Negenentwintig

566 16 14
                                    

P.o.v. Maddie

Ik doe de deur open en zet een stap naar binnen. 'Huh? Wie ben jij?'

Ik kijk het meisje in mijn wookamer verward aan. Zij kijkt me aan met een OMG blik. Ze heeft bruin haar en groenblauwe ogen. Als ze ziet dat ik naar haar staar word ze rood en brengt ze stamelend uit: 'Ik ben een uitwisselingsstudent uit Frankrijk. Ik volg journalistiek. Ik ben binnengekomen met de sleutel in de derde bleompot van de deur verwijderd dat heeft je mama me verteld. Ze zei ook dat je eignelijk al thuis zou moeteb zijn maar als dt niet het geval was ik op die manier binnen moest komen. Het is echt waar ik kan je de berichjes laten zien' Ik kijk haar bewonderend aan. 'Leuk!', zeg ik oprecht opgewekt. Ze kijkt me even verward aan om mijn reactie. 'Dus je blijft hier? Tot het einde van het schooljaar?', vraag ik haar. Ze knikt. Yes! Kan gezellig worden. Hoef ik niet meer zo vaak alleen te zitten. 'Ik ben Louka by the way', zegt ze en steekt haar hand uit. 'Ik ben Maddie', zeg ik vrolijk en schud haar hand. 'Weet ik', brengt ze blozend uit. 'Ik ben een fan', zegt ze wat rood. Ik grijns. 'Als ik eerder had geweten dat je hier was had ik Harry even binnengevraagt', zeg ik alsof het niets is. Wat het eigenlijk ook is. Haar ogen worden groot en rollen bijna uit hun kassen. Ik moet grinniken om het zicht.

'Race tegen twee?', vraag ik en wijs met mijn duim naar de Wii. Dat was het gluid dat ik zoeven geleden hoorde. Ze zat Mario Kart te spelen. 'Ok. Maar ik waarschuw je, ik ben goed!' 'Dat zullen we nog wel eens zien!', zeg ik uitdagend en steek mijn bakje aan.

'En wie is jouw 1D favoriet?', vraag ik haar bij de tweede race. De eerste heb ik gewonnen. Zoals ik gewoon ben. 'Louis. Ik vind hem leuk omdat ie zich altijd zo normaal en gewoon Louis gedraagt. Het is moeilijk om uit te leggen', zegt ze terwijl ze zich concentreerd op de bacht die ze meot nemen. 'De mijne is Niall', zeg ik doodserieus. Ze kijkt me geschrokken aan waardoor ik moet lachen. 'Jezus, je maakt maar een grapje!?!', zegt ze half lachend half geschrokken. 'OMG! Je moest je gezicht zien!', zeg ik lachend. 'Jaja, stop maar', zegt ze geërgerd en bokst met haar auto tegen me. 'Durf je wel!', schreeuw ik uit en race haar achterna.

'Ik zou je wel waarschuwen want ik ben Goed!', zeg ik haar na als ik alle drie de partijtjes gewonnen heb. Ze steekt haar tong uit. Dan hoor ik opeens de sleutel in het slot omdraaien. Huh? Mijn ouders zijn wel heel vroeg vandaag! Het is nog maar kwart voor vijf. Dan gaat de deur open en komt Harry de woonkamer binnen. 'Oh, hey Hazz', zeg ik doodnormaal. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat Harry Styles opeens je woonkamer inkomt. 'OMG', hoor ik Louka achter me piepen. Ik grinnik. 'Oh, spelen jullie Mario Kart? Mag ik meedoen?', vraagt Harry. Ik zie Louka bijna flauwvallen. 'Hey, Harry? Dit is Louka. Een uitwisselingsstudente uit Frankrijk. Louka, dit is Harry. Mijn vriendje', zeg ik trots. 'Van mij', zegt Harry lachend en komt achter me staan en geeft een zoentje op mijn oorlel. Er loopt een rilling door mijn ruggegraat en hij grinnikt even als hij merkt dat hij me rillingen bezorgt. 'OMG', piept Louka weer. Ik moet lachen.

'Maar serieus, mogen we meedoen? Ari's vergadering is toch gecancelled', zegt hij smekend. 'Als dat goed is voor Louka', zeg ik. Ze knikt heftig. 'Oke ik ga Ari en je boekentas even halen', zegt Harry, geeft me een kusje op mijn wang en loopt dan de woonkamer uit. 'Ga je gang', zeg ik en wuif met mijn hand. 'Iiiiiiieeeeeeeeiiiieieieiie!! OMG OMG OMG OMG! Harry Styles, DE Harry Styles stond net in je woonkamer. Wahaw', eindigt ze ademloos. Waw. Wat een fangirl attack. 'Ik ben onder de indruk', zeg ik lachend. Ze bloost. 'Dat.... was misschien een beetje overdreven', zegt ze beschaamd. 'Ach welnee, je reactie is normaal', zeg ik en ik ga zitten, wachten tot Harry komt.

Als hij binnenkomt en Ariana hem volgt flipt Louka voor de tweede keer vandaag. 'OMG. Dat is Ariana Grande. Hoe komt Ariana Grande in jouw woonkamer?', zegt ze geschokt en gaat wat wankelend zitten. 'Ik denk door de deur', zeg ik droog. Harry begint zo hard te lachen dat ie bijna over de grond rolt. Ik en Ariana kijken er even geschokt naar maar moeten dan ook lachen omdat ie zo grappig lacht en ik lig algauw in de zetel. Louka kan ons alleen maar geschokt aankijken. '

Text Me Back (H.S. fanfic)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora