KAR TANESİ (STY III) | KAPAK VE ARKA KAPAK YAZISI

649 36 13
                                    



Merhaba canlarım :)


SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ adlı hikâyemin son kitabına kavuşmaya sadece sayılı günler kaldı. Yine heyecan ve merakla sizin düşüncelerinizi bekliyorum. Berfu ve Buğra'nın hüzün, sevgi ve sırlarla dolu hikâyelerini okuyabileceğiz.

Biliyorsunuz ki, SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ adlı hikâyemi üç kitaba ayırmıştık. Anka Kuşu, Belde ve Barkın'ı ele almıştı. Melek Büyüsü'nde Beria ve Erim'i okuduk. Şimdi Kar Tanesi'nde son çiftimizi ele aldım. Çiftimizin hikâyeleri tamamen düzenlendi ve birçok okunmamış bölüm ve sahneler eklendi. Sizin için bayılacağınız sahneler yazdım. ;)

Kapağımızı daha görmemiş olanlar icin aşağıya ekliyorum. Çok içime sinen bir çalışma oldu. BAYILDIM...


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Buğra Araz Toralı, yirmi sekiz senelik hayatında kafasına koyduğu tüm hedeflere başarıyla ulaşmıştır. Tadamadığı tek bir duygu vardır. Tüm kalbiyle inanmasına rağmen aşkı bulamayan genç adamın öfkesi içinde giderek katlanmaktadır. Derken gözleri, bir çift cennet yeşiline bulanmış gözü görür ve o yeşillerin kendisini diri diri öldüreceğinden habersiz, kalbini o güzelin avuçlarına teslim eder.


Berfu, sırlarla dolu hayatında çaresizce sürüklenirken kader onun karşısına genç bir adam çıkarmaya karar verir. Kendine yasakladığı duygulara rağmen o adam tutunacağı tek umudu olur ve Berfu, kendine son kez küçük bir şans vermek ister.
İki kalp acemice birbirinin gölgesinde soluklanırken kader bu ikiliyle aynı fikirde değildir. Onlara acımasız ve ayrılık kokan bir gelecek hazırlamaya koyulur.

"Gökyüzünde milyonlarca kar tanesi uçuşabilir fakat bir kar tanesi sadece bana ait. Sen. Sen benim küçük kar tanemsin..."



***


SOSYAL MEDYA HESAPLARIM;

IG: dilaraabuyuk

IG: dilarabuyukromanlari

FB: Dilara Büyük'ün Kaleminden

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 07, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ | ANKA KUŞU (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now