KAÇIŞ

67 16 4
                                    

BEHRAM'DAN

Bu kız sabrımı zorluyor. Hayır ne demek Ethem'e nasıl izin verir dokundurur kendini hiç mi bilmiyor bu kız ahhh gerçekten sinirimi bozuyor!! Cidden! Sırf çocuk Alya'ya kafayı takmasın diye ona vurmadım. Yoksa ona öyle işkence ederdim ki görürdü. Benim yanımda ki kıza dokunmaması gerektiğini! Bu ne cesaret anlamıyorum, yürek mi yedi ? Ama dur ben Behram sam o görecek ! Bu Candar ne diye arıyor!

- Alo ! Abi neredesin sen ya ! Kız bana emanetti. 

- O kadar emanete saygılısın kıza Ethem dokunuyor demi ! Beyinsiz! 

- Abi sen sahip çıksaydın Belinay kısa elbise giymişti görmedin mi ?

- Şimdi de dedikodu mu yapacağız Candar kapat abi şu kızı eve bırakayim gece gece tövbe yarabbi.

Hayır millete deli bana bana akıllı gelmiyor. Çok mu arıyorum nedir! Bu kız araba da ne yapıyor ? Ulannnnn!!! BMW520i arabama tekme mi attı az önce yok abi elimden kaza çıkacak! Canım arabama bir de tekme atıyor. Allah'tan çizmedi. Neyse gidelim derdi neymiş.

ALYA'DAN

Ne yapacağım bilmiyorum. Hayır şimdi kaçsam başıma bela iyice olacak. Ama eve gidersem onla bu sefer evimi bilecek. Acaba ölme taklidi yapıp sonra hastaneye gidip kaçsam mı ? iyi fikir aslında ya yemezse ben en iyisi Belinay'ı bir arayayim.

- Alo Belo kardeşim ben şuan Berham'ın yanındayım ve ondan kurtulmalıyım ne yapmalıyım da eve bırakmasın beni kardeşim.

- Hele bir sakin ol kardeş bu iş bende dur bir düşünüm kızım düşünmeye ne gerek var, kızım de ailem beni bir erkekle görürse hoş olmaz de sonra de zaten parka yakın evimde millet çok var vs. Yani bunu o erkeklik güdüsü ile der yok akşam vakti seni bırakamam falan der diye okey mi beybisi şimdi ben kapatayım bu Melek kafası güzel bir çocuk gördü tuttu kolundan sonra yeri boyladı neyse hadi öptüm .

-Ayy bu kız ne diyor ben ne derdindeyim şimdi bayılacağım. Geliyor ne yapsam acaba arabayı içerden mi kitlesem sonra çıkmasam açmasam ya arabayı ateşe verse ayyyyy!

Behram: Çok fazla hayal gücün var güzelim!

Alya: Sen ne ara geldin be ? Ben sesli mi konuştum ? Hem sen neredesin iki saattir ben bir kızım evime geç saatte gidemem. Bir anam babam var beni düşünen bir de abim var. Geç kalma dediler. Aaaaa! Saaat kaç ? Şimdi bittim öldüm gömün beni şuraya daha çok gençtim daha göreceklerim vardı. Daha dünya karate birincisi olacaktım. Daha psikoloji okuyup psikopat yakışıklıları tedavi edecektim offfff !

Behram: Bari nefes al be kızım! Ne çok konuştun! Az konuşta motorun soğusun! Sen hem kimsin ki bana hesap soruyorsun! Hayırdır kızım iki güldük hayır yani fazla da gülmedim biraz önceki anlattıklarımı anlayamadın herhalde q beyinli neyse zaten anlatılmaz yaşanılır.

Alya: Hep klasik cümleler. Biraz kendini geliştir derim. Ufff aman çok konuştun gidelim artık şu yerden beni parkta bırak , evime kendim giderim. Senin daha kızlarla işlerin vardır.

Behram: Yok öyle dünya akşam vakti bir kızı parkta mı bırakacağım! Kafayı mı yedin kızım manyak mısın gece gece asabımı bozma neyse q beyinli olmana veriyorum. Sana da bir şey demiyorum. 

Alya: Aaaa sabahtan beri q deyip duruyorsun ! O ne demek be! Ve ayrıca hemen beni parkın sokağında indir. Ailem seni görmesin bu kötü bir şey kız ailesi onlar şimdi hadi gidelim.

Behram: Tamam evine bırakmam arabayla yürüyerek gideriz ben arkandan gelirim. Bu arada q demek benim lügatım da salak, gerizekalı demek kısa ve öz oluyor şimdi sus ve gidelim.

Gidene kadar bir daha konuşmadık ay birde öküzün trene baktığı gibi bakıyor önüne biri çıksa acımadan öldürecek gibi şeytanın dünyaya inmiş hali hala kıza yaptıkları aklıma geldikçe ürperiyorum. Neyse geldik artık ben hemen koşmam gerek soldan döneyim.

Alya: Beni bıraktığın için teşekkür ederim  Behlül kaçarrrr .Pardon Alya kaçar !!!!!

İşte bu yakalayamadı. Al sana korkutucu bay Behram ! Beni bulamayacaksın ve sen sonsuza kadar hayatımdan çıktın!!!

Alya yanılıyordu daha her şey yeni başlıyordu. Behram peki onu neden bıraktı neden koşmadı peşinden ya da bunu isteyerek mi yaptı ya da o sokakta Behram'dan başka kim Alya'yı bekliyordu...

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum 😊 Bu arada eleştirebilirsiniz kendimi düzeltirim şimdiden teşekkür ederim okuyan, beğenen ve yorum yapanlara 🙏
Bu arada arkadaşlar whatsap grubumuz var katılmak isteyen bana ulaşabilir 😊

İki HayatWhere stories live. Discover now