Hoofdstuk 4: Ik ben niet de "gewone" Perrie

9 1 0
                                    

Zayn zette me af bij Perrie's flat, die ik nu eigenlijk de mijne kon noemen. Ze had immers gezegd dat alles wat van haar was, nu van mij is.

Zayn en de rest van de band moesten ergens anders heen. Ik wist er niet precies de details ervan. Eleanor zou naar wat vrienden gaan en vroeg me om mee te gaan, maar ik had haar uitnodiging afgeslagen. Ik ben namelijk van plan om Perrie te skypen. Ik had nu al de behoefte om haar weer te spreken, zo overweldigd ben ik door alles. Dat dit Perrie's vrienden zijn. In hun gezelschap voelde ik me als die ongemakkelijke nobody die bij de coole kids aan tafel zat.

Dus ik log in op haar laptop en scrol door de contactenlijst. Ik heb geen idee in wat voor een tijdzone Perrie zich nu bevindt -dat zou nu wel handig geweest zijn. Voor hetzelfde geld is het nu drie uur 's ochtend waar ze is. Het zou wel fijn geweest zijn als ze me iets meer details gegeven had.

Wees alsjeblieft online. Wees alsjeblieft online. Wees alsjeblieft online.

Ik slaak een zucht van opluchting als ik een klein groen vinkje bij Perrie's naam zie staan. Godzijdank. Ik moet met haar praten. Dus ik klik op videobellen en na een tijdje verschijnt haar bekende gezicht op het scherm.

"Hey!'roept ze vrolijk. Meteen valt het me op dat ze voor het eerst in tijden geen make-up op heeft. Ik heb haar altijd al mooi gevonden zonder make-up op. Ze is gewoon zo knap van zichzelf, ze heeft geen make-up nodig om er goed uit te zien. Ik zie er daarentegen uit als een zombie als ik geen make-up draag -een van het ergste soort om precies te zijn.

Perrie had haar haren uit haar gezicht gekregen door haar haren op een losse knot te doen. Hier en daar steken er nog wat plukjes uit. Het lijkt alsof ze op een bed ligt, op haar buik, met haar voeten in de lucht. Achter haar kan ik nog net een raam zien. De lucht buiten is strakblauw en ik kan golven op het strand horen breken. Ik durf te wedden dat ze in een of ander tropisch oord is.

"Hey Perrie,"zucht ik. "Ik ben net met Zayn en de andere jongens weg geweest. Oh, en ik heb Eleanor ontmoet. We zijn naar Nando's geweest."

"Yay! Zijn ze niet geweldig?"

"Het was een beetje ongemakkelijk en ik voelde me zo overweldigd door hun allemaal. Maar ik heb ook iets anders ontdekt,'geef ik toe.

"Wat? Heeft Eleanor een geheim van iemand verklapt? Die meid kan ook nooit haar mond houden,'grinnikt Perrie. "Dat is ook waarom ik haar zo leuk vindt. Ze heeft geen rem, is altijd vrolijk en ziet altijd alles van de zonnige kant. En daarbij, ze is net zo grappig als Louis. Ze zijn gewoon een perfect setje samen, zo schattig."

"Nee, Pez,"kreun ik. "Ik weet dat je Zayn niet echt datet! Ik weet dat het slechts een mediastunt is! Waarom heb je me dat niet verteld? Dit maakt alles echt tien keer moeilijker!'

Perrie wordt stil van mijn uitbarsting en ik zie dat haar blik zich verplaatst van de camera naar het toetsenbord. Ze slaakt een zucht. "Ik had al gedacht dat hij het vroeg of laat een keer zou zeggen, maar ik had gehoopt dat het niet al zo snel zou zijn. Het is nog steeds je eerste dag als mij."

"Perrie! Waarom kan zoiets zomaar? Dit is gewoon fout! Als je niet van hem houdt, kun je er dan niet beter een punt achter zetten?"roep ik uit. "Is dit waarom je ineens vertrokken bent? Omdat je dacht dat ik misschien beter bij hem in de smaak zou vallen? Want als dat het is, dan heb je het fout!"

"Ik kan niet zomaar een punt achter onze relatie zetten, Pen,"zegt Perrie. "Ik wilde dat het zo gemakkelijk was, maar ik heb een contract getekend. Onze relatie moet beide bands onder de aandacht brengen, maar One Direction heeft die aandacht nu echt niet meer nodig. Wij, als Little Mix echter wel en onze manager heeft ons gedwongen. Eén van ons moest hem daten. We hebben steen, papier, schaar gedaan en-"

I'm Not Her (Nederlandse vertaling)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum