0.2 || Fucka Sweet Cobras

1.3K 49 10
                                    

Marcus perspektiv

Helt seriöst snackade vi nyss om att Sweet Cobras är farliga, vad gör han nu? Startar en fight det första han gör. Vi har redan mycket problem, vi skulle inte börja fightas än. Jag förstod att han var arg, men det gav honom inga anledningar för att fucka våra planer.

Jag drog bort Martinus från Ethan och kollade medlidande på han för att minska risken för att han skulle börja slå tillbaka.

''Chilla jävla bög, vem är du ens?" sa Ethan, irriterat mot Martinus.

"Ta det lungt Ethan för helvete vi kom för att snacka," Sa jag så lungt jag kunde.

Han skrattade bara, "Snacka?"

"Tro inte jag är så jävla dum, jag vet vad du gjort mot Nicole. Hur fan kan man ens behandla någon i sitt gäng sådär? Hur kan du vara så jävla respektlös mot någon i ditt egna gäng Ethan? Och det värsta, hon är en tjej," Sa jag och närmade mig honom. Jag tog ett grepp om hans krage, "Väx upp Ethan, bara för att du är en jävla badboy betyder det inte att du kan behandla alla som hundar," sa jag och spottade han i ansiktet.

Efter några få minuter var vi redan i ett slagsmål med sparkar och knytnävar som växlade slag mellan oss alla. Martinus hade fort hoppat på Ethan, med tanke på hur jävla illa han behandlat hans ex. Jag stog dock mest utanför med ett hårt grepp om min Desert Eagle (en pistol för dom som nt vet heh).

Precis som jag förväntat mig åkte polisbilen på vägen några meter bakom oss, fort förberedde jag mig för att skjuta på ett av skolans stora fönster. Det här skulle verkligen fucka Sweet Cobras så hårt.

Black Eagles var snabbt borta från platsen allt hänt på, förutom Jax och jag, samt Ethan. Jax hade ett hårt grepp om honom som inte hade en chans att rymma.

Polisbilen jag nyligen såg var framme vid skolans parkering inom kort, polismännen springandes mot oss. Mitt nöjda flin var fort borta, jag måste vara seriös här för att övertyga poliserna, men det var inget större problem. Jag och Jax visste vad vi gjorde, vi har ju trots allt alltid lyckats innan.

———
oml tack för feedbacken på första delen!!!! trodde verkligen inte att någon skulle gilla det HEHEHEHEH
Rösta & Kommentera <33

DEFUSED || m.gWhere stories live. Discover now