Evlilik meselesi

12.6K 421 17
                                    

Arkadaşlar Su ve Araf'ı değiştirdim. Medya: Yeni Su ve Yeni Araf

Arkadaşlar yanımda olan

mervekececi

EdaNurGltekin1

MihriNur18

elanzcumn48

Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İyi ki yanımdasınız. Hepinizi öpüyorum...

Keyifli okumalar:):):)))

Rüzgar'dan

Arel'le ne kadar kavga etsek ve ya tartışsak diyeyim, istemesem de bir şekilde yaptıkları ve ya yapıyor oldukları beni çileden çıkarıyor ve ondan uzak kalmam gerektiğini düşündürtüyor.

Kızlar her şeyi öğrenmişti. Babamın planının içinde Arel'lerin de olduğunu. Hepsi de en az benim kadar şaşkındı. Bunun nedeni o gün yani babamın hastanede olduğu gün, öldüğü gün (!) Arel'ler de üzgündü. En azından ben öyle sanmıştım.

Kızlarla kendi evimizin bahçesinde oturmuş Nescafé içerken sessizdik. Ben kahvemi karıştırırken bu evlenme meselesini düşünüyordum. Arel'in ' geçici bi evlilik ' deyişi aklımdam çıkmıyordu. Tabiiki de evlenmeyecektim. Beni sevmeyen bir insanla evlenmezdim. O adam her kimse bizimkileri bir sürü plana itmişti. Bundan o adamın çok tehlikeli bir insan olduğunu çıkarıyordum. Baksanıza babamları bile korkutacak derecede olduğuna göre. Kafamı iki yana salladım ve düşüncelerimden çıkmak için kızlara bakmaya başladım. Onların da durumu benden farklı değildi. Gamze biraz daha hızlı karıştırsa kahveyi dökecekti. Bu duruma el atmak farz oldu deyip

" Gamze, ne yapıyorsun kardeşim? Ortada kahve diye bir şey kalmadi. Hadi anlat. Ne oldu?" dedim ve beklemeye başladım. Önce kahvesine baktı. Sonra kafasını kaldırıp benimle Su'ya baktı. Derin bir iç çektikten sonra konuşmak için ağzını açtı.

" Ayaz da planın içindeymiş.  Tabi ben kızdım nasıl benden böyle bir şey saklarsın diye.

Evlenmemiz gerektiğinden bahsetti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Evlenmemiz gerektiğinden bahsetti. İşte şey dedi ' zaten evlenmeyecek miydik? Zaman erkene alınmış oldu' dedi. E peki ben şimdi ne diyeyim hayır olmaz desem yanlış anlayacak, evet evlenelim desem hazır değilim. Of of. Zaten hazır olmasam neye yarar ki zorunluluktan evlenmiyor muyuz? " dedi ve tekrar derin bir iç çekti.

Şanslıydı ki onun sevdiği adam onunla kalıcı ve mutlu bir evlilik istiyor ve planlıyordu. Çok şanslıydı. Bu sefer Su' ya döndüm

" Eeee sende durumlar ne?" diye sordum. Kahvesinden bir yudum aldı ve konuşmaya başladı.

SEVGİLİ ÖĞRETMENİMWhere stories live. Discover now