Distractie in turneu- partea IV

1K 36 1
                                    

    Trebuia sa cant in fata a mii si sute de oameni. Oare chiar eram gata? Eram pregatita? Adica, daca urma sa am trac de scena? Sau sa ragusesc? Sau sa fac laringita? Sau, din cauza emotiilor sa vars pe scena?

    -Roxy, asta va fi cea mai extenuanta zi! ma anunta Luke, cand vine in spatele meu, in timp ce eu ma priveam atenta in oglinda, analizandu-mi toate trasaturile fetei.

    -Zici tu?! spun ironica, zambind, apoi imi inconjur bratele in jurul gatului lui, sarutandu-i usor buzele catifelate.

    ***

    -Iti e dor de casa? ma intreaba Kary, cand ii asteptam pe baieti sa termine repetitiile, pentru ca deja erau pe sfarsite.

    -Nu e cine stie ce..., ii spun, vesela, si profit de momentul nostru linistit, sa o intreb ceva mai intim. Auzi, am vazut ce a facut Derek pentru tine acum cateva zile..., ii spun, zambindu-i complice, iar ea se emotioneaza. Ce ati facut, nebunilor?

    -Nimic... Am jucat Monopoly, imi raspunde, iar eu rad, stiind semnificatia adevarata a acestui joc folosit numai in situatia asta, speciala.

    -Nu cred! Pe bune? Adica, ati... Macar v-ati protejat? ii spun, incercand sa par serioasa, si sa o fac pe cea matura, insa nu ma pot abtine sa nu rad.

    -Doamne, nu ma refeream la aia. Adica, noi chiar ne-am jucat Monopoly, cam pana la 3 dimineata, cand deja ma luase somnul.

    -Pai si camera? intreb amuzata, usor confuza.

    -Ce e cu ea? Era aceeasi.

    -Adica, nu a avut baldachin, si nu erau capsuni in ciocolata? o intreb, deja pierduta in timp si spatiu.

    -Nu... De ce ar avea baldachin si capsuni in ciocolata? zice ea, si chiar parea ca nu minte.

    -Pai... Uhm... Stii ca eu am plecat mai devreme de la concert, nu? Ei bine, si Luke a venit cu mine, iar eu adormisem in taxi, apoi el m-a luat in brate, asa ca el m-a dus catre o camera, care era frumos aranjata, cu petale de trandafiri, si avea si baldachin! Nu am innebunit, serios vorbesc. Si am crezut ca e pentru mine, daca Luke ma adusese acolo, dar mi-a spus ca e pentru tine si Derek.

    -Nu am stat noi acolo. Noi ne-am jucat toata noaptea, ti-am spus, in camera noastra.

    -Pai si atunci a cui era camera? intreb, iar fix atunci pica si baieti ca din cer.

    -Despre ce vorbeati? ne intreaba Luke, si ma ia de mijloc, tragandu-ma catre iesire.

    -Despre nimic. Adica, tu stii care e definitia "nimicului"? o intorc eu, si pare ca au muscat momeala.

    Era 6 si jumatate seara, iar noi ne duceam catre casa, sa luam cina, dupa care sa ne pregatim de concert. Cum am ajuns in camera, si m-am vazut singura cu Luke, nu m-am putut abtine, si l-am luat din scurt:

    -A cui a fost camera in care m-ai dus?

    A oftat, parand ca cedeaza.

    -Pai, a noastra. Am inchiriat o alta camera, ai am aranjat-o pentru noi, ca atunci cand ne intoarcem de la petrecere, sa stam acolo. Dar am venit mai devreme, si pe tine te-a durut capul, si nu am vrut sa iti amplific durerea. Adica, serios, cum ai fi reactionat daca ti-as fi zis ca e pentru tine?

    -Pai, probabil as fi lacrimat de emotie, as fi zambit, apoi te-as fi impins usor in piept ca ai facut o astfel de nebunie, ii spun, zambind, miscata de gandul ca Luke pregatise aia pentru mine.

    -Serios? Si eu ma gandeam ca ai fi facut la fel, imi raspunde, si ma ia pe sus, sarutandu-ma.

    -Atunci, de ce nu mi-ai spus adevarul?

Iubire imposibilăWhere stories live. Discover now