30.rész

872 81 10
                                    

Valamiért az arcomra kent egy kiló smink sem zavart és még csak nem is ellenkeztem a rám aggatott ruha szett miatt, ami még csak egyáltalán nem is illett hozzám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Valamiért az arcomra kent egy kiló smink sem zavart és még csak nem is ellenkeztem a rám aggatott ruha szett miatt, ami még csak egyáltalán nem is illett hozzám. A karrieremnek nevezett idő alatt mindig is kaptam utálkozó leveleket vagy esetleg jelöléseket twitteren, de ilyenhez még senki sem folyamodott. HoSeok miatt nem mertem többször végig mérni a levelet, hogy ezáltal rájöjjek valóban vérrel írták e, így kezdtem nyugtalanná válni, ami jócskán kihatott a kedvemre. Egész végig, amíg neki nem láttunk a fotózásnak a székemben ültem és az sem érdekelt, hogy a nap szétsütötte a fejemet. Egy virágzó fákkal körülvett patakot választottak a fotózás helyszínének és mivel ahol épp én ültem nem volt árnyék, így éreztem, hogy lassan hőgutát fogok kapni. A nap tavaszhoz képest elég erősen sütött, de legalább már nem volt hideg...

- HyeRin, hahó - integetett előttem egy kéz, mire meglepetten pislogtam nagyokat, hogy visszatérjek a valóságba és zavartan elmosolyodtam a stylistomat látva. - Végre, hogy figyelsz - kulcsolta maga előtt össze a karját és gondterhelten megrázta a fejét, ami miatt lófarokba kötött barna haja ide-oda szállt. Elég vicces látványt nyújtott és jelen helyzetben még ez is fel tudott vidítani. - Már régóta kérdezni akartalak a ruha felől, amit még pár hete neked adtam.

- Oh - esett le, és zavartan megköszörültem a torkomat, ugyanis eddig bármennyiszer is terveztem, hogy odaadom neki, soha nem jött össze. - Tudod, az van, hogy...

- Nyugi, nem kérem vissza - mosolyodott el, és válaszát hallva egy nagy kő esett le a szívemről. - Neked szerettem volna adni, mivel azt külön neked készíttettem, és látva, hogy milyen jól állt, szeretném ha megtartanád. A jövőben pedig párszor szívesen látnám is rajtad - magyarázta vidáman, de rögtön rosszul is kezdtem érezni magamat szavai hallatán, de inkább nem szóltam arról, hogy azt a ruhát már biztos nem fogja rajtam látni. Hisz amiről nem tud, az nem is fájhat neki. Pont ugyanígy éreztem HoSeokkal kapcsolatban is, mivel nem állt szándékomban beavatni a levéllel kapcsolatban. Általában az ilyen rajongók hamar feladták, így kezdtem egy kicsit megnyugodni. Szavakkal pedig nálam nem ért el semmit sem.

- Szóval - emelte fel kameráját az idős férfi és YoonGira majd rám mutatott. - Először kezdjük veletek. A koncepció szerint ti utáljátok egymást, így próbáljatok egy olyan pózt felvenni, ami ezt kimutatná - utasított minket és YoonGi már emelte volna fel a kezét, amikor is a fotós még gyorsan közbeszólt. - De legyen visszafogott az üzenet, ha lehet - tette hozzá, mire a fekete hajú csak ciccegett párat, én pedig arcát látva elnevettem magamat. Ekkor pedig hirtelen villant a vaku és elkészült az első kép. Mi ketten csak értetlenül néztünk a fotós felé, aki magához intett minket, így szemügyre vehettük a képet. YoonGi épp oldalra nézve vágott sértett fejet, míg én őt nézve mutattam egyik kezemmel rá és vigyorodtam el.

- Ez tetszik - nevettem fel, mire a fekete hajú is egyetértően bólogatott és visszasétált velem együtt a tópart mellé.

Elég sok kép készült amin, vagy épp egymás arcát húztuk szét és vágtunk idegbeteg arcot, vagy pedig belelöktük a másikat a sekély folyóvízbe. Ugyanis egy idő után meguntam az egymásnak háttal állást és a másik hajának tönkretételét, így egy szép pillanatban "véletlenül" belöktem YoonGit a vízbe, aki ugyan kapálózott, de nem tudott megkapaszkodni semmiben sem, így beledőlt a hideg vízbe. Ezután dühös és eléggé szikrákat szóró szemekkel nézett felém, ami miatt már hátráltam volna el, de a fotós rám szólt, hogy maradjak, így sóhajtva hagytam, hogy a vizes fiú berántson magam mellé. Ezt követően egy jó hosszú vízi csata keletkezett, amiben én bizonyultam győztesnek, ugyanis folyton-folyvást visszalöktem YoonGit a vízbe. Végül miután már vagy egymillió kép készült rólunk kimászhattunk a hideg folyóból és a staffosok máris rohantak hozzánk két nagy törölközővel és egy kis teával. Én pont a kedvenc zöldteámat kaptam így hálásan megköszöntem a fiatal lánynak, és lassan felsétáltam a fotóshoz, hogy átnézzem a párommal együtt a képeinket.

The most important person / Befejezett /Where stories live. Discover now