Глава 1

9 0 0
                                    

Блейк

Ставането сутрин винаги ми е било лесно. Аз просто съм ранобуден. Днес е първият учебен ден.

Прекарах лятото с моята приятелка Ребека. Прекарахме си страхотно при чичо ми, в Атланта и дори отидохме до Ню Йорк. Времето с нея е прекрасно, защото ние много си приличаме.

Но предполагам, че за да разкажа историята правилно, трябва да Ви обясня всичко.

Име: Блейк Митчел

Години:16

Рождена дата: 16.09.1999

Семейство: баща, майка, по-голям брат Джейк и по-голяма сестра Блеър

Родно място: Калифорния

Цвят на очите: син

Цвят на косата: черен

Започваме училище в 9, затова се събуждам в 7.30. Приготвям се. Обличам си риза, дънки и Найк маратонки и слизам долу за закуска.

"Здравей, миличък." поздравява ме мама и ме целува по бузата. За разлика от Джейк, мен не ме притеснява изразяването на любов. Ако беше той, щеше да си избърше бузата, получавайки гневен поглед от нея.

"Добро утро, семейство!" казах аз и на свой ред, целунах мама по бузата. Тя ме награждава с чиния палачинки и се усмихва лъчезарно. Майка ми е една от най-красивите жени, които съм виждал. Наследил съм нейната тъмна коса и (надявам се) добрината й.

Сядам до брат си, който пише с някого по Айфона си.

"Хей, бро." казвам и той ме поглежда. С него много си приличаме, въпреки разликата от 2 години. Той сега е в 12 клас и това му е последната година. 

"Здрасти, пич." толкова за вниманието му. Той продължава да натиска букви по телефона. Откакто Джейкъб си падна по по една от мажоретките и приятелка на нашата сестра - Каси, те не са спрели да си пишат. И той като мен играе във футболния отбор. Но той го прави именно заради мажоретките, а аз - за забавление.

Сестра ни Блеър е една година по-голяма от мен. Бяхме на що-годе една възраст и се разбирахме чудесно.

Блеър се присъединява към нас, облечена в тениска, дънки и кецове. Когато искаше, тя можеше да е истинска фешъниста, но по-често не се занимава толкова рано сутрин. С брат ми сме облечени доста сходно. Ние имаме еднакъв вкус за дрехи (сносен според сестра ни) и често си заемахме дрехи.

Ти си моето съвършено несъвършенствоWhere stories live. Discover now