Kırılan güven

12.5K 458 52
                                    

Medya: YENİ SU VE YENİ ARAF

Arkadaşlar yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki yanımızdasını. Hepinizi çok seviyoruz

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUNN.

Keyifli okumalar:):):):)))

Su'yun ağzından

Tufan amca ölmemişti. Bu hepimizde şok etkisi yaratmıştı. Ama inanılır gibi değil. Mehir teyze, Rüzgar, biz... Şu bir hafta içinde o kadar tükendii ki...


Şimdi ise sırf düşmanımızı ortaya çıkarmak için öldü numarası yaptı. Şimdi de Tufan amca Rüzgar'ın ve Nehir teyzenin gönlünü almaya çalışıyor. Aynısı bende olsa, babam böyle bir şey yapsa... Bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum.

Rüzgar Tufan amca geldi geleli derslerine yüklenmiş neredeyse konu açığı kalmamıştı. Kimseyle konuşmuyor sadece kardeşiyle ilgileniyordu. Nehir teyzenin karnı daha şişmemişti. Ama bu eve bir bebek şarttı.

Nehir teyze, Tufan amca döndüğü zaman şaşkınlıktan bayılmış, sonra ayıldığında karşısında kocasını gördüğünde tekrar bayılmıştı. Tufan amca gerçekleri anlattığında Nehir teyze tokadı basmış ve kendini Rüzgar'ın odasına kilitlemişti.

Rüzgar Araf'lara çok sinirliydi. Nedenini sordum ama cevap vermedi. Onları gördüğü zaman o ortamı terk ediyordu. Arel ona ne zaman yaklaşmaya çalışsa sertçe geri gönderiyor bizi de yanına yaklaştırmıyordu.

Şimdi ise  Nehir teyze üzülüp de bebeğe zarar gelmisn giye Rüzgar güya Tufsan amcanın dönüşünü kutluyordu. Şüphesiz bu Nehir teyzeyi çok mutlu etmişti. Tufan amcaya ne kadar sinirli olsa da -hormonlardan olsa gerek- sürekli onun yanındaydı. İnanmazsınız şirekete bile gidiyordu.

Ben de bahçeye Rüzgar'ların yanına inmek için merdivenlerden iniyordum ki merdivenlerin başında Araf'ı görmemle afalladım. Merdivenleri çıkıp yanıma geldi.

" Su, bak önceden de dediğim gibi. İnan. Ben ne yaptıysam senin için yaptım. Bunun bilincinde ol." dedi

ama ben neyi ima ettiğini anlamadım ve

" Tamam," dedim.

Beni kendine çekip sarıldı. Bunda bir haller vardı ama neyse.

Bahçeye çıktığımızda Rüzgar'ın iplere balon astığını gördüm. Koşarak yanına gittim ve kocaman sarıldım kardeşime. Bana dönüp gülümsedi ve o da sarılışıma karşılık verdi. Gözü Araf'a kayınca kaşları çatıldı ve Gamze'ye

" Gamze sen şu balonları Su'yla birlikte bağlasana iplere." dedi

ve yanağıma öpücük kondurup yanımdan ayrıldı. Gerçekten erkeklere neden nöyle yapıyordu anlamıyorum ama öğrenecektim hem de bugün. Araf'a dönüp

"Rüzgar neden sana, Ayaz'a ve en önemlisi de Arel'e böyle davranıyor? " dedim.

Yüzü gerildi. Bu soruyu beklemiyordu.

" Bilmem. Babasıyla olan küslüğünün sorununu bizden çıkarıyor" dedi.

Rüzgar böyle ergenlikler yapmazdı. Sırf babasına küs diye başkalarına tavır almazdı. Eğer bu işin içinde o kişiler yoksa...

Sinirle Araf:a döndüm ve

" Rüzgar.öyle. bir.insan.değil! O suçu olmayan insanlara emoluk yapmaz!" dedim ve sinirle yanıma gelen Gamze'ye şaşkınca baktım.

SEVGİLİ ÖĞRETMENİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin