25

151 6 5
                                    

Levy POV:
De volgende ochtend word ik wakker op de bank in mijn kamer.  Ik kijk om me heen en zie Flora in mijn bed liggen. Ik glimlach, ze ligt er schattig bij. Ik sta op en besluit haar wakker te maken, omdat we anders te laat gaan komen. Ik ga boven haar hangen en begin haar te kietelen. Ze giechelt lief en wordt wakker. 'Goedemorgen jonge dame.' grinnikt hij. 'Hey...' mompelt ze terwijl ze zichzelf uitrekt. 'We moeten zo naar school dame, schiet maar even op!' zeg ik en ze knikt langzaam en staat dan op.

Flora is zich aan het aankleden terwijl ik beneden eten maak. Voor op school en als ontbijt. Terwijl ik een ei aan het bakken ben komt Flora naar beneden lopen. Ik draai me om en kijk haar aan. 'Damn gurl you look stunning!' zeg ik lachend. Ze grinnikt en zegt 'Thanks Leef.' Ik draai me terug om naar het eten.

Inmiddels zijn we aan het eten als mijn telefoon gaat. Ik neem op en hoor Thomas heel snel en enthousiast praten. Als hij klaar is zeg ik 'Kun je het alsjeblieft herhalen en nu langzaam. En vergeet nu niet te ademen.' 'Hier komt het, zullen wij. En met wij bedoel ik Danny, Mats, jij en ik een collabkanaal beginnen?' vraagt hij enthousiast. 'Ja! Wat een goed idee! Maar hoe noemen we het?' vraag ik. 'Uhm daar brainstormen we maar een keertje met z'n vieren over. Maar doe je mee?' vraagt hij. 'Ja natuurlijk!' zeg ik. 'Top dan zet ik je in de groep!' zegt hij en dan hangt Thomas op.

'Wat was dat?' vraagt Flora verbaasd. 'Een of ander idee die je broer bedacht heeft. Maar we moeten naar school toe.' zeg ik en dan pakken we onze tassen en gaan naar het station. Bij het station aangekomen rennen we naar onze trein. Lachend rennen we naar een paar plaatsen en gaan zitten. 'Was je bijna te laat gekomen good girl.' lach ik. 'Het leukste is dat ik ermee weg zou komen!' giechelt ze. 'Ja vast.' grinnik ik.

De trein komt aan bij Amsterdam Centraal. We rennen vanaf daar naar school toe en komen net na de eerste bel aan. 'Waar moeten we eigenlijk naartoe?' vraag ik. 'Uhm, naar wiskunde dus dat word rennen naar de derde verdieping.' zegt ze. We rennen naar de derde verdieping toe en komen moe het lokaal binnen. We zijn net boven en gaan snel op onze plek zitten. De les begint en Flora staart meteen voor zich uit.

'Snap je het?' vraag ik. Flora zucht en schudt haar hoofd. 'Het is net alsof hij een soort Hans Klok nadoet.' mompelt ze. Ik grinnik en zeg Ik ga je helpen okay?' 'Ja! Dank je wel.' zegt ze met een glimlach. De les gaat verder en ik help Flora door de opdrachten heen. Als wiskunde klaar is gaan we naar Spaans toe. 'En nu moet jij mij helpen.' zeg ik en Flora lacht. 'Graag!' zegt ze lachend.

Als school eindelijk voorbij is gaan we naar Flora en Thomas hun huis. Ik moet namelijk met Thomas, Mats en Danny brainstormen voor naam voor het kanaal. Eenmaal bij hun huis gaat Flora naar haar kamer en ik naar Thomas zijn kamer. Daar zit Danny al dus we wachten alleen nog op Mats. Wat ook een verrassing voor Flora is, want Thomas heeft haar niets verteld.

Als Mats binnen is begint onze brainstormsessie. Na een uur praten komen we op geen naam. Opeens horen we een zachte klop op de deur. Mats verstopt zich snel en Flora komt binnenlopen. 'Hebben jullie al een naam?' vraagt ze. 'Nope, we zijn op niks kunnen komen.' mompelt Danny. 'Ik heb misschien wel een idee...' mompelt ze zachtjes. 'Vertel...' zegt Thomas. 'Is Space geen goede naam? Want dan komen kijkers in jullie space.' zegt ze. 'Flora, je bent briljant!' zeg ik. 'Maar ik heb dus al research maar space zoals je het normaal schrijft is al bezet. Dus je moet het schrijven als Spaze.' zegt ze. 'Je bent een topper! Wat moeten we toch zonder jou?' zegt Thomas terwijl hij een kusje op haar hoofd drukt en ze begint te blozen.

Flora POV:
Thomas neemt me even mee en geeft me een knuffel. 'Dat was echt geweldig lieverd!' zegt hij. 'Het was niets Thom.' zeg ik. 'Maar ik heb wel een grote verrassing voor je.' zegt hij. 'Vertel vertel vertel!' zeg ik blij. 'Loop maar met me mee.' zegt hij. Ik pak zijn hand vast en loop achter hem aan.

We lopen Thom zijn kamer in en daar staat Mats. Ik kijk van Thomas naar Mats en weer terug. Tranen komen in mijn ogen en ik loop naar Mats toe. 'Hey sweetie.'zegt hij en zachtjes drukt hij zijn lippen op die van mij. 'Hey Matser.' zeg ik zachtjes. 'We laten jullie even alleen.' zegt Thomas en de jongens lopen de kamer uit.

'Sorry van gister...' fluister ik zachtjes. 'Maakt niet uit lieverd, wat deed Levy met je?' vraagt Mats. 'Niets ergs, hij trok me naar zich toe en ik wilde dat niet. Toen ik wilde dat hij me los liet, deed hij dat niet. Ik vond het niet leuk en ben weggerend. Daarna belde ik jou...' fluister ik zachtjes. 'Kom hier schatje.' zegt hij en neemt me in zijn armen. Ik verstop mijn hoofd in zijn nek en fluister 'Ik houd van je.' 'Ik ook van jou Floortje, heel erg veel zelfs.' zegt hij.

De Appelsap DateWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu