Bu nasıl acı???

29 15 0
                                    

Herşeyin değiştiği gibi insanda değişiyor, duyguları, düşünceleri, fikirleri herşeyi işte sana artık eskisi gibi bakmıyor sen bi yabancısın onun için, ne yaparsan yap sen bir kere bitmişsin. Günümüz yaşantısı o kadar bozuk ki güvenilmeyecek insanlara hattinden fazla değer veriliyor sonra onlar masum kişileri masum duygulara zarar veriyorlar, canı yanan insan bütün insanların öyle olduğunu düşünüyor, ama yanılıyor insanlar artık çeşit çeşit ve iyi olanlar hep alt tarafta ezilenler, göz ardı edilmeyenler.

Bazen düşünmelisin, bu hayatta hiç mi iyi birileri yok diye, işte o zaman sana değer veren kişileri fark edersin, onlar senin için vardır ama sen hep yok dersin onları görmezsin gerekçen ise "o da diğerleri gibi" oldu, nerden biliyorsun onlar gibi olduğunu, konuştun mu, dertleştin mi, bakış açısını düşüncelerini anladın mı? Bunları biliyorsan ve bunlara dayanarak diğerleri gibi diyorsan saygım sonsuz ama bunlardan birini bilmediğin halde böyle diyorsan sen ilk olarak kendine bak bence, çünkü bir insanın kişiliğini bilmeden yorum yapmak kişiliksiz birine yakışır.

En ağırı da ne biliyo musun?
Çevre de yanına gelse bakmayacağım insanlara olan ilginin giderek artması yani kötülere olan ilginin artması, iyiler ise her zaman olduğu gibi altta, arkada, çaresiz olarak gözükmez, zaten toplumda pek ihtiyaç olmuyo çünkü iyi insanları yaşatmıyorlar, iyilere uygun bir ortam yok.

İnsanlar kötülüğü o kadar çok benimsemişler ki iyiye ihtiyaç olmuyo farkına bile varmıyorlar, garip bi duygu ama insanlar normal olarak karşılıyorlar artık, çoğu insan da ne yaptığını bilmeden yaşıyor canı yanınca aklı başına geliyo, ama iş işten geçmiş oluyor, onun için bu hayatta yaşıyorsan kime güvenip kime güvenmeyeceğine dikkat ediceksin yoksa kırarlar, üzerler birşey yapamazsın sadece izlersin...

Basit gerçekler...Donde viven las historias. Descúbrelo ahora