◆'23'◆

28.4K 2.7K 1.3K
                                    

Aslında şimdi bölüm atmayacaktım ama sonra dedim benim minnoş okuyucularım meraktan çatlıyordur falan clsljxjs

Edite hep birlikte ölüyoruz +_+

🎶 Bert Dominic - My Love Will Never Die

İyi okumalar~

***

Tae hyung sonunda sızıp kalıyor, onu misafir odalarından birine götürüp yatırdıktan sonra Hope'a mutfağı toplamak için yardım ediyorum. Ardından kapı çalma sesi duyuluyor. Hızlı adımlarla aşağıya iniyorum. Evin hizmetçileri izinli olduğundan kapıya bakacak bir görevli de yok.

Kapıyı açtığımda karşıma bitkin bir Jin hyung çıkıyor. Elindeki poşetlerle içeri girerken bana bile bakmıyor.

Gülüp kapıyı kapatıyorum. Mutfağa ilerleyen hyung'un peşinden gidiyorum. Bu sırada Aeda ve Jasmin noonanın gittikçe yaklaşan gülüşme sesleri geliyor.

Hyung poşetleri masaya koyuyor. Birinin içinde erikler var. Diğer poşetten plastik bir kutuya konulmuş waffle tabağını çıkarıyor. "Bunu bulmak için kasabanın öbür ucuna gitmek zorunda kaldım..."

Aeda gülüp dayısının omzuna pat pat vuruyor ve masaya oturuyor.

Jasmin noona iç çekiyor. "Tüh, yazık olmuş. Ben de tam seni artık canımın waffle çekmediğini söylemek için arayacaktım."

Jin hyung kocaman olmuş ve hayal kırıklığına uğramış gözlerle ona baktığında noona kıkırdıyor ve kollarını onun boynuna sarıp dudağına uzun sayılabilecek tutkulu bir öpücük veriyor. Geri çekildiğinde gözlerine bakıp gülümseyerek, "Şaka." diyor.

Jin hyung sırıtıp rahat bir nefes verirken noonanın belini ve belirgin karnını okşuyor. "Bir an gerçekten ödüm patladı."

"O kadar da acımasız biri değilim. En azından sana karşı." noona ona göz kırpıp masada Aeda'nın yanına oturuyor. O waffle'ına gömülürken Jin hyung gülümsüyor ve duş alacağını söyleyip yukarıya çıkıyor.

"Noona, bu gidişle kilo alacaksın benden söylemesi." diye dalga geçiyor Hope.

"Sen gerçekten de toynak beyinlisin. Kadın hamile, sence de kilo alması normal değil mi?" diyor Aeda gözlerini kısarak ona bakarken. Noona Hope'u umursamadan yemeye devam ediyor.

"En azından pati beyinli değilim." diyor Hope Aeda'nın yüz ifadesini taklit ederek.

Noona hızlıca bitirdiği tabağı geri ittirip, "Uyuyacağım ben, rahatsız etmeyin." diyor ve yandaki poşetten bir erik alıyor. Kalkıp Aeda'nın yanağını sıktıktan sonra yukarı çıkıyor.

Aeda ve Hope'un didişmeyle geçirdiği birkaç dakikadan sonra merdivenlerin oradan efkârlı bir ses duyuluyor.

"HYUNNNN~JIIII~"

"Olamaz... Tae hyung uyanmış ve hala sarhoş olmalı." derin bir nefes verip mutfaktan çıkıyorum. Merdivenlerden duvara sürüne sürüne inen hyung, tüm bedenini duvara yapıştırmış bir şekilde adeta duvarla aşk yaşıyor.

"Benimm güzel Hyunjiii'm~"

Aeda ve Hope yanıma geldiklerinde Hope gözlerini büyültüyor. "Aman tanrım o duvarla mı öpüşüyor?!"

Aeda bir kahkaha atıyor. "Cidden kafayı yemiş..."

"Tanrı aşkına biri şu kızı bulsun." diyorum gözlerimi devirerek. Ae ve Hope tuhaf tuhaf bana bakıyor.

• Bᴀᴅ Bᴜɴɴʏ Π Jᴇᴏɴ Jᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ •  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin