Naber kardeşim.

Ethem: İyidir kardeşim ne olsun.

O anda Yaren bahçeye girer. Behram ilk gören olur öyle bakar ki Ethem her şeyi anlar ve bir iddia ortaya atar.

- Behram gel senle iddiaya girelim Yaren'i bir ay içinde kendine bağlayan kişi her hangi bir evini ve arabasını verecek kabul ediyor musun?

- Ethem saçmalama oğlum işine bak.

- Korktun mu yoksa korkusuz Behram! Behram şeytanımıza ne oldu böyle. Tabi kaybedeceği kumara girmek istemez insan.

- Ne alakası var oğlum gel iddiayı kızıştıracağım 2 gün de kendine bağlayan kişi kazanır. Hile yok !

- Tamam ! Kabul lan ! 

Ertesi Gün

Yaren'in zaten gönlü vardı Behram'a bu yüzden hemen yanaşmıştır. Bunu gören Ethem sinirlenir. Ve onların gittiği kafeyi basar ve gerçekleri anlatmaya başlar.

Ethem:  Biliyor musun? Yaren bu sana değer verdiğini söyleyen Behram senin üzerine iddaaya girdi. Benle bir de ne için biliyor musun? Araba ve ev için senin değerin  bu kadar işte kızım sen onu yükselt o seni aşağı çeksin aptal!

Yaren: Ne diyorsun! Ne dediğinin farkında mısın ? Bu ne demek oluyor Behram!
Ethem: İnanmıyorsan! Ses kaydı var güzelim bakalım sana ne diyecek !

Behram: Açta az gülelim Eto!

Ethem: Sen görürsün şimdi oğlum!

Ses kaydı açılır ve Ethem'in hain planları ortaya çıkar.

Onlara öyle birşey  yapıcam ki Behram bir daha Yaren'i görmek istemeyecek. Yaren tabiki dolaylı yoldan bana gelecek. Benim kızım lan o Behram bunun bedelini ağır ödeyecek!!!

Yaren: Planların suya düştü Ethem! Asla amacına ulaşamayacaksın. Asla senin olmayacağım! Yüzünü dahi görmek istemiyorum! Bir daha karşıma çıkma!

Behram: Dersini aldıysan o gözlerini benimkinden çek yoksa o gözleri oyar eline veririm. Şimdi defol git!

Ethem: Bunun bedelini ödieyeceksin! O ses kaydını bulup yüzüne çarpacağım!

Behram: Oğlum ! Sen kimsin de bana karşı geliyorsun lan! Sikerim belanı defol git orospu çocuğu! Benim kızıma dokunursan yedi ceddini sikerim!!!

Şimdiki Zaman

Ne kadar da saf saf bakıyor şimdi görünme vakti.

ALYA'DAN

-Ethem senin burada ne işin var?

- Seni merak ettim. 

-Merak edilecek bir şey yok. Boşuna gelmişsin!

-Boşuna olduğunu sanmıyorum. Korkmuş gibisin!

-Hiçte bile gayet rahatım evime gidiyorum eğer önümden çekilirsen daha iyi olur(Ethem'i iter ama Ethem'in gözleri kararır bunu gören Alya kaçması gerektiğini anlar. Arkasına dönecekken Ethem kolunu tutar.)

- Seni seviyorum Alya ! Seni 2 yıldır takip ediyorum. Ve senden asla vazgeçmem. Benim olacaksın kızım !

-Ethem rahat bırak beni! Defol git yoksa bağırırım!

-Bağırsan kaç yazar kızım! Sen kimin mekanında horozlanıyorsun! İstersen bir daha düşün!
(Alya kaçmaya çalışır. Kolunu kurtarmak için tekme atar ama bunu fark eder önceden Ethem ve Alya'nın  saçından tutar ve arabasına kadar sürüklemeye başlar.)

-Ethem beni bırak yoksa Behram gelir ağzındaki dişleri eline verir!

-Ne kadar bağırırsan bağır seni bırakmayacağım. Behram'ı sen bırakıp kaçtın! Bizi bulana kadar ben sana neler yaparım! Oyun başlıyor çok keyifli olacak hazır mısın güzelim?

- Ne saçmalıyorsun sen? Ne oyunu ?
(Ethem kızı arabaya atar o sırada Behram görür. Koşar ama yakalayamaz. Ethem'in kahkaha seslerini duyar. Ve daha çok hırslanır.)


Devamı diğer bölümde yayınlayacağım vote ve yorum yapalım. Ve arkadaşlarımıza tavsiye edelim 😊😊😊

İki HayatHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin