♥162

3.2K 143 37
                                    


BTS üyeleri sana itirafta bulunsaydı bu nasıl olurdu?


SEOKJIN ; O tatlı ve romantik olurdu. Sana daha önce bir çok kez yaptığı gibi evine davet eder ve birlikte yemek yapmayı düşünürdü. Gerçekten eğlenceli bir akşam geçirirdiniz. Birbirinizin yüzüne bıkmadan sebze ve ketçap atar kahkahalara boğulursunuz. Gülerken aniden ciddileşir siniz. Sen neler olup bittiğini merak ederken o sana dürüst bir şekilde duygularını itiraf ederdi ve senden bir cevap beklerdi. Onu kabul ettiğini ve ondan hoşlandığını söylediğinde kollarını dikkatle beline sarar ve yumuşak bir şekilde dudaklarına öpücük kondururdu.


JIMIN ; Bu konuda utangaç olurdu. Duygularını nasıl itiraf edebileceğini gerçekten bilmiyorken,sana doğrudan söylemek yerine farklı alternatifler düşünürdü. Evin içine gizlenmiş küçük not kağıtları bulursun. Ona ne olduğunu sorduğunda ise cevap vermek yerine senin tepkilerini izlerdi. Ve kağıtlarda şunlar yazılı olurdu ; 

- Kız arkadaşım olur musun?

a) Kabul ediyorum.

b) a 

c) b


NAMJOON ; O bu konuda oldukça klasik olurdu. Öncelikle seninle yürüyüşe çıkar ve sıradan şeylerden bahsederken sıcak bir kahve alıp ortamı hoş bir duyguyla büyülerdi. Sonrasında ise adımlarını aniden durdurup tam önüne geçerek sana duygularını itiraf ederdi. Eli ensesine kayar,bakışları etrafta dolaşırdı. Senden aldığı olumlu cevapla birlikte sana sarılmak için hamle yaptığı sırada elindeki karton kahve bardağını yere düşürür ve bununla birlikte utanırdı. Sen ise ona sarıldığında tüm utanışı anında kaybolur ve sana sımsıkı sarılırdı.


TAEHYUNG ; O tamamen gelişi güzel bir itirafta bulunurdu. Onunla birlikte eğlence parkında deli gibi eğlenirken seni elinden tutup oradan oraya sürüklerdi. Birlikte atlı karıncalara,dönme dolaba ve daha bir çok eğlenceli oyuncaklara biner sonrasında ise acıkan karınlarınızı doyurmak için atıştırmalıklar alarak banklardan birisine otururdunuz.  
''Bence biz çıkabiliriz,eğlenceli bir çift oluruz.''
Sen onun bu dediğine şaşkınlıkla bakarken sonrasında yeniden konuşur ve kıkırdar.
''Aslında şuan çıkıyoruz.''


YOONGI ; Swag?  
Uzun ve yorucu iş gününün ardından seninle buluştuğunda ortada hiç bir şey yokken aniden şöyle diyebilir. 
''Eğer benim kız arkadaşım olursan,benimle uyumana izin verebilirim.'' 


HOSEOK ; Neşeli ve oldukça heyecanlı olurdu. Beraber çılgınlık yapıp festivale gittiğinizde seninle oldukça ilgilenirdi. Üzerinize atılan boya balonları sayesinde pislenen kıyafetin için sana yeni bir kıyafet alır ve gecenin ilerleyen saatlerinde üşüdüğünde sana deri ceketini omuzlarına bırakırdı. Gürültü başınızı ağrıtıp,sessiz bir alana geçtiğinizde orada sana duygularını itiraf ederdi. Hiç tereddüt etmeden ona sarıldığında çığlık atmayı asla unutmazdı.


JUNGKOOK  ; O utangaç ve endişeli olurdu. Sinemaya gitmiş,romantik filmi izlerken kolunu omzuna atmaya çalışır fakat utandığı için vazgeçerdi. İki üç kez daha denemeye devam eder fakat sonuç hep başarısız olurdu. Sonunda cesaretlenip elini tutacağı sırada ona dönüp sevimli yanaklarına öpücük kondurduğunda olduğu yerde donup kalırdı. Bir süre daha hareketsiz kalarak sonunda kendine geldiğinde utanarak hızlıca  filme döner ve film bitene kadar sana bakamazdı. Film sonunda salon ışıkları açıldığında senden kaçmak için acele ederken onun elini kavrar ve dışarıya çıkartırdın. Fakat beklemediğin bir şekilde aniden sana sarılır ve kulağına fısıldardı.
''Bu küçük dünyamın en büyük ayrıntısı olduğun için teşekkür ederim.''

BTS TEXTS,IMAGINES ✅Where stories live. Discover now