STY | ANKA KUŞU KAPAK VE ARKA KAPAK YAZISI

2.2K 87 46
                                    



Merhaba canlarım :)


Uzun zamandır görüşemiyoruz. Siz de benimle heyecan ve merakla kitabımızın, hatta kitaplarımızın çıkmasını beklediğinizi biliyorum.

Kitabımıza birkaç gün içerisinde kavuşabileceğiz. Belde ve Barkın'ın kalplerimizin en kuytu köşesine dokunan aşk, sadakat, hüzün ve tutku dolu hikâyelerini nihayet okuyabileceğiz.

Sevdanın Türlü Yüzü'nü üç kitaba ayırdık. Her çiftimize ait bir kitap olacak. İlk kitap, Anka Kuşu'nda Belde ile Barkın'ı ele aldım. Diğerlerinin isimleri sürpriz olacak ;) Tabii ki okumadığınız sahneler ve gelişmeler yazıldı :) Özellikle de ikinci ve üçüncü kitaplar full düzenlenip bölümler ekleniyor. Sizin için en iyisi sunmak için bol bol yazıyorum. Bu nedenle en baştan okumanızı öneririm.

Kapağımızı görmemiş olanlar için aşağıya ekliyorum. Muhteşem değil mi? Belde'ye uygun güzeller güzeli bir kadın, o kırgın bakışlar, hüznünü yansıtan ve gözyaşlarını saklayan yağmur damlaları, sevdasını sembolize eden rengarenk çiçekler, parmağındaki yüzük, avcunda umudu gibi sıkıca tuttuğu tek bir gül... Daha fazla olamazdı, daha fazla içime sinemezdi.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



*Kitabımız 22 Eylül'de satışa sunulacaktır.

*Kitabımız 536 sayfa.

*Fiyatımız 32TL. İnternette daha ucuza temin edebilirsiniz.

*Biliyorsunuz ki çiftimizi yazarken birlikte çok ağladık. Bir de sadece onların olduğu bir kitabı okumak daha duygusal bir etki bırakıyor. Seveceksiniz, eminim.

*İç tasarım çok güzel. Beğeneceksiniz mutlaka :) Ben bayıldım <3

*Beria-Erim çiftimiz ve diğer tüm karakterler tabii ki de konuğumuz :)

*Bir de muhteşem bir ayracımız var <3

*Kitabı temin ettiğinizde beni sosyal medyada mutlaka etiketleyin. Takip etmeyi de unutmayın çünkü birbirinden güzel çekilişlerimiz olacak.

*Sizlere Anka Kuşu'ndan minik bir alıntı da getirdim. Tabii bir de arka kapak yazısını :) Keyifli okumalar :)

*Bir de en alta kitabımızı alabileceğiniz sitelerin linkleri bırakıyorum.


Desteğinizi benden hiçbir zaman esirgemediğiniz için çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde kocaman bir aile olduk.

Sizleri cok seviyorum ve çooook öpüyorum :*** <3







SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ | ANKA KUŞU ALINTI


Yutkunamadım. Nefes alamadım. Gidemedim. Uzaklaşamadım. Derin bir nefes almak istediğimde kokusu ciğerlerime akın etti. Ve kalbim parçalara ayrıldı. Gidişini hatırladım. Acımasızlığını hatırladım. Beni terk edişini hatırladım. Kalbimin üzerinde tepindiğini, defalarca kez ezdiğini ve umursamadan söktüğünü hatırladım.

Her şeyi hatırladım.

Karşımdaki adam on yıl önceki adam değildi. Değişmişti. Benim için de öyle olmuştu. Ben değişmiştim. O değişmişti. Biz değişmiştik. Biz? Ben ve o demek artık daha doğru geliyordu. Çünkü artık biz diye bir şey yoktu.

O kapıdan çıkıp gittiğimde her şeyi unutmuştum. Her şeyi silmiştim. Ona ait izleri yok etmiştim. Her şeyi bitirmiştim. Şimdi karşımdaki adama baktığımda heyecan yoktu. Endişe yoktu. Özlem yoktu. Aşk yoktu. Güven yoktu. Hayal kırıklığı bile yoktu. Sadece... Koca bir boşluk. Kara delik gibi tüm duygularımı emen bir boşluk. Tam sol yanımda, fazla derinde oluşan bir boşluk.





SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ | ANKA KUŞU ARKA KAPAK YAZISI


"Sevdanın kaç yüzü var da bana böylesi denk geldi? Hangi günahımın acısıydı gözleri? Hangi sevabımın hediyesiydi kokusu? Benimkisi sevdaydı da, onunkisi neydi? Sevda umut etmektir, vazgeçmemektir, öyle değil mi?
Defalarca kalbim yerinden sökülüp atılsa da, yine de nefes almaya gayret gösterdim. Dizlerimin üstüne düşüp kanadığım halde yalvarmaya devam ettim. Beni duymadığı halde çığlık çığlığa ağladım, fayda etmedi. Yüreğimin parçalara ayrıldığını hissettiğim halde sevmekten vazgeçmedim."

Sevdiği adam tarafından nedensiz yere terk edilen bir kadın; öfkeli, kırgın, kızgın...
Hayatını, kalbini adadığı kadını terk eden bir adam; pişman, çaresiz ve hâlâ çok âşık...
Yıllar sonra yeniden kesişen yollar ve kendi bildiğini okuyan, yürek burkan sevdalar...


Bu hikâye aşkın, mutluluğun, acının ama en çok umudun hikâyesi; Belde'nin Anka kuşu bu hikâyenin kalbi, Barkın'ın kalbini ateşlere atıp yanmasının, sonra sevdiğinin kanatlarının altında yeniden doğmasının hikâyesi.





Sitelerin Linkleri:


okuoku.com

https://www.okuoku.com/urun/detay/kitap/sevdanin-turlu-yuzu/1045624


kitapyurdu.com

http://www.kitapyurdu.com/kitap/sevdanin-turlu-yuzu/434981.html&manufacturer_id=186057


d&r.com:

http://www.dr.com.tr/Kitap/Sevdanin-Turlu-Yuzu/Edebiyat/Roman/Romantik/urunno=0001720390001





SEVDANIN TÜRLÜ YÜZÜ | ANKA KUŞU (KİTAP OLDU)Where stories live. Discover now