14.

852 92 0
                                    

Alison Fitzpatricková videla, že s organizačným tímom je to naozaj, naozaj tragické.

Tara s Polly súperili s Lisou a Serenou, prekrikovali sa a hádali, zatiaľ čo Colin nezaujate zízal do mobilu a Lucy celým svojim výrazom tváre dávala najavo, že tu rozhodne nechce byť.

A to už si Alison myslela, že keď za ňou Colin prišiel, tak má naozaj zápal pre činnosť. Avšak úprimne, nebola veľmi prekvapená. U týchto deciek neexistovalo asi nič, čo by ich nakoplo do veľkých akcií a činov. Potešilo by ju dokonca aj to, keby nejakým premysleným plánom vyhodili celú školu do vzduchu, len keby videla, že sa o niečo snažia a že majú nejaký cieľ. Začínala byť naozaj nahnevaná. To sa stáva, keď celá vaša snaha vychádza navnivoč.

"Utíšte sa dievčatá!" napomenula Lisu a Polly, ktoré vyzerali, že si chcú skočiť do vlasov. Obe na ňu neochotne upreli pohľad.

"Myslím, že by sme si mali rozdeliť úlohy, áno? Treba vybrať niekoho, kto vás bude viesť a bude...lídrom!" lovila správne slová z výchovnej príručky, ktorú mala práve rozčítanú.

Lucy a Colin jej stále nevenovali ani pohľad.

"Mal by sa toho ujať Colin!" vyhŕkla Alison Fitzpatricková a chlapcovi takmer vypadol mobil z rúk, ako veľmi sa preľakol.

"Ja?!" vyzeral zdesene.

"On?" nechápala Polly.

Len Lucy sa zatvárila škodoradostne. Neuškrnula sa alebo čo, ale v jej očiach to bolo vidieť.

"Ale ja nechcem viesť...nič!" bránil sa Colin.

"Ale samozrejme že chceš!" mávla slečna Fitzpatricková rukou. Bolo jej jedno, že protestuje. Nemala náladu mu vyhovieť.

"Si najstarší a keďže si jediný chlapec, vnesieš do toho celého niečo nové!"

"Nič nové vnášať nechcem!" zamrmlal.

"Nejaké námietky?" kariérna poradkyňa sa otočila na ovalené prváčky, ktoré stále nechápali, že tento blb v baseballovej čiapke ich má viesť.

"Nič? Dobre!" potešila sa, vzala si kabelku, zaželala im veľa šťastia a zmizla.

NIČWhere stories live. Discover now