❤33

4.5K 186 8
                                    

- Kısa hayal et çevirisidir.-


Son sınavında başarısız olduğun için oldukça öfkelisin. Bunun için oldukça çalışmıştın. Koridorda yalnız olduğun için yumuşak bir şekilde şarkı söylemeye başladın. Boş bir sınıfa giderken horlama sesi duydun. Meraklandın. Bugün sınavların son günüydü. Herkes ya yolda ya da sınavda olmalıydı,kim sınıfın birisinde horluyordu ki?

Sınıfın kapısını yavaşça açtığında yeşil nane tarzında saçları olan birisini sıranın üzerinde yatarken gördün. Derin bir nefes aldın.

Yoongi?

Senin eski erkek arkadaşın.

Gözyaşlarının akmaması için hızlıca arkanı döndün. Ve sonra onun sesini duydun.

''Lütfen,benimle kal.''

Uykulu ve tüm sevimliliğiyle karşına dikildiğinde elin ayağın sanki buz olmuştu. Onu bu kadar çok özlediğini düşünememiştin. Baygın gözleriyle sana bakarken bunu yapabileceğini düşündün.

Onunla kalabilirdin.

Hafif tebessüm ettiğinde hızlıca sana doğru adım attı ve kollarını ince beline sararak çenesini başına yasladı. Göğüs kafesinin içinde bir savaş çıkmış gibiydi ve o tutmaya çalıştığın gözyaşların şimdi yanaklarınla buluşuyordu. Bir süre sana sarıldı ve geri çekilmeden hemen önce saçlarının arasına minik bir buse kondurduktan sonra sana döndü.

''Seni özlüyorum,seni çok fazla özlüyorum.''

Hafif kadifemsi ve peltek sesini yeniden işittiğinde elinin tersiyle gözyaşlarını silerek kollarını hızlıca boynuna doladın. Ve ağlamaların ise burada şiddetlenmişti.

Ondan ayrı kalmak sana işkence gibi gelmişti. O olmadan yapamıyordun ve yapsan da hep bir şeyler eksik oluyordu. Kolları yeniden belini bulduğunda fısıldadı.

''Seni seviyorum,güzelim. Ve sen sonsuza dek benim kızım olarak kalacaksın.''

**
**

♥ Beni takip etmeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayınız pamuk şekerli okuyucularım ♥

BTS TEXTS,IMAGINES ✅Where stories live. Discover now