Ziua Z: Apocalipsa

2K 45 2
                                    

Bun, bun, bun. Interesant titlu, nu?! :> Asa credeam si eu ;) Pai, nu cred sa va zica foarte multe, desi dupa ce cititi putin mai departe de jumatatea capitolului veti ramane cu gura cascata, si cred ca o sa vreti sa imi dati cu ceva in cap, dupa ce-l terminati :D In fine. Sa nu uit. Melodia cantata de Derek pentru Kary e compusa din versurile urmatoarelor cantece: Little Things (One Direction), What makes you beautiful (One Direction), My cover girl (Big Time Rush), Crazy for U (Big Time Rush), si un singur vers din All of me (John Legend). Chiar sunt mandra de cantecul care mi-a iesit, si sper macar sa va uitati putin la el, adica sa nu treceti peste el :) Partial, de-asta am intarziat cu acest capitol :/ Pai, altceva nu mai am sa va spun, deci... Pe mai tarziu, pralinelor! :*

Dupa ce am sfarsit sarutul, ne-am despartit usor, strangandu-ne in brate. Am mai ramas in camera lui Luke, unde, pe tavanul lui am lipit stele micute, fosforescente, impanzindu-l de lumina care va straluci in intuneric. Ne-am asezat in pat, pe spate, dupa ce am tras jaluzele, pentru a face cat-de-cat bezna in camera. Ne-am admirat munca de o vesnicie (10 minute), iar pe fata lui Luke a aparut un zambet gigantic.

-Am ratat ceva? il intreb, iar el rade, sarutandu-mi fruntea.

-De la momentul de cand te-ai nascut, pana acum, nu cred, imi raspunde, apoi ma saruta.

-Amuzant. Exista un motiv pentru care ai zambit atat de larg.

-Vrei sa stii care e?

-Da, ar fi dragut sa il stiu.

-Esti tu. Tu ma faci sa zambesc, sa plang, ma faci sa fiu mandru, ma intristezi, ma faci sa simt ca si cum as merge cu un montagne-russe. Tu ma faci sa ma reindragostesc de tine cu fiecare sarut pe care mi-l oferi.

Nu m-am putut abtine sa nu zambesc la ceea ce mi-a spus. Ma simteam in al noulea cer, si intreg sangele mi se urca in obraji, inrosindu-ma de-a binelea.

-De-asta zambesc, pentru ca te vad pe tine fericita, zice, si ma saruta, tavalindu-ne prin pat.

Ma tinea strans la pieptul lui, invartindu-ne corpurile pe intreaga suprafata a saltelei. Cand eram eu peste el, cand era el peste mine. Radeam amandoi, mai ales eu, pentru ca el incepuse sa se joace cu pielea gatului meu din zona claviculelor, acolo unde ma gadil foarte rau.

-Inceteaza! strig eu, abia abtinandu-ma sa nu rad. Stii ca nu suport!

-Exact. De-aia te si gadil! zice el, presandu-mi abdomenul cu greutatea sa, continuand sa ma gadile.

-Esti un monstru!

-De acord cu tine. Dar nu poti sa nu iubesti monstrul asta, nu?!

-Cam asa e, dar, te implor, da-te jos.

-Bine, iubito, cedeaza el, asezandu-se langa mine in pat, strangandu-mi capul la el in brate.

M-a leganat, si nu, nu adormisem. Doar atipisem. Am sarit deodata din pat, speriata, din cauza ca o bubuitura mi-a zguduit timpanele. Am deschis ochii, panicata, si m-am uitat in jur, vazandu-l pe Luke tinandu-se cu mainile de burta, razand, iar alaturi de el se afla o punga sparta la un capat.

-Esti nebun?! strig eu suparata la el.

-Da. Sunt nebun dupa tine.

-Puteam sa fac infarct, inconstientule! strig in continuare, la fel de suparata, insa mai calma, indulcita de vorbele lui magulitoare.

-Langa tine chiar sunt inconstient. Dragostea mea pentru tine ma face sa nu mai fiu in stare sa mai gandesc, si sa fiu cu capul in nori.

-Cu tine nu se poate vorbi! Mai bine comunic cu peretii decat cu tine! strig disperata, apoi ies din camera, cu el pe urmele mele.

Iubire imposibilăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum