SÜRPRİZ | KİTAP OLUYOR

3.5K 149 78
                                    



¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.



Ben geldim!


Uzun zamandır buraya uğrayamadım fakat aklımdan bir an olsun çıkmadınız. Öncelikle yepyeni bir hikâyeye başladım. Serinin 3. hikâyesi Geleceğimsin yayımlanmaya devam ediyor. Aybars ve Birce aşkını okumak isteyenlere duyurayım dedim. Aybars babasından beter, Birce annesinden daha kırılgan... Olaylar olaylar :(


SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ... Ne desem az kalacak, ne desem içimdekileri ifade etmeye yetmeyecek. STY bende bambaşka bir yere sahip ve gerçekten değerinin bilinmesini istedim. Bu nedenle bu kadar uzun zamandır bekledim. İçime sinmesi, içimin rahat etmesi gerekiyordu. Birlikte ne günler geçirdik değil mi? Ağladık, güldük, öfkelendik, birilerini hatırlayıp üzüldük... Belde ve Barkın, Beria ve Erim, Buğra ve Berfu, ve tabii ki Ulaş ve Verda ile yaşadık. İnanın bana, başladığımda bu denli büyük bir kitle kazanacağımı tahmin etmiyordum. Ama günden güne büyüyen ailemizle beni çok mutlu ettiniz.


Şimdi duygusal konuşmayı biraz erteleyelim :)


Veee sürprize gelelim... SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ kitap oluyor! Evet, bunu uzun zamandır beklediğinizi biliyorum. Müptelâ Yayınları farkıyla raflara taşınıyoruz! Artık birbirinden güzel sevdalara dokunabileceğiz! Ben çok heyecanlıyım, ya siz?


Desteğinizi hiçbir zaman benden esirgemediğiniz için çok tesekkür ederim. Daima benimle kalın, bana bu yolda eslik etmeye devam edin. Kendinize çok iyi bakın canlarım!


Yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız beni sosyal medyadan takip edebilirsiniz :)


Seviliyorsunuz, hem de en kocamanından <3



* * * * *



Bana ulaşmak, kitap hakkında ilk bilgileri edinmek ve bana bu yolda eşlik etmek isteyenler için;


FB Grubumuz: Dilara Büyük'ün Kaleminden

IG: dilaraabuyuk

IG: dilarabuyukromanlari


SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ | ANKA KUŞU (KİTAP OLDU)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora