20

167 8 1
                                    

Flora POV:
'Hoe gaat het met je?' vraag ik zachtjes. 'Goed. Heel goed zelfs. Met jou?' vraagt hij nieuwsgierig. 'Meh. Ik voel me niet het allerbeste. Ik moet wel gaan nu eigenlijk. Spreek ik je later weer?' vraag ik verlegen. 'Is goed! Mag ik je nummer anders dan gaat het sneller.' zegt hij. 'Is goed.' zeg ik lachend en geef mijn nummer. 'Ik moet nu wel echt gaan Jesse.' zeg ik. 'Is goed Flora. Ik spreek je later. Doei!' zegt hij en loopt weg. Snel ren ik door naar het station, waar Mats al staat te wachten. Maar... Zijn dat nou rozen in zijn hand? Ik krijg tranen in mijn ogen en loop naar hem toe.

'Flora.' zegt Mats, 'Ik ben gister tot de conclusie gekomen dat ik niet slim bezig was. Het spijt me dat ik een sukkel was en ik miste je gister echt heel erg. Lieve Flora wil je mijn vriendin weer zijn?' Ik kijk hem aan en knik langzaam en fluister 'Ik zou niets liever willen.' 'Yes!' schreeuwt Mats en een hele groep mensen begint te klappen. Ik begin te blozen en kijk naar de grond. Mats tilt mijn kin omhoog en zegt 'Niet zo verlegen zijn.' en drukt dan zachtjes zijn lippen op die van mij. Ik giechel zachtjes als ik los laat.

'Zullen we vanavond ergens naartoe gaan?' vraagt Mats. 'Is goed hoor. Maar waar wil je dan naartoe gaan? Alles is waarschijnlijk vol, want het is zaterdagavond.' zeg ik. 'Ik weet wel een plek.' zegt hij lachend. 'Maar het is een verrassing zeker.' giechel ik. 'Wat ken je me toch goed.' zegt hij lachend. Ik giechel en Mats begint me te kietelen. 'Nee Mats, Mats, Maaaattss stop!' lach ik. Hij blijft doorgaan en ik blijf lachen. Dan komen Thomas en Jeroen binnen. 'Heb ik iets gemist?' vraagt Thomas lachend en ik kijk met een rood hoofd naar de grond. 'We zijn weer samen.' zegt Mats grinnikend.

'Ik wist het!' schreeuwt Jeroen en hij tilt me op. Ik begin heel erg hard te lachen en dan zet hij me weer terug op de grond. 'Dus jullie zijn 1 dag uit elkaar en nu weer samen.' zegt Thomas lachend. Ik knik blozend en Mats zegt 'Dat klopt ja en we zijn nu beter dan ooit.' 'Dat is zo ontzettend schattig.' zegt Jeroen.

Jeroen en Thomas besluiten naar een bar te gaan en Mats en ik blijven uiteindelijk toch thuis. We hebben appelsap en chips gekocht en hebben besloten The Fault In Our Stars te kijken. Ik lig op Mats zijn borst en hij heeft zijn armen om mij heen. Het zieligste stuk van de film begint en ik begin zachtjes te huilen. Mats merkt het en zet de film op pauze.

Hij gaat rechtop zitten en ik ook. Dan zet hij me op zijn schoot en veegt mijn tranen weg. Zachtjes drukt hij een kusje op mijn lippen. 'Gaat het weer een beetje?' vraagt hij. Ik knik en fluister schoor 'Dank je.' 'Alles voor mijn meisje.' zegt hij lief. Dan zet hij me weer van zijn schoot af en gaat weer op de bank liggen. Ik kruip tegen hem aan en we kijken de film verder.

Mats POV:
Flora heeft het einde van de film nooit gezien. Ze is in slaapgevallen en dus til ik haar op en breng haar naar haar bed. Daar stop ik haar in en ga zelf weer naar beneden. Ik besluit Jesse te appen.

Jesse🤘🏼

Yo !

Hey man!
Hoe gaat het?

Goed hoor!
En met jou
dan??

Ook goed man.
Ik heb leuk
nieuws.

Vertel!

Ik ben niet meer
single, man.

Serieus!
Gefeliciteerd
meneer Hoefnagels!
En wie is de gelukkige
dame??

Ella

Ella?! Lekker man!
Veel plezier met haar.
Doe het veilig🙃

🖕🏼

Houd ook van jou
broeder😚

Liefde is te
groot voor deze
wereld❤️

Sowieso

Maar hoe zijn
dingen tussen jou
en Flora??

We zijn weer
samen, gelukkig.
Ik ben weer
helemaal gelukkig.

Mooi zo. Jullie
het beste koppel
ooit! Het voorbeeld
van alle YouTubekoppels
van deze wereld.

Thanks bro!

Maar ik moet gaan
man. Morgen weer
reizen naar
Amsterdayumm!

Meeten?

Yaas! Morgen
om 12 uur bij
Centraal!

Deal! Tot morgen
broer!!

Tot morgen broeder
van een andere
moeder

Ik besluit ook maar te gaan slapen en ga naast Flora in bed liggen. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

De Appelsap DateWhere stories live. Discover now